Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já viděl jen jeden a ten mi stačil. Když jsem hru rozehrál znova tak jsem v polovině skončil protože světe div se ta linie s Iorvethem ( poprvé jsem samozřejmě hrál za Rocheho za kterého to bylo výborné a ani chvilku jsem se nenudil ) mě moc nebavila s ještě se k tomu přidalo to zmatečný město ve II aktu ( nevim proč ale pořád jsem v něm hrozně bloudil a někam se v něm dostat a něco najít pro mě bylo hrozný utrpení ) tak jsem toho nechal.
  • Dostala mě (očividná) narážka na Mass Effect 3 (1:07) .."Rozdílem nejsou jen jiné barvy..." :D
    • Murdoc
      http://youtu.be/Hy0kAfzKA8I *15*
      • Přesný :D
  • Murdoc
    Nejlepší vždy bylo beztak jak "nás" nějací vidlaci chtěli napichovat na vidle jako zrůdu.. *15*
    • nechci rejpat ale vidláci s Y ...
      • Murdoc
        jej sorry... *7* jsem negramot..
        • ty vyjebaný nacisto
        • Chlapci, negramot je ten, kdo by vidláka napsal s "y"!!!!
  • Keyz
    Konců je snad málo ne?Pouze je různý průběh.

Pokaždé na konci potkám Letha a mám na výběr.Tedy 2 možnosti.Možná ještě jestli hraji za Vernona Roche anebo za ušopleska.Jestli někoho zneškodním to snad nemá na konec vliv,ale pouze na průběh.Stejně jako rozhodnutí v 1.Tuším,že na průběh dvojky neměli vliv,krom přidaných předmětů jestliže jsem použil save prvního dílu
  • Myslím si, že Zaklínač má jen jeden konec. Přece jen ten, který jsem si určil já sám při prvním hraní. Je to stejné jako v životě ostatní rozhodnutí neexistují a opětovné rozehrání je jen zapření svého já.
    • Cahir
      Někdo ale může hrát "určitou roli". Třeba já, ještě než začnu hrát, si vždycky na papír sepíšu co je daná postava zač, jaký má hodnoty, co ji zajímá, v čem vyniká, v čem nikoliv. Prostě takovej rozbor osobnosti. New Vegas jsem dohrál 2x. Jednou to byl drsňáckej kovboj, trochu jednodušší, žádnej velkej myslitel, ale dobrák. Po druhé jsem byl intelekruál, myslitel a tak trochu zbabělec. První byl věrný NCR, druhý, jakožto velký idealista věřící ve své schopnosti, šel cestou Yes Mana. A k tomu patří nejen volby, ale i úplně jiné dovednosti, styl boje atd...Jsem jedinej, kdo tohle dělá? Jo vím, jsem divnej...

Každopádně hráč by měl zachovat v hraní své postavy koherenci a to prostě podle mě nejde, nemá-li alespoň načrtnuto, koho že to vlastně (včetně sebe) hraje.

Takže třeba takový ME/F:NV/BG jsem dohrál vícekrát. Zaklínač je výjimkou, jelikož jsem četl knížky a přijde mi hrozně nesmyslné hrát Geralta jinak, než jak by se zachoval v knihách. Takže tam jen jednou. Tohle je obecně problém RPGéček s předdefinovanou postavou.
      • jj tohle je roleplay jinak ono se hodí porovnat yavena a iorwetha yavin je o dost víc proti lidem ale je to takovéj idelalista elfí iorweth je vlastně spís drsnák co s ničím nepaře ale má dobréj cíl ale prostě toho cile dosahne přes mrtvoly
        • jo jo jeste bezi :) jestli si chces zahrat tak zkus http://www.darkparadise.cz nebo endor http://www.youtube.com/watch?v=7EvdTUVg4dY :)
          • jeste jsem zapomnel na Manawydan to je hodne peknej server
      • Já si myslím, že ve hrách, které jsi popsal si každý definuje postavu dle své osobnosti, proto je pak snažší vžít se do příběhu. I ty sám hraješ jsi hrál postavu, kterou by jsi chtěl nejspíš být a kterou jsi.
        • Cahir
          Může to tak být, ale nemusí. Nejsem ani primitivní kovboj, ani zbabělej asexuální intouš se zálibou v přírodních vědách. A pokud bych žil ve fantasy světě, rozhodně bych nebyl oportunistický a chladný mág či divoký a samotářský hraničář, který nemá lidi v lásce, což jsou jedny z mnoha postav, za něž jsem dohrál BG.

Hrát můžeš tak i tak. A možná existují hráči, kteří k RPG přistupují úplně jinak. Každé RPG, které ti neumožní hrát přesvědčivě zvolenou roli, je špatné. Hej! asi jsem právě přišel na definici rpgéčka. *1*
          • normalne si mi pripomnel ultimu online tam sem na jednom RP serveru hral za hranicare a po delsim hrani sem si poridil srub v prirode a jelikoz jsem umel stopovat a ochocit zvirata jsem si vetsinou vydelaval tim ze jsem prodaval kuzi a prodaval kone vzdy kdyz zamnou prisel nejakej hrac co hral za cloveka tak mi musel nejdriv nasekat drivi nez jsem mu prodal kozesiny a kdyz chtel kone tak jsem si nane vymyslel ruzny lotroviny aby ukazali ze se o toho kone budou dobre starat xD myslim ze nekteri hraci me nenavideli ale sem si jistej ze aspon par lidi to bavilo :)
            • Ještě to běží Ultima online? Jsi mne nalákal (nikdy jsem to nehrál). Hraničáře jsem hrál v Dračím doupěti (hrál jsem jen jednou a jedno dobrodružství) a v pc hrách mně vždy hraničáři zklamou... Neuměj to povolání dobře vystihnout (NWN 2 např) a to stopování? to je můj sen už dlouho... Čekal jsem že by třeba ve Skyrimu nebo módu do něm něco takového mohlo být...
            • Cahir
              Nádhera. Kéž by dnešní MMOčka vypadaly takhle.
      • S dlcečkama to bohužel dopadlo tak, že můžeš být superhrdina, ale jinak jsem se také snažil o role-playing... Dokonce tak, že cool zbroj rangera jsem si prostě nepřivlastnil násilně :-)

Jj Geral tady dělá světskou politiku, ale zas tak mi to nevadí vzhledem k jeho ztrátě paměti.
        Víš že Sapkowski píše novou knihu ze světa Zaklínače? :-)
        • Cahir
          Vtipný, že se o tom zmiňuješ. Já jsem si přes konzoli snižoval vědu atd na základní hodnoty, protože mě strašně sr*lo, že je ze mě superhrdina a úplně rozmělněná postava. Celkově mi přijdou mechaniky v týhle hře skoro nefunkční. V OWB je tuším perk, kterj tě uzamkne na třicátým lvl, ale to už bylo pozdě...

Naštěstí je v Z2 furt možnost bejt morous, kterej si jde za tím svým "malým" cílem a přitom spouští lavinu zásadních událostí - stejně jako v knížce. O paměti vím, ale stejně mi to přijde nepřesvědčivé. Ale tak to už je spíš můj osobní problém, nikoliv hry. O tom Sapkowskim vím, dokonce jsem slyšel, že se tak rozhodl kvůli hře, jelikož začal mít pocit, že se na něj jako na autora celýho toho světa zapomíná, že mu někdo dělá do jeho díla a ještě k tomu velice dobře a s úspěchem. Připadá mi to trochu jako božskej komplex: "Já jsem to vytvořil a jen já to můžu dokončit!" Ale nevím, co je na tom pravdy.
          • Sapkowski je trošku prý namyšlenej co jsem slyšel, ale nevím nedělám z toho závěry.
          • Jak by se mohlo na Sapkowskiho zapomínat, když sám spolupracoval na hře Zaklínač 2?
            Máš to i v endingu
            • Cahir
              "Spolupracoval" znamená, že přišel do kanceláří CDProjektu, dal hochům svolení, odpověděl na jejich zvídavé otázky, podíval se na pár artworků a tím to skončilo. *3* Jeho přispění bylo minimální, za scénářem jedničky i dvojky stojí úplně jiní lidé...
    • Taky to tak částečně vidím... Rozhodně do třetího dílu půjdu se savem z prvního hraní.
  • Nejsem clovek, ani jednou :(
  • Milda8
    5krát
  • Cahir
    Já jeden, zbytek youtube, wikia atd.

Co se těch voleb týče, 90% zásadních voleb je "osudových" spíš než Geraltových...
  • Wlad
    tak 2x som to hral, to ze zabijem/nezabijem Henselta a pod. nezmeni hru natolko aby som ju hral zasa...
  • Murdoc
    TRUE story bro! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit