Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redakce si z toho tady udělala PCMR baštu, takže tady máte následky, komunita s exoty jako LV426 a dalšími rádoby PCMR nemůže fungovat.. Co jste si zaseli, to máte. Navíc tím, že mažete každou ptákovinu, opravdu diskuzi nepomáhá. Váš boj...
  • A ze jsem tak smelej mistni particka tenhle web vlastni nebo jsou jen zamestnanci?
  • Cenzura na soukromem webu je taky cenzura, protoze v kapitalizmu ma kazde medium nejakeho majitele. Jinak Smutny se chova jako majitel ale zrejme jim neni takze by i on i cenzor Slavik) meli dodrzovat diskuzni pravidla pri mazani (ktera se samozrejme daji vylozit volne).
  • Myslíš Aleše?
  • však nikde žádný problém není. Na pár webů už jsem přestal chodit, když mi tam párkrát zablokovali nick. Jako příklad idnes. Před pár lety (možná už 7-8 let) tam začal úřadovat jakýsi Banga s jakousi Boehmovou a taky tam s velkou hyperkorektností strhávali body za všechno, co oni považovali za náznak trollování. Asi 2x mi zrušili nic, tak jsem si idnes odebral ze záložek a dodnes je nečtu.
  • máš na to deformováný pohled. Webové stránky tohoto typu se nedají ani tak přirovnat k soukromému bytu se soukromou párty, jako spíš k vystoupení na veřejném náměstí. Kdyby banda komediantů na veřejném prostranství udělala představení a najala vyhazovače k tomu, aby z okolí odklízeli všechny lidi co netleskají nebo co mají černou barvu, tak by jim to taky uplně neprošlo.
    A vzhledem k tomu, že ten smazaný koment byl můj, tak se k tomu můžu taky vyjádřit. Uznávám, že byl trochu trollovací a nijak mi nevadí, že ho smazali. To ale nic nemění ne mém netrolovacím názoru, že MGS je nudná kravina s infantilním příběhem. A pokud někoho baví hledat jakési pitomoučké náznaky, co Kojima poschovává někam do trailerů, tak je to jeho problém, jak využívá čas.
  • jamar28
    A proč jako? Můžou se snad svobodně rozhodnout, koho si na svůj web pustí, ne? Všichni ostatní mají právo jejich pravidla nerespektovat a jít jinam nebo si založit vlastní web. Fakt nikde nevidím problém.
  • jamar28
    No tak respektuj, že někdo na SVÉM webu nechce vidět určité věci. I to je součást svobody.
  • S tím opravdu nemám problém.
  • tak ať si z toho udělají soukromou diskuzi a nepouští to na veřejný web
  • jamar28
    Svobodná společnost hlavně taky znamená respekt soukromého vlastnictví.
  • Svobodna spolecnost prave znamena nechat vyjadrit i toho blba. Od toho je to svobodna demokraticka spolecnost a ne totalita, ve ktere jsou prijatelne pouze nektere nazory a pouze od nekoho.

A abych se vyjadril k mazani, popravde, jakmile jsem se dozvedel, ze redakci povede Ales Smutny, tak me napadlo prave to, ze budou mnohem striktneji moderovany diskuze. Ales pusobi jako clovek (soudim z fight clubu), ktery spatne snasi diskuzi, ktera nesouhlasi s jeho vlastnim nazorem.
  • ucho
    jeste ze jsi tak odvazny. sice jsi sliboval, jak pujdes na protest jinam a ze tenhle web skonci, ale jo, odvaha ti nechybi. i kdyz zatim jsi jen kecalek.
  • Tvoje příspěvky jsou zatím horkým kandidátem na smazání. Věřím, že brzy smazané budou, tak už si ty svoje brekoty piš někam bokem do wordu, ať to tu můžeš jen rychle zkopírovat.
  • lol
  • jamar28
    Ne, největší ironie je, jak se tu dožaduješ slušné diskuse bez urážek, ale všem, kdo mají odlišný názor, říkáš pacienti, náckové a bolševici. *1*
  • Problem je, ze smazali tvuj prispevek...TVUJ...v tom je nejvetsi problem, nesnaz se to obkecat, demokrate. A pak tady zaspamujes celou diskuzi, protoze na to mas pravo, ze jo demokrate? ;)
  • jamar28
    Jenže tu si komunisti přivlastnili násilím. Jestli nevidíš rozdíl mezi vytvořením něčeho vlastním úsilím a přivlastněním si něčeho násilím, tak chápu, že to pořád nedokážeš pochopit.
  • A já si naivně myslel, kolik zajímavých komentářů k novým informacím o hře tu je :D a on je tu jeden zhrzený chlapeček akorát :(
  • Smazani tveho BEZVYZNAMNEHO komentu na soukromem webu neni cenzura, nema s porusovanim ustavy nic spolecneho...vzdy me bavi, kdyz lidi jako ty prekrucuji zakony a dozaduji se uznani sveho prava na vsechno, demokrate... :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit