Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako u Cryteku...ať si to narve do špic, jednoduchý. Ale tak jestli to chce prodávat xichtknížkovým bravo girls, tak prosím, sem zvědav, jak uspěje...

koneckonců xichtknížková bublina taky pomalu splaskla...

nejsem tam, nebudu tam a s nikým se socializovat nepotřebuju, na lidi, s kterýma chci a potřebuju mluvit mám ICQ, do online co hraju TeamSpeak kvůli organizaci a toť vše, nikdo další mě nezajímá, nezajímají mě blbci, co mi kurwí hru, nezajímají mě nějaký idioti, co mi polezou do hry(viz. teď teď nedávno jakási ta hra už nevím co to bylo, mluvilo se o tom v některým z posledních podcastů), nic takovýho nechci a nehodlám do toho investovat. Pokud chci od hry singleplayer, tak tyto hry odstřihuju firewallem od internetu, protože na něm nemají co pohledávat, pokud přestanou fungovat, seženu funkční opravu(čti crack)

Jestli si nějaký distributoři myslí, že mě budou terorizovat svými nelegálními ochranami lezoucími do soukromí, odesílajícími kdovíco a případně tím, že až se jim umane, že vypnou server a já už si nezahraju, no tak na to ať klidně zapomenou. A já sem z těch, kteří klidně hrajou hru starou 10 let nebo víc a očekávají, že když tu hru vytáhnu z regálu a nainstaluju, že bude fungovat a ne, že mi řekne sorry, nejde se připojit k serveru-zbytečně, jelikož mě žádnej server ani online aukce(*cought* D3 *cought*) ani online statistiky ani debilní achievementy nezajímají. Prostě nezajímají a hotovo.
  • Hardkór sociální hry *1* *1*
    • Amylee.Anderson
      Sociální hry jsou hardkór když máš 11 přátel na FB :D
    • Však ano. Víš jaký to musí být hardcore pro hráče nějaký farmy(ale fakt rozjetý farmy-farma číslo jedna na světě) nebo tak něco na facebooku když mu někdo hackne účet? To je pro něj hafo hardcore. Ne. Sloučení hardcore her a her sociálních je hloupost. Vzít prvky z toho a nějak je zakomponovat do tamtoho a naopak, tak to jo, ale sloučit to úplně opravdu ne.
  • Jako co přesně si představují pod pojmem "sociální" ?
    • hadam, ze tim mini causal hry
      • casual hra nemusi byt socialni, casual hra jsou treba i karty ve windows
    • Urcene pro sirokou verejnost.
      • A propojene se socialnimi sitemi.
    • Třeba budou hardcore hry levnější a proto dostupné i pro sociály. *1*
  • LOL. zaujimalo by ma co su podla neho "hardcore" hry.
  • No, neumim si to moc predstavit. Snad leda ze by jeden typ hracu treba budoval fungujici mesto/krajinu po vzoru simcity, transport tycoon a podobne. Dalsi typ hracu by v tomto prostredi hral fps typu counter strike (obrana hranic, zabirani uzemi) a dalsi typ hracu by soucasne provadel stealth sabotazni akce na nepratelskem uzemi.
  • Veskoslav
    Aneb jak zabíjíme hry v přímém přenosu. Ačkoliv mám Fb, tak cpát všude sociální sr*čky je vážně na hlavu. To si mě dříve mi přátelé vymažou, když budu zveřejňovat kolik a čeho jsem co zabil.
  • Nevite jaky premiery filmu v kine budou pristi vikend? To mi prijde jako lepsi zpusob jak investovat penize, i kdyz za me stalo kino 2,-
  • Ja nechapem, preco je taky problem spravit hru, napr D3, a spravit 2 verzie (kvazi mody, ked to chcete tak nazvat)

1. SP mod - no online, no achivement etc...barebones SP hra ako kedysi
    2. Online Mode - zlucenie tych ich vymyslov bla bla bla bla

verim tomu ze statistika by rychlo ukazala ze 1 je vzdy lepsie ako 2 *1* *1*
  • Co letos všichni maj s tím koncem světa... To nenatočili jinej film?
  • Veď to je v poriadku keď o päť rokov hra nebude hrateľná. Zoberú starú hru, dajú jej novú grafiku, iterujú číslicu na konci a ryžujú odznova. Ja na tom nevidím nič zlé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit