Přejít na výpis diskuzí
Kompletní E3 demo BioShock Infinite - 14 minut z očekávané hry
8.7.2011 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Na to video se neda divat, jak to ma malo FPS.. Je to drsna sekana. Bohuzel sem to musel po par sekundach vypnout, nebo bych vrhnul. Neni nekde video v lepsi kvalite?
-
Užasné video. Všiml jsme si že to nebyla naskriptovaná akce. Například ta vzducholoď by se dala sestřelit jak raketami tak kulometem kdyby Elizabeth měla dost síly. Misto toho začala honička na kolejnicích. Taky mě zaujalo ta možnost zabránit popravě nebo uspat koně. Vipadá to že morální otázky zde budou zase o kus hlubší. Snad budou mít i efekt na příběch a ne jen na oko.
-
Ještě že toho Levina máme.
Vypadá to hodně zajímavě. Sice krapet chaos, ale na to si snad zvyknu.
Rok 2012 nevypadá věru zle. Jestli bude konec světa, tak mě to fakt na*ere *1* -
zase to bdue pres GfWL ? jako dvojka? *9*
-
Uúúúúúžasnéééé!!!!!! Tak toto bude pecka! A vidím to na šancu, že sa konečne môže nejaká FPS vyrovnať kvalitám Half - Life 2...lebo doteraz sa to nepodarilo žiadnej hre... teším sa *4*
-
Doporučuju si to pustit zde: http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/124?ch=1&sd=1_hd žádné sekání a kvalita ujde *3*
-
-
Diky, tam jsem to zkousel hned jak video vyslo a sekalo to i tam, ale ted se to zda byt jiz v cajku..
-
-
mě to vůbec nesedí a asi budu tenhle Bioshock ingnorovat. klaustrofobní podmořská atmosféra je tatam, místo toho cirkusácká přeplácanost *11*
-
-
Tomu se hochu říká změna prostředí. A to nám přináší nové možnosti ještě že se hry nedělají podle tebe to by jsme z moře nevylezli ani v pátém dílu.
-
Tohle je taky (anti)utopistický svět...ok?
-
Tohleto cirkusactvi ke konci 19. stoleti patri *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=lRjyELqyWYQ
tady nejlepší kvalita a neseka se -
No pane joooo... to je rachot, Levine je fakt kouzelník. Omílá si pořád dokola jeden a ten samej princip a pokaždý je to maximálně zajímavý a přitom něčím jiný. Je na tom vidět taková spousta tvůrčí práce a fantazie, až to pěkný není *1* Jo, to si nechám líbit...
-
Neuveritelny, uzasny, fascinujici ... no proste nemam slov. Pokud to bude cele jako tato ukazka, tak si asi i cvrknu.