Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příběh opět parádní a tolik originálních prvků jsem snad letos v žádné jiné hře neviděl - rozhodně jedná z nejočekávanějších her, alespoň u mě.
  • Mna to zas velmi nenadchlo, atmosfera prveho Bioshocku, ktoru tak trosku evokoval aj ten uvod sa v tej zbesilej strielacke uplne vyparila... nakoniec z toho zostal len hekajuci hrdina obklopeny indikatormi zasahov. Dufam (asi marne), ze je to len jedna pasaz z hry a do dema bola vlozena prave kvoli tej akcii, ktora ma akoze hracov nalakat... u mna sa to tymto demom zatial nepodarilo :(
  • To ja vam teda nevim... Z tohohle videa jsem spis rozpacitej.
    Teda z ty akcni slozky. Tuny nepratel, zmatek ze vsech stran, hlavni hrdina snad nesmrtelnej, akce na kolejnicich prestrelena asi na 400% toho, co by mi prislo v pohode, ...

Porad se tesim, a urcite to bude uzasnej zazitek, ale necekal jsem, ze akcni cast bude nohama od zeme jeste dal, nez mesto Columbia.. : /
    • XXDarthVaderXX
      Je t oE3 demo, tak že bych to viděl only godmod *2* Stačilo si všimnout jak tam jel...normálně by už zařval a hráč asi ve hře zařve a kdo hrál Bioshock, tak ví, že už jak tam do něj kropili olovo, tak by byl dávno tuhej...tak že toho bych se fakt nebál *3*
  • yvpada to fakt moc pekne uz se na tu hru nemuzu dockat dokonce se mi to libi i kdyz je to hrane na Tetris 360 !!:)
  • Umělecké dílo. Prostředí a zpracování naprosto úchvatné.
  • Kdyz jsem psal komentar k dvouminutove ukazce nekolik dni zpet, napsal jsem, ze z toho opet sala ta uzasna atmosfera. Po tomto mnohem vetsim nanosu jsem pohlcen a nadsen. Z celeho srdce si preju at cela hra funguje jako tento kratky usek, at hra neupadne do stereotypu, at je cely svet takto fantasticky vykresleny. Enormne se tesim a tvurcum na dalku preji at to vsechno zvladnou. Protoze zde jde jasne videt, ze hry jsou "ku..a" umeni!
    • Podobnou atmosferu (samozrejme neletaly ve vzduchu atd.) melo hodne Americkych mest do cca 60. let, pak se tam dostali k moci moderniste jako Mies a zacalo se bourat a cely duch 19. stoleti z velke casti vymizel *9*
  • nejak si nedokazu predstavit sam sebe co budu delat v takovym pekle co se tam deje.. asi budu ztracenej a motat se vsude jak blb, ale kdyz tenhle typek vedel co delat, vypadalo to fakt az filmove..
  • Cajk
    Až do těch indiánů jsem si říkal, že to vypadá skvěle, ale i tak se na to těším:).. Grafická stylizace na jedničku, hlavní hrdina poprvý v sérii mluví... je to na dobrý cestě:)
  • tuhle hru bych chtel zkusit ve 3d
  • Vyzerá to neskutočne dobre, fakt paráda, myslím, že pravý nástupca Bioshocku 1 prichádza :D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit