Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepotřebujeme poslouchat nesmysly od Vávry, abysme věděli fakta, tzn. že první Deus Ex byl uplně někde jinde, než první/druhý MGS, co se týče level designu, interaktivity, vizuálu, replayability a komplexnosti. Né nadarmo se pravidelně umisťuje v top games all time. To má větší váhu, než metascore. Zkouška časem > jakákoliv čísílka. Nakonec, co je Vávra proti herní legendě Spectorovi, který má na kontě narozdíl od od něho a Kojimy minimálně 3 revoluční hry...
  • Hry od Blizzardu maji metascore 90% a navic jsi slovo hry dal do uvozovek, z cehoz vyplyva ze tvuj prispevek je trolling a mel by byt popravu smazan.
  • PCMR? wtf...Uncharted a Horizon je tu praisovanej dnes a denně, novýho Wolfa hrajou raději na PS4 s ovladačem a někdo tu něco píše o tom, že games jsou jen PCMR.
  • nové SW jsou špatné, ale třeba ČSFD mají 77%, recenze mají kolem 82%... což je moc
  • nové Star Wars měly taky hodnocení 90% a já si trvám na tom, jsem hluboce přesvědčen, že je to objektivně špatný film, ať už z hlediska scénáře, z toho že nepřinesl nic nového, až po lacinou vykradačku původních epizod. PS: nemluvím o tom co teď běží v kinech, ten jsem neviděl, ale o tom předchozím
  • ucho
    o hre to neco prozrazuje, na jinych webech dokazali udelat cely rozbor toho videa s radou teorii. tech informaci o svete, ve kterem se to odehrava, je tam dost. urcite je lepsi resit to, co kojima o hre prozradil, nez urazet samotneho kojimu. tohle je mimochodem krasna ukazka hulvatstvi a provokaterstvi. pokud me neco nezajima a nemam rad tvorbu dotycneho, budu veci od nej ignorovat. zde na webu je ale zazity takovy nesvar, ze je tu par jedincu, kteri maji potrebu se vyjadrovat k vecem jen proto, aby je shodili. nic proti jinym nazorum, ale nebyt techto negativnich blbcu, dalo by se o tech vecech normalne diskutovat.
  • samozřejmě, že ne každému to sedne, ale přece aspoň trochu respektu si ten člověk zaslouží, ano, možna občas ulítne a čtverka se topí v patosu, ale rozhodně zrovna toho člověka nazývat patlalem je prostě trolling...
  • Nj jenze jak zjistis kdo je trotl a kdo ne. Pro mne jsi treba trotl ty, to mas tezky.
  • S tim hodnocenim souhlasim, a kojimu mam rád. Ale respektuju že ne každýmu to sedne.
  • TheGGG
    hmmm tak se nám tu rozjela pěkná diskuze... pro pana cenzora, já osobně proti mazání trollů a provokaterů nic nemám, bohužel jsem si všiml, že tu s těmito lidmi máte dlouhodobě problémy. Pokud však chcete mazat, mažte objektivně a né dle toho, na kterou hru dotyčný nadává... pokud já napíšu slušně svůj názor na "hry" od blizzardu, smažete mě hned, ale haterské komentáře u CoD atd. vám nevadí... to se potom celý ten váš kodex poněkud rozpadá
  • Já to respektuju. Ale napsat, že se mi to nelíbí a že by to mělo být jinak, to snad můžu. Nebo mi to chceš zakázat? :)
  • MGS 94%
    MGS2 96%
    MGS3 91%
    MGS4 94%
    MGSV 93%

Asi nejlépe hodnocená série historie, čili napsal něco o packalovi je trolling non plus ultra, navíc poslední díl dodělával v podstatě sám zavřený na samotce. Navíc MGS zavedlo do her spoustu nových standartů a hry se sérii inspirovaly a pořád inspirují.

Aspoň nějaký malý respekt, nemůsíme se hned vyjadřovat jako Vávra třeba o Deus Ex, který prohlásil, že jsou všechny do jednoho blbosti, a že právě kopirují MGS. Myslím, že zrovna stealth hry jsou tak unikatní, že je potřeba vyzvihnou každou povedenou hru či sérii.
  • smazánim názoru "Kojima je packal všech packalů" neuděláš pro slušnoou diskuzi vůbec nic. Jen ukážeš že jsi zakomplexovanej kultista kterýmu někdo šáhnul na kojimu.
  • ucho
    bojovat proti trotlum ma smysl.
  • Njn krasnym prikladem jsou zdejsi bleskovky.
  • a o čem přesně chceš diskutovat? O jakémsi prázdném traileru, který o hře neříká vůbec nic? V čem je přínosnější komentář "Kojima je jistota všech jistot" oproti komentáři "Kojima je packal všech packalů"?
    Z mé 20+ leté zkušenosti co se pohybuju na internetu je nejlepší do diskuzí zasahovat co nejmíň. Čím víc je budeš oklešťovat a snažit se je dělat slušnými a k věci, tím sterilnější a nudnější budou. Místo 50-ti příspěvků, které jsou sice OT, ale můžou být zábavné nebo i informativní, tam budeš mít příspěvků jen 5 od pořád stejných lidí. Už jsem takto zabitých diskuzí pár viděl.
  • ucho
    teto diskuzi to nepomaha, ale obecne to pomaha udrzovat jakousi kulturu diskuze.
    tohle nema idealni reseni. kvuli jednomu odvaznemu idiotovi, doslo k pohrbeni diskuze. idealni by bylo asi vsechno maznout a nechat lidi mluvit jen k tematu. tohle je vsechno proste OT, coz do slusne diskuze taky nepatri, pokud to prezene urcitou mez.
  • a ještě pro zajímavost, ono to zdaleka není tak prosté
    http://tyinternety.cz/ostatni/jak-si-rozumi-internet-a-zakony-v-diskuzich-pri-citovani-i-jinde/
    v tom článku zmiňují žalobu kvůli omezování svobody projevu. I když si uděláš soukromý web, tak jeho zpřístupněním na internetu se pohybuješ ve veřejném prostoru. Prostě internet je něco nového a je třeba udělat nová pravidla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit