Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono PC v rodině pro dítě je v podstatě jasná věc, ale já si fakt nemyslim, že když přijde puberťák za tatínkem, že chce 10 tisíc na PSko tak ten se z něj posadí na prdel a okamžitě mu ty prachy dá. Teď už je situace jiná, konzole sou za PCčkama a tak to bude do té doby, dokud nevyjdou nové generace *4*
  • to nebylo pro pechyN, zůstalo to vyplněné z minulé reakce.
  • takže tě víc sere, že se lidi právem smějí Sony a jejich neschopnosti místo toho aby tě sralo, že jsi byl poškozen a Sony na tebe úplně dlabe?

Nestačim zírat, tomu říkám vzor loajality, až do smrti, i po ní.
  • Na steame treba nakupovat iba za zlavy. Ked je to hra, ktoru si zahram raz, tak nemusim platit postovne a stiahnem to za par hodin. Stale lepsie ako warez. Tie tvoje orginal hry na DVD tiez nemusia byt spustitelne za par rokov. Hlavne je, aby mal clovek na vyber a nebol nuteny pouzivat steam a pod.
  • Drom
    ja vzdycky myslel, ze konzole jsou prave ta levnejsi varianta. PC je draha zalezitost, ale konzoli sezenes za par tisic
  • Mě na této "kauze" ani tak nesere to, že si nezapařim po netu, jak to, že mají někteří (ne všichni) puberťáci co jim rodiče PS3 prostě nekoupí hromadu tupých připomínek a vysmívaček jak je Sony a PS3 na hovno...
  • Na to aby nekdo shodil PSN by musel byt fakt drsnej hardcorovej guru...
  • Tak nevim, jestli je pro Sony lepsi vizitka, ze to chtela ututlat a nebo, ze jim tyden trvalo, nez vubec zjistili, ze jim ty data slohli... :-)
  • V pohodě, tady je ten systém reakcí trochu mimo. No vidíš, ty si si to koupil za své, tak proč pcčkářům naznačuješ, že si to vyškemrali? Těžko si představit škemrat o PC za 20k, to už spíš konzolisti škemrají o konzoli za 6k ne? to je logičtější : ) Patrně si si nezvládnul postavit pc nebo udělal nějakou chybu, ale není to vina PC jako platformy, mohl si si koupit ceritfikovanou stanici a být v klidu, je to jen tvoje volba, tvoje rozhodnutí, PC je svobodné, u PS3 nemáš téměř žádnou volbu. Tyhle výkřiky o upgradu, malinkých monitorech nebo škemrání u rodičů mi fakt přijdou jen jako momentální selhání ovládání se a člověk dává průchod emocím. Shodou okolností jsme stejně staří : )
  • Hanzales
    já bych jen podotknul, že jsem grafiku upgradoval naposledy skoro před třemi lety a pokud šly nějaké finance do PC, tak spíše do periferií a jiných blbinek (modulárnost PC považuji spíše za jedno velké plus)
    To samé platí o argumentech typu pohodlí. Samotná konzole, či PC lze připojit jak k 22LCD tak k 55 LCD, týká se i ozvuční a ovladače s tím, že PC má navíc i myš ;o)
    Co se týče sraním s PC, nevím no. Jednou za 4 měsíce upgradnu drivery na grafiku, sem tam nějaký ten soft a se spuštěním hry jsem problém neměl ani nepamatuju. Naopak si spoustu her oproti konzoli můžu upravit, modnout, rozšířit atd. Nemluvě o lokalizacích a cenách her (např. akcí na steamu.)
    Osobně mám taky PS3, hlavně kvůli těm 6-7 exkluzivkám, které za to opravdu stojí, ale pokud se pak rozhoduju pro multiplatformí hru, rozhodnu se pro tu na PC, neboť (pokud se vyloženě nejedná o zmršený port) hra vypadá lépe, ovládá se lépe (gamepad lze stále připojit) a stojí podstatně méně. Suma sumárum, na PS3 nedám dopustit, je to skvělá mašinka a hraní má na ní opravdu jisté kouzlo (někdy naopak platí, že ta samá hra je na konzoli tak nějak zábavnější) ale spíše platí ten první příklad. Na obou platformách se dá vždy najít pro a proti a všechy argumenty se dají vyložit dvojím způsobem. I ten můj názor je pokřiven mou individualitou. Jen mi někdy vadí ty absolutně nesmyslné argumenty (krčení se u malého monitoru na kancelářské židli a nutnost 2x-3x do roka upgradovat - nesmysl)
  • Flame flame a zase jenom flame.. ma to cenu tady vest nejakou diskusi ? Ty urcite hrajes CoD a myslis jakej jsi hardcore hrac vijd a jeste ktomu na gameparku :D...
  • Konzole jsou pro hloupe ovecky, myslim ze by vam stacilo jedno tlacitko a jeste by tady vetsina rekla jakou to nehrajou hru :))).
  • MishKonn
    Poměrně souhlasím s tím, že konzole je opravdu ideální věc jako doplněk k PC, aneb jen konzoli bez PC bych nikdy nechtěl. Ale mám i PC i PS3, takže mám docela radost *1*
  • Na tvoji reaci již nešlo reagovat (nebyl tam ten odkaz). Je mi 26, začínal jsem na Atari, když mi bylo šest, měli jsme 286-ku, přes 386 a 486-ku na pentia, v sedmé třídě na základce jsem si poskládal první PC z různých zbytků a až do minulého roku jsem byl zarytý PCboy, ale pak mi připadlo zbytečné valit prachy do PC a prodal jsem ho. Samozřejmě mi spousta věcí a her z PC na PS3 chybí, hlavně strategie, ale na to mi stačí jeden ze dvou NTB, které máme doma. Nejsem žádný programátor, ale ani máslo, co si neumí updatovat ovladače, nebo něco zjistit na googlu. 4 roky pracuji jako obchodník v IT. A za ten iPhone se omlouvám, nevěděl jsem, že JB je legal, mám iPhone 3G už dva a půl roku z toho dva roky JB. Telku, PS3, hry jsem si koupil za své.
  • Tushan
    proto nemám rád steam a všechny tyhle rádoby ohrádky pro ovečky. až se něco semele tak budu rád za to že mám DVD z hrou v ruce za kterou jsem zaplatil z ruky do ruky
  • no jasne, a navic se muzes u konzoli vivalyt v kresle a jednou rukou jist cypsi a to je potstatne, jako ja ... souhlas
  • Vůbec bych se nedivil, kdyby se teď seběhla polovina hackerské a pseudo-hackerské populace jen aby dokázali, jakou mají sílu a shodili PSN a všechno, co má Sony připojené k síti. Chudák uživatel.
  • Milionkrát omýlané nesmysly už o pomalu každodenním upgradu pc, škemrání u rodičů (WTF?), o nějakém "sraní" s kompem, jaké je to sraní?

To, že ti něšla nějaká hra, ale neni vina PC platformy ale tvojí neznalosti, neschopnosti atd. za to nemůže platforma, pokud prostě pc neumíš ovládat a celkově to vše okolo, tak si pořídíš konzoli, to chápu, ale používat to jako argument? trochu na palici ne? Já na konzoli vyrostl, ale mozek mi to naštěstí nezatemnilo, pravděpodobně jsem na ní hrál ještě v době, kdy si možná nebyl na světě. Upřímně, chápu, že s palci u obrazovky se to má jako s více pruhy u adidas, ale proč bych se měl zrovna krčit u 22, to netušim, když budu chtít pořídim si klidně větší a ani nebudu muset škemrat u rodičů. A propo, ty si si taky konzoli, hry a velkou husťáckou obrazovku taky vyškemral u rodičů?
  • Aneb každému sedí něco, ale to mají internetoví lidé problém pochopit.
  • tobě taky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit