Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No radsi jsem svoji kartu zablokoval, jelikoz jsem s ni parkrat na PSN platil, asi si zridim ucet zvlast jako ma par lidi, klasicky ucet a na platby pres net napr. MBank...
  • Sice nejsem majitelem PS3, ale co si tak na internetu o této kauze pročítám (a že je vskutku zajímavá), zjišťuji, že SONY dělala nebo i nadále dělá určité věci, se kterými kde kdo nesouhlasí. Každý říká, že to začalo odebráním funkce Other OS. Ta byla zase odebrána na základě toho, že se někdo (myslím, že Geohot) pokusil tuto konzoli hacknout. Následně se roztočil kolotoč nebo lepší by bylo napsat, že se roztočilo doslova tornádo všemožných událostí, díky nimž jsme se dostaly až sem. Aniž bych se přikláněl na jakoukoli stranu, musím napsat, že SONY byla kdysi jednička, která nyní jenom ztrácí svoji reputaci a nejen to. Je možné, že se na SONY sesipe hromada žalob, které ji nebo jenom tu část která má co dočinění s konzolema pošlou k šípku. To by byla ovšem ohromná škoda, protože by herní svět přišel o svou jednu velice důležitou část. Vždyť i já jsem dříve měl PS1 a PS2 a rád na to vzpomínám. Ovšem to, co se nyní se SONY děje je opravdu škoda. A víte na čem to všechno stojí? Na té jejich velikosti, kterou si získali v druhé polovině 90. let a první polovině minulého desetiletí (myslím, že se to nazývá nultá léta, ale to je jedno). Každý považoval SONY i Playstation z jedničku, ale to už neplatí. Díky té své velikosti si mysleli, že jsou neporazitelní, něco jako vojskom které nikdy neprohrálo žádnou bytvu. Ovšem nyní svého nepřítele podcenily. Tím nepřítelem však nebyla konkurence jako Microsoft nebo Nintendo, ale někdo nečekaný. Obyčejní lidé, kteří si prostě řekli, že se jim to a to prostě nelíbí. A co na to SONY? Začali tu velkou šarádu s právníkama a Geohotem na kterou samozřejmě měli právo (teď nemyslím to s Youtube A Paypal), ale k čemu to všechno bylo? Teď každý tuhle firmu vidí jak jednu velkou nenažranou zrůdu, jejíž velikost už ale dávno klesla. Nebojte ale kamarádi. Já si myslím, že pokud to SONY přežije, tak podnikne určitá zlepšení jak svých služeb, tak samotného postoje a zacházení se svými zákazníky. protože co by bez nich nakonec byli?

PS: Všechny vášnivče v podobě internetových učitelů a korektorů pěkně prosím, aby nebrali v potaz mou gramatiku.
  • co ted jak to bude dál.kdy zas psn pojede?
  • Sláva...SONY přeju pouze to nejhorší.Nacistické manýry aneb sběr dat uživatelů, kteří navštívili Geohotův profil na Youtube atd. je košer?Do hajzlu s těmahle megakorporacema, které si myslí, že mohou dělat co se jím zlíbí?
  • Peppa
    Jednoznačně chyba na straně SONY, nejprve nevstřícné kroky k hráčům a teď naprostá neschopnost v oblasti bezpečnosti. KAŽDÁ velká společnost je pod neustálým útokem hackerů, jenom SONY to jaksi neustálo. Z dříve technologické špičky se stává průměrná společnost zabývající se elektronikou. Samsung a jiní už ji dávno strčí do kapsy.
  • ouh, "bankéři byli" smaozřejmě
  • taky bych to rád zrušil, ale jak mi z USA někdo pošle peníze? V obálce? Ztěží, stejně tak jak platit na tisíce kilometrů daleko za nějaké zboží?

Jak říkám, systém lidi nutí tam ty prachy mít, jsou na to i zákony, že některé platby v určitém objemu musí být bezhotovostní, systém prostě podporuje banky a je jasné proč, je to neskutečnej vejvar.
  • Tushan
    bankovní učet jsem již dávno zrušil to samé mobilní telefon

člověk se bez toho nakrásně obejde
    i zaměstnavatel má povinost ti vyplácet peníze na ruku když si řekneš to je dané ze zákona takže nikde není problém

já se vysávat nenechám to že ostatní lidi z lenosti ano je jen jejich mínus
  • Tak to jsi paranoidní, protože samotné číslo kreditky je na nic. A mavíc to určitě nebude kreditka, ale debetní karta :-)
  • jako třeba tu aby bankéři byly zase o pár miliard bohatší : )

Skutečně nevidim jedinou výhodu v tom dávat peníze do banky, jde jen poznanou nutnost, ale i tak nechápu proč v bance ty peníze lidi maj, banky jsou ta největší chamraď a sebranka lumpů.
  • No je to prusvih velky jak pro lidi tak pro SONY. Ja uznavam namitky vuci SONY, ale PS3 je dle meho solidni zarizeni (jsem v jadru PCckar, ale uznavam konzole po ziskani vlastnich zkusenosti jsem na ne zmenil nazor na kladny). Nastesi pouzivam jen PSN CARDs na kredit na PSNetwork. Ale prusvih bude az hackeri dostanou PAYPAL to bude totalni pruser... Kartu jinde nez na PAYPALu nemam a pokud neni moznost PAYPAL tak az vybranych par vyjimek nedavam cislo platebni karty a radeji nekoupim. Uvidime co se dal bude dit. Doufam, ze moc lidi nevysaji :-) Je to vzdy otrava menit kartu - jako byl unik dat v ramci VISA a CSOB a clovek musel preventivne menit take...
  • S touhle logikou můžeš říct: "proto nemám rád banky a všechny tyhle rádoby ohrádky pro ovečky. Až se něco semele, tak budu rád, že mám všechny svoje peníze hezky doma pod skříní." Pokrok má prostě kromě nevýhod i poměrně podstatné výhody. :)
  • 10. letý dítě má daleko jinej styl vyjadřování. Spíš mi tak připadáš ty, když se do něj neustále navážíš tak tupýma a ohranýma narážkama...

btw. někdo se asi vyřádíl na plusech a mínusech, tohle není FB, děti.
  • Co clovek na internetove diskusi dokaze vzbudit za emoce, dokonce soucit. Bezva.
  • v tom pripade je mi vas lito.
  • Myslim, ze se nebudu mylit, kdyz napisu, ze jsem urcite starsi jak ty...
  • ehm, tvoji reakci 16:25 uz odmitam komentovat, ty jsi tak 10 lety dite, dospely takhle neuvazuje ani kdyz je po 10 pivech.
  • jojo az se ti to DéVéDé poškrábéé tak ti ho pak vyměnijó žé *1*
  • Takovyhle vyjadreni se nedavaj preventivne pro dobro lidi, ale preventivne pro dobro spolecnosti, aby pak nikdo nemohl rict, ze to lidem nerekli ;)
  • Žasnu nad s prominutím demencí některých, kteří se ohrazují, ať už proti PS3, tak proti PC. Tohle přece vůbec není o souboji konzolistů a PCčkařů, tohle je o fatálním selhání společnosti Sony. V téhle kauze jsme všichni na stejné lodi, protože jsme všichni zákazníci a Sony s náma vy... se všema.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit