Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty asi budeš nějaká vědma, co? Která křišťálová koule ti prozradila, že mám cokoliv (kromě rodu) společného s tou bandou provokujících attention whores?
  • Doufám, že tam bude country rádio. Projížďky po venkově s K-ROSE bylo to proč jsem u San Andreas vydržel tak dlouho. *4*
  • Ne, to byly důvody mocenské, finanční a nerostné. ^^
  • To sa určite nepodobá na žiadneho Suchoja :-) Súčasné Suchoje sú dvojmotoráky a nasávanie majú pod trupom, nie pod nosom, majú aj iný tvar krídla, hlavne nábežnú hranu - proste vyzerá úplne inak.
    Najviac sa to podobá na F-16ku, ktorá má ale dorobenú dvojtú smerovku a nasávací otvor pod nosom má prepážku a trochu osmičkový tvar.
  • Hele svoje ste si odteplili v sobotu tak už klid.
  • Koukám že moje oblíbené auto GTA serie: Cheetah se jim docela povedlo :)
  • jindra.veliky
    celkem velka lod v pozadi *4*
  • Hele, já si nemůžu pomoct ale to letadlo mi příjde jako Su-27 Flanker -sice jsem prvně pochyboval jestli to není F-15 nebo Hornet ale ani jedna z nich není takhle hrbatá a i ty rakety vypadají rusky. Ale není to vidět celé, tak kdo ví co to je ale fakt to připomíná víc než cokoliv jiného Suchoje... Že by nějaká mise s pašováním zbraní ?
  • A pokud ne, tak to zase bude Hitler řvát. *15*
  • Nemel by to byt Cheetah? to H tam chybi :D (ale spise nejde videt v odrazu svetla) dal je zajimavy jak ty screeny hezky vypadaji a potom ve finale x360 verze nema antialiasing a je to vsechno kostrbaty a ma to kostickovane hrany doufam ze R* se tentokrat polepsi jak s optimalizaci tak s moznosi AA do PC verze (pokud bude).Do GTA IV to sice jde dat modama ted uz ale kdyz sem to poprve zapnul dost mi to vadilo ze je vsechno kostrbaty a blbe se na to zvykalo.
  • Podivej se je mi jedno co děláš doma, ale nemávej mi ptákem před ksichtem a to ani v diskuzi. Holt si menšina tak se s tím smiř ty rozumbrado.

btw: nemáš pravdu: podle tvého vidění světa bych se měl nad tvýk komentářem, byť komentující ženské pozadí, pohoršit právě za gendrovou nevyváženost a žalovat rockstar ze seximu a ponížování ženského pohlaví. To by teprv byla gendrová vyváženost bez okovů.
  • cumpi3
    já neříkám, že to jsou špatné hry, ale prostě oproti předchůdcům jsou slabé a silně nedodělané...
  • tak rozhodne to nejsou spatne hry :-) ale treba gta4 me prislo po san andreas jako chudsi pribuzny :) na druhou stranu san andreas bylo "vrcholem" serie po gta3 a vice city, kdy autori z enginu pro ps2, xbox vytahli maximum a gta4 je v podstate zacatek :-)
  • Bězte se zabít :) Prosím, smutně koukám.
  • Jack1947
    Pockat tohle bylo mineno na koho? :-O
  • ano, MP3 mělo vynikající optimalizaci, jenže to nebyl open world, víš jak. Jsem na to zvědav, snad to zvládnou.
  • Nic komického na tom není, buzno!
  • Jack1947
    Nutno podotknout ze prave, nesnasenlivost byla duvodem vetsiny konfliktu 20 stoleti. Jen tak na okraj.
  • cumpi3
    opravdu jenom TROŠIČKU *1*
  • cumpi3
    GTA4 je pro mě spolu s Mafia2 největší zklamání, co mě kdy v oblasti her potkalo...ale myslím, že teď to bude paráda :) R* se snad umí poučit *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit