Přejít na výpis diskuzí
Kompletní E3 demo BioShock Infinite - 14 minut z očekávané hry
8.7.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
zenska sa mi nepaci ..taku naspulenu hubu ma, skaredo zuzeny driek a moc mala je. ten chaos ked lieta hore dole po kolaji a desiatky npc donho striela je viac bordel nez dajake zabavne hranie. ostatne co tam ukazali je v pohode.
-
-
Bez urážky, ale u vás Slováků je to docela normální si na všechno stěžovat *3* Čest vyjímkám.
-
-
Obávám se, že Češi a Slováci si v tomto můžou podat ruce...a idioti jsou všude.
-
-
Záleží na regionu... *3*
-
-
-
Ta Elizabeth a její design...říká se tomu stylizace. Japonci budou úplně paf z těch velkých očí *1*
-
-
Ja psal uz do jineho vlakna o BSI, ze mi hodne pripomina rusky, par s podobnymi rysy znam.
-
A nielen japonci *1*
-
-
-
Parádní video, velice mě zaskočilo!! Mám pocit, že ten co mluví za Bookera mluvil za Matta Bakera ve hře Brothers in Arms.
-
-
To nevím,je to možný.Jen vím že mluvil Garreta v Thiefovi ;) Jinak ta hra vypadá úžasně.Dávám všechny palce nahoru.
-
-
uuuuplna šupa hra, desiatku hned z fleku jej davam :) taky adrenalin v hrani som este nezazil
-
A bude taky Demo? XD
-
Až mě párkrát zamrazilo, co za skopičiny se dá dělat. Škoda jen, že ten co to hrál na začátku, tak moc pospíchal.
-
OMG nejzajimavejsi hra E3 byla From Dust
-
Luxusni ukazka, tesim se jak maly Jarda. Z teto herni serie zkratka cisi, ze si tvurci jeste nezapomneli hrat a fantazie jim taktez nechybi, uz aby to bylo.