Přejít na výpis diskuzí
Kolo, auto a letadlo na obrázcích z Grand Theft Auto V
20.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Nu dobra tak bez masakru, Ale kdyz sem nasel na jedne odlehle farme kombajn a kdyz vyjel v Sa do ulic a z nej padali lidske balicky no reknete sami tomu se nevyrovna ani sebelepsi killstreak v Bf3 nebo COD MW3... proste pohoda klidek kaficko, vodnicka a dobre pivo po vikendovem obede... co vic si prat.
-
uplakánek: Ty ses nas clovek hochu, vsechna cest, mas respekt vuci lidem co si nikdy nevidel, s nikym se nehadas a jeste si skromny... Nevim jestli to jenom delas jentak ale kazdopadne beres zivot s humorem a celkem kladne a tak to ma jest byt ;-). (Ty mne vykas a ja ti tykam protoze sem zvYkly lidem tykat tak sorry.)
-
Podle prvního obrázku na sportovním kole vypadá že je dost nabušený sám o sobě to sama o sobě znamená že půjde upravit , nebo ani extremně hubený ani přepasený jako mohl být CJ. No bude to dost zajímavé , bohužel se těším víc než dřív :D
-
Já vím že si jen přiteplený šašek co kopíruje mé jméno , NY neboli LC je srágora první třídy , mise byli výborně vymyšlené a příběh samotný byl nejlepší co Dan Houser kdy napsal , takový Niko Bellic v LS by byl mnohem lepší než v debilní šedivém New Yorku kde místo kola a stíhačky mohl akorát šplhat na žebříku . Neříkej že nemám pravdu , vyjímečně mám *2*
-
Skoda ze ty aktivity jako posilovani tam nebudou uz vidim jak pujde namakat ten ctyricatnik za kteryho budem hrat :D
-
radsi mi misto downvotovani uprimne reknete , ze to co jsem napsal neni pravda.. vy totiz vite ze je :D
-
Jen jestli to není schválně. Ať nemusí licencovat.
Teda, R* nelicencuje auta, nebo jo? Já se v nich nevyznám, takže jsem nad tím nikdy nepřemejšlel. -
GTA 4 melo pekne mesto, ale pribehove a po strance misi to byla fakt desna nuda, porad se opakovaly jen 3 typy misi (nekam dojed a nekoho vystrilej, nasedni do auta a dej si s nekym zavod, nekoho vystrilej a pak ho pronasleduj v pripravenem auticku) pribeh nezajimavy, priserne ovladani (cover system byl vysmech, postava casto delala uplne neco jineho nez hrac) chybejici waypointy u dlouhych misi byly frustrujici, ty civilni mezihry kdy clovek bral nejakou AI postavu opakujici porad 4 vety dokola na obed byly desne otravne (protoze narozdil od reality to ve hre fakt nebyla zabava).. hra je hodne precenovana, do 5. dilu maji hodne co zlepsovat
-
Pravda pravdoucí, však jak jinak by se člověk po náročném dni pobavil, než právě podobným způsobem na tuzemské diskuzi *4*.
Viz. pan Jack1947, řečí vázanou jsem vskutku nepsal, tudíž nechápu na co narážíte *3* -
Toto jsme chteli uz dlouho !! Nemuzu se dockat.
-
Na té teorii snad nebylo potřeba cokoliv ověřovat. Je nad slunce jasné, že dnešní "vyspělá" civilizace je, i přes neporovnatelně větší množství dostupných informací a komunikačních prostředků, ve většině případů vlastně stejná jako z dob porenezančních, to jest stereotypní, konzervativní, uzavřená a v obecném pohledu stupidní.
-
Já osobně bych byl tedy radši, kdyby se GTA vrátilo ke své odlehčenější a pro mě zábavnější formě v podobě stylu SA a VC. A pěkně s Catalinou po boku *1*
-
Ale to tvoje versovani se mi jest libi, a to jsem taky heteroerektus, proste vers ma smrnc gratulace a muze byt z tebe i novy Treba Seifert nebo Hrubín.
-
Příteli, možná to tebe i další zarazí, ale jsem (možná žel bohu, nechť posoudí ostatní), sexuální orientace heterosexuální. Přesto mi nedalo reagovat tak, jak jsem reagoval, abych si ověřil teorii, kterou jsem předem předpokládal.
Příspěvek, který jsem napsal byl naprosto sexistický a i pro mne osobně tímto zavrženíhodný. Je však komické, že jedna polarita příspěvků stejného charakteru je glorifikována a druhá naprosto odsuzována. Je mi někdy až na zvracení, z toho jaké komentáře zde někdy vídávám (chyba jest však v obsahu her samotných, které lascivním obsahem podněcují poptávku). Přirozením ti mávat před obličejem skutečně nemíním, leda bys vskutku usilovně prosil. -
jaka lod ?
-
Jediné čeho se bojím jeto, že by to mohlo být jako GTA IV, kdy si člověk házel kostkou, zda-li mu to půjde aspoň spustit a ani to nepomohlo, když na dvou zcela identických notebocích na jednom jel a na druhém ne. A osobně? Koupit si to koupím možná později, ale osobně už mě prostě "takový" styl hraní nebaví jako GTA. Je to sice krásné a fajné projíždět město atd, ale "reálný" život si můžu žít venku (ano chápu, že to, že vezmu kulomet a vystřílím banku můžu pouze zde bez následků mimo herní svět). GTA V doufám ukáže novou dimenzi her s otevřeným prostředím a volným pohybem. Snad to dopadne dobře.
-
Mammas don't let your babies grow up to cowboys... *14*
-
Vždyť na kolech rádio nebylo :D Ale jinak tyhle klidný chvilky jsem si taky užíval, právě venkov je to, na co se u GTA V nejvíc těším
-
To jo, uz vidim kolik tu bude hromadnejch sebevrazd najednou, ja nemam nic proti homosexualum ale cop je moc toho je prilis... dulezita v prirode je vyrovnanost, a tak to ma byt... OTv a klid *15*
-
Tak to závidím, dohrávat hru na 100% je fakt luxus, zvlášť bez návodů na skrytý balíčky (holuby) atd., já už léta dohrávám jen story mode a pak mi jde právě hlavně o tu zábavu, která se dá dělat kolem. A čím víc, tím líp ... just mix it up, haha.
Taky si kvůli tomu neřežu žíly, ale občas jako třeba teď se nad tim zamyslím a logicky si přeju, aby další GTA bylo GTA a ne jen slabej odvar toho, co by to mělo bejt.
Ty věci, který jsi zmínil by měly bejt u GTA a vlastně i u ostatních sandboxů úplnej základ (a to hodně kvalitní) a ne celá náplň hry, když nepočítáš mise.