Přejít na výpis diskuzí
Kolem kauzy s PSN to vře na mnoha frontách
27.4.2011 | Aleš Smutný
120 příspěvků
-
zase plodná diskuze PC vs konzole? hezkou zábavu...
-
Které nesmysly konkrétně? PC jsem prodal víc jak před rokem a například to byl Batman Arkham Asylum, který mi prostě házel modré smrti a šprajcoval komp, podobné věci dělá BFBC2 a bylo jich víc ... Naučil (úmyslně používám naučil, protože spousta chytráků tady vykládá jak na konzoli hrálo a že to stojí za hovno) ses někdy hrát na konzoli? Asi nikdy nepochopíš tu atmosféru třeba Dead Space na 47" LCD, nebo fakt vymakané Uncharted 2.
-
heh jaka tot agrese od konzolistu... za posledni pul rok? to byli jen hry....ACB CE BFBC2+vietnam....NFS HP....L4D2 a nakonec Portal....
upgrade? za posledni rok sem tam narval novou MB+procesor, zdroj, RAMky
....jiste ze vse za svy cozpak kazdej kdo napise ze neco kupuje to musi mit od rodicu??? myslete proboha hlavy deravy cozpak hry hrajou jen deti????
To maslo: 7let neni moc,)) zadny hry na PC nejsou:D zkus prekousnout tu evidentni "nenavist" k pc a nepsat sracky ok?,))
a ano radsi se budu krcit u 22" monitoru a doufat ze se konecne objevi nekdo dalsi jako VALVE ktery bude uprednostnovat PC pred konzolema(jak to taky ma bejt) PC maj proste obrovskej potencial.....konzole ho ztrati v den vydani!!! -
jako sony si to zaslozi ale ten unik informaci mi vadi protoze jsem si na psa asi 2 klasiky koupil... ale jinak zadna zpetna kompatibilita ps3 s ps2 hrama, eu psn store je vysmech. omezovani funkcnosti ps3 a ted jeste tohle... ocividine jim tam delalo zabecpeceni 10tilety decko, s timhle at jdou do prdele, samozrejme ze je to chyba hackeru ale je to jeste 100x vetsi chyba sony ze tohle dopustili ;p
-
Ano, na Pc je to pořád. My jsme si zvykli. Holt si asi musí zvyknout konzolisté, že občasj ejich placené služby nepojedou a těm, kterým za to platí je to u zadku. A ano, nikdo jste si si opravdu son hw a služby kupovat nemuseli a dávat jim tam své soukrom= údaje taky ne. Váš problém
-
Bože, to je snůška nesmyslů, zásah do Iphone je protiprávní? jinak jsi ok? vždyť i legislativa USA s tímhle počítá a změnila kvůli tomu zákon přidáním dodatku umožňující jailbreak telefonů, přečti si dodatek k DMCA, obtěžuj se prosím.
A co furt s tou EULA? eula neni zákon, ale sbírka právní hantýrky obsahující nějaké podmínky, které ale mají nulovou hodnotu pokud nejdou ruku v ruce s legislativou každého státu, kde se ta konzole prodává. -
tvoj problem
-
je mi moc smutno, když vidim, že projevy tohodle typu dostávaj uznání ostatních uživatelů... demence je evidentně pátý element, zjevně nejsilnější...
-
Kdy pominu ten zbytek nesmyslů, které jsou to ty hry, které na PC nerozjedeš?
-
Mam PC a PS3 jsem si poridil kvuli vynikajicim hram jako GT5, Demons Souls, Uncharted, God of War, Heavenly Sword, Heavy Rain, Red Dead Redemption, nyni L.A.Noire a rada dalsich... Profesi jsem programator, pracuji v Linuxu, takze bych rekl, ze o pocitacich neco vim, presto si radeji zahraji u konzole na PS3, kde me hry bavi a nemusim se starat o nastavovani detailu, ze mi hra spadne kvuli nejakemu konfliktu, nebo zastaralym ovladacum graficke karty. atd.
Strucne, kecas blbosti. To plati i na ZOLLINO -
Mě přijde, že většina PCckářů snad spadlo z višně, nehledě na jejich gramatické orgie. Děláte, jakoby se na PC nic takového nikdy nedělo. Teď se to stane na PS3 a všichni si tady z toho div neustříknou. Že každá PC hra je prolezlá cheatery, podobné věci s osobními údaji se dějí na PC platformě pořád a ještě tady budete vykládat, že dobře nám tak konzolistům. Koho zajímají takové stupidní názory? Nikdo tě nenutí si PS3 kupovat, nikdo tě nenutí potvrzovat jejich EULA. A kecy, jak si s tím nemůžeš nic dělat nejsou taky úplně na místě. To je celkem jasné, že zásah do jejich SW a FW je prostě protiprávní, stejně tak jako u iPhonu a čekoholi jiného. Když jste takový chytráci, tak si napište svůj operák, železo je vaše, do toho si rýpejte, jak chcete, max přijdete o záruku. Mě tahle situace sere, mám na PSN údaje na platební kartu a blahem neslintám, ale co už, snad to bude co nejdřív v pohodě a nic podobného se už dít nebude.
-
Hele, Honimíre, kolik sis za poslední rok koupil her? Upgraduješ PC za své, nebo škemráš u rodičů? Jak často upgraduješ? A dle tvé logiky je mnohem lepší se srát s komplem, na kterém prostě některé hry nerozjedeš nebo se budou kousat a házet ti modré smrti jen kvůli špatné kombinaci HW a pak se krčit u 22" LCD ? Bravo!
-
hehe ty o tom malo vis chlapecku, treba ja na pc hral cca 7let, jak orig. tak crackly hry a presel sem na konzole... na pc totiz uz zadny hry nejsou, jediny co stoji za rec je SC2 a na to mi staci 4roky starej komp...
-
mas muj naprostej souhlas....jedno si zapomel....ze v 99% si konzole porizujou lidi co bud nemaj na PC(a jeho upgrady) nebo sou tak liny ze jim dela problem neco instalovat....proc neco instalovat kdyz muzu padnout do gauce jak prase a hrat ze.....
-
prvni slovo nahradim PC a celkem bych souhlasil.. :D
-
"Expect us"
Nikdo neříká, že se všech aktivit musí účastnit strojvedoucí osobně. Stačí zatopit a přidat páru. Potom už s tím vlakem přece nemá vůbec co do činění, ono to prostě jede samo!
Otázka je, jestli sám strojvedoucí neskončí pod koly. -
KONZOLA = integrovany herny system urceny na spoplatnovanie kazdeho bitu kodu kazdej funkcie a pomaly kazdeho dema alebo multiplayerovej hry ktoru si zahrate. Tento system sa rozpada ako domcek z karat, keby mali obcania nielen USA ale aj EU vacsiu sudnost a financne vzdelanie, dostanu sa k faktu ze platia za nieco co bolo doteraz zadarmo. Na oplatku za to dostavaju co? Zmrsene hry, klony vydanych hier, nekompletne hry, a najnovsie aj nefunkcne account systemy. Konzola je hracka ktoru netreba brat vazne a idealna je snad ako doplnok k PC, preto vsetci hraci uz dlhe roky trpia, pretoze pre hry sa primarnym systemom stali konzoly. Cim skor sa od nich svet odprosti (a tym padom od ich stredovekych obmedzeni), tym skorej sa zacnu robit hry modernejsie a kvalitnejsie.
-
a co tenhle? škoda, český na youtube neni, ten je lepší.
http://www.youtube.com/watch?v=ayO1wtXbh_Q&feature=related -
jj přesně :D:D
-
tenhle? :D http://www.youtube.com/watch?v=E2c32SvJf54