Přejít na výpis diskuzí
Kojima představil Metal Gear Solid: Ground Zeroes
30.8.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
"Termínem ground zero se v angličtině označuje místo na zemi, kde došlo k výbuchu bomby. Často se používá pro místa výbuchu atomových bomb, může se i používat pro zemětřesení, epidemie i jiné katastrofy pro označení bodu s nejvyšším stupněm poškození."
-
Příběh se nijak nezvrhává. Náhodou je to pekelně propracovaný. A v MGS4 jsi se dozvěděl spoustu věcí co jsi nevěděl nebo chyběla v ostatních dílech
-
Co to meleš? Na videu a na obrázcích není Solid Snake ale Big Boss / Naked Snake což je otec Solida,Liquida a Soliduse.
-
Pokud se mu koukneš na rameno má tam značku tý žoldácký organizace z peace walkeru. A navíc má pásku přez oko.
-
... a ještě jednou ano
-
,,...v situaci, kdy je třeba Snake objeven a hra by tím pádem normálně skončila..."
Který díl probůh končil při objevení (mám dojem, že to tak bylo jen na nejvyšší obtížnost)? To mi zavání EAjovstvím (aneb v jednom díle něco zrušíme, abychom to pak mohli vrátit a vydávat za žhavou novinku)...<_< -
Ja si tiež myslím že ide o Big Bosa hlavne kvôli tomu obleku vyzerá ako ten prototyp Sneaking suitu zo Snake Eatera a to nočné videnie tiež nevyzerá ako najnovšie.
-
Zvrhava ? Ted vubec nevim co tim myslis protoze posledni 4 dil byl hodne povedenej .
-
TaKze to mam chapat, tak ze Fisher umrel a nahradi ho Solid snake v duchode ? *3*
-
Hlavně aby tam byl ještě nějaký ten Metal Gear ... páč se tahle série už totálně zvrhává .
-
"Kojima tím myslel, že v situaci, kdy je třeba Snake objeven a hra by tím pádem normálně skončila, bude v Ground Zeroes pokračovat dále útěkem a snahou se opět zneviditelnit – což je pro MGS sérii koncept popravě dost nový."
To neni nic noveho, takhle to funguje uz od jednicky na PSX. -
no lze jen doufat že nedají snakovi úplně jiný ksicht a hlas.
-
V momente kdy jsem videl jen obrazek, aniz bych postrehl titulek, napadlo me: "Adam Jensen, Deus Ex novinka?!" A ono ne :)
-
prave preto :D
-
Mluvíš mi z duše, dřív tě prostě objevily, a ty si musel zdrhat a někam se zašít. Taky nechápu, co je na to m nového... :/
-
Děkuji. *3*
-
Prosimtě děťátko zas všechno blbě pochopilo ?! *15*
-
o bielovlasom teplom buzikovi menom RAIDEN...
-
Ano, proto tam pisu "nove dily", cimz myslim current gen. Hlavne jsem to ale myslel do budoucna.
-
ja som to najprv zle pochopil. pozeram na obrazok a citam Hideo Kojima oznamil novy Splinter Cell.
NO PLACE FOR HIDEO