Přejít na výpis diskuzí
Kolo, auto a letadlo na obrázcích z Grand Theft Auto V
20.8.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Já jsem člověk, nesnáším lidi. Nejsem lidi. Nejsem předpojatý pokrytecký hydiot. :)
-
LA mám rád ale GTA4 s ice v NY na mňa pôsobý lepšie, tak nejak dospelejšie... ale tak ide o hratelnosť, rozpútať vojnu s gangami ako Crips alebo Bloods by bola slušná zábava :)
-
Just bring back the fun...
-
To je tezky nesnaset lidi, si taky clovek a mas se rad, tak jasne na svete je prelidneno . Buchty ne aůle Kauza Hot coffe se SA bylo podzvizeni myslim dostatecne i kdyz jen a pouze na pc.
-
A kdyby to byly dvě "buchty" na sobě, to by teprve bylo pozdvižení.
Nesnáším lidi... -
A pro jednou budme taky FAgove...
-
Hele pořád je to Work in progress a čtyřka ve finále taky vypadala podstatně líp něž na prvních vydaných screenech.
-
Já doufám, že ne.... ostatně to je na nich, jestli chtějí mít velké publikum a nebo jen high end fandy
-
Je komické, že pokud bych stejný komentář napsal k článku, kde by se místo o muže jednalo o dívku/ženu, plusovými body by se nešetřilo. Lidé setřeste ze sebe okovy a odložte genderové stereotypy *3*
-
Po povedené optimalizaci Max Payne 3 už se toho tolik nebojím.No ale třeba R* ještě nemile překvapí...
-
No tak podobné věci přišly až v EFL. Jenže GTA4 má Euforii, to samo o sobě vystačí na dost dlouho. A původní multiplayer...
-
Optimalizovat pro PC by to trošičku chtělo, snad se zadaří. Těším se :)
-
Len aby bolo na co pozerat (no offensive)
-
Priklad, ja nevim treba discipliny, uceni se novych chvatu a komb v posilovne, zrani a vyvhrani vseho zradla v burger kingu ... bylko toho tam plno. Takze tady se minimalne pocita s timhle.
PS i uprdene Sleeping dogs nabidlo toho vic, jak GTAIV (navic GTAIV udelali tak scgvalne co bys chtel v ny delat ze?). -
Slabým zrakem netrpím *2*
-
No ježiš marjá, takové názory na rovnost pohlaví v Čechách, to by nešlo, šup s tebou na zapálenou hranici.
-
Jo? Nepamatuji si nic zvláštního. Možná to bude tím, že jsem té hře dal trochu méně času vzhledem k mému pohledu na latinskou Ameriku :)
Tak nějaký příklad prosím? -
Celkem jo, pozorovat mozna ale delat moc ne, teda jestli te nevzrusuje donekonecna honeni se s policii a umirani nonstop... San Andreas v tomhle bylo minimalne lepsi.
-
Ja se tesim na nocni prelety mestem a venkovem ve stihacce.
Kdyz k tomu pridam dalnicni honicky s policii, hlavne delani kolon a nasledne odpalovani (jako v SA, ne jak GTAIV kde radsi zastavily.) Valky gangu, honicky na kolech a naprosta idylka pri masakrovani nevinnych lidi tankem a zaroven srotovani vse... jj uz aby to tu bylo ono to tu bude... jen si jeste chvilku pockame. -
Přesně tak, poklidná jízda na kole při západu slunce se zapnutým rádiem se skvělou hudbou, kochání se pěknou grafikou. Žádný masakry civilistů, honičky s bengama, prostě pohodářký výlet. Ach jo, už aby ta hra byla venku. *14* *1*