Přejít na výpis diskuzí
Kolik konců Zaklínač 2 jsi viděl, tolikrát jsi člověkem
28.5.2012 | Petr Poláček
81 příspěvků
-
Nejlepší vždy bylo beztak jak "nás" nějací vidlaci chtěli napichovat na vidle jako zrůdu.. *15*
-
-
nechci rejpat ale vidláci s Y ...
-
-
jej sorry... *7* jsem negramot..
-
-
ty vyjebaný nacisto
-
Chlapci, negramot je ten, kdo by vidláka napsal s "y"!!!!
-
-
-
-
Hra je to zajímavá, začal sem po letech znovu a nenudím se. No první dohrání bylo hold za Roche, ale ta skutečnost, že se po první kapitole už nedá změnit strana mi trochu vadila. No hlavně kvůli drakovi, kterého nešlo zachránit. Draky mam hold rád.
Každopádně zabít Helnesta...je moc fajn. jen škoda, že tu není víc možností na zabití těch čarodějek z lože. -
TRUE story bro! *5*
-
Všetci, čo tu spoilerujete ako dementi, dajte si facku.
-
-
Tak je pravda, že po roce od vydání už člověk má právo některé maličkosti prozrazovat. *7*
-
Tihle věční stěžovatelé na spoilerování, to už musí být nějaká diagnóza.
-
Tak jelikož je to článek s videem o průběhu a konci zaklínače tak je logické co nejspíše bude následovat v diskusi. I slabě inteligentní člověk co se teprve chystá hru hrát tak jsem nevleze. A jestli jo a diví se tak je to úplně jedno, protože by hru stejně nepochopil.
-
-
Já jeden, zbytek youtube, wikia atd.
Co se těch voleb týče, 90% zásadních voleb je "osudových" spíš než Geraltových... -
5krát
-
Nejsem clovek, ani jednou :(
-
Jenom nechápu, proč je tu ten článek po roce od vydání....
-
-
Možná proto, že to video vydali teprve před pár dny? *15*
-
-
Rpgčka mám velice rád, hrál jsem jich již dost a rukama mi pročly pecky jako Planescape Torment, stařičká série Might and magic, Septera Core, série gothiců (první tři díly) a také skvělá akční trilogická jízda Mass effect a mnoho dalších. Všechny tyto hry měly skvělou hratelnost byly zábavné a poslední jmenovaná byla vrcholem příběhového zpracování, přestože neobsahovala tuny tabulek a skillů. Ovšem pravá rpg není jen o tomto.
Ovšem o Witcherovi 2 řeknu asi toto. Po prvním dílu, který jsem si samozřejmě také nemohl nechat ujít a byl velmi zábavný a moc se mi líbil, přišlo naprosté zklamání. Witcher 2 vylepšuje pouze a jen grafické zpracování, příběhově je na zhruba stejné úrovni a ostatní jde spíše opačným směrem. U jedničky se mi líbilo snad vše. Originální soubuoj. systém, zpracování lokací, příběh, strom vlastností, inventář a navíc hra dokázala poměrně dost vtáhnout do děje. Dvojka naproti tomu na mne působí spíše frustrujícím dojmem, kdy kupříkladu po rozhovoru protivník do mne již buší, zatímco Geralt v klidu teprve vytahuje meč a nelze úderu uhnout, nebo autozaměřování, kdy se zaměčovač přehoupne na jiného protivníka a geralt jako smyslů zbavení skočí třeba mezi trojici nepřátel. Takovéto nesmysly mne iritovaly natolik, že to totálně kazilo můj dojem z hraní. Přetože by mne hra minimálně po příběhové stránce bavila natolik, abych ji dohrál, kiksy v ovládání mne iritovaly do té míry, že jsem v druhé kapitole upustil od hraní. Navíc také některé souboje mi přišly opravdu hodně podivné. Jsem starý herní harcovník a mám nahráno, jako prcek jsem byl u prvních 286tek, takže ani tužší hra, kterou zaklínač místy je, mne neodradí, nicméně třeba souboj v aréně druhé epizody s řezníkem mne pobavil. Neměl jsem problém jej porazit, ovšem jeho mečomlejnek mne se svým ultimátním požkozením opravdu překvapil, kdy naopak nejsilnější Geraltovi útoky působily, jako píchnutí komára. Alespoň, že se hráč může pohybovat dostatečně rychle, aby protivníka těmi komářími píchanci za pomocí znamení udolal. Nevím, Geralt potkává npcčka, která na něj pějí ódu, ale pokud dojde na boj s jen trošku tužším soupeřem, působily na mne zaklínačovy údery jako lechtání malomocného. Ovšem to mi nebránilo ve hře pokračovat, i když to vzhledem k zaklínačově pověsti moc přesvědčivé není. Mnohem raději bych uvítal, kdyby hrozivé lesní stvůry byly o chlup silnější a naopak nablýskaní baroni, nebyli schopni Geralta zabít téměř jedinným úderem. Přesto jsem ve pokračoval dál, protože po příběhové stránce mne bavila, ale v kombinaci pro mne iritujícím ovládáním a některými logickými nesmysly, které mne taktéž hodně iritovaly, jsem hraní prozatím uložil v druhé kapitole k ledu. Takže Witcher 2, je pro mne zklamáním. *9* -
Konců je snad málo ne?Pouze je různý průběh.
Pokaždé na konci potkám Letha a mám na výběr.Tedy 2 možnosti.Možná ještě jestli hraji za Vernona Roche anebo za ušopleska.Jestli někoho zneškodním to snad nemá na konec vliv,ale pouze na průběh.Stejně jako rozhodnutí v 1.Tuším,že na průběh dvojky neměli vliv,krom přidaných předmětů jestliže jsem použil save prvního dílu