-
Z traileru se dá vydedukovat jen to že ve 22 vteřině, kdy stíhačka kanonem rozstřílý vrtulník, se jedná nejspíše o nový stealth Sukhoi PAK FA T-50 (přední křidýlka - tzv. kanárky a charakteristicky tvarovaný ocas s radarem
-
Tak pokud bude BF3 podobný předešlím dílům,tak budu jedině rád.Protože BF je prostě klasika :-) a vždy mě bavilo.Jak jsem pustil ten trailer říkal jsem si "Co to je?...Terminátor?" (podobný začátek nebo spíš podobné traileru na Terminátora Salvation :D).Jsem zvědavý no a snad to bude špičková grafika,zvuk ale hlavně hratelnost a možnost spousty zbraní a vozidel :-) těším se.
-
Dufam ze BF3 bude pokracovat v slapajach BF2. Ziadne bad combany gebuziny. Novy engine, nova grafika, nake vylepsenia (hlavne ziadne AT rakety). No moze to byt super.
Jediny problem je ze som niekde cital ze to nepojde roschodit na dx9 potazmo SM3. Je to pravda ?
Btw ziadny Su PAK FA T-50 tam nevidim, to co preleti cez vybuch vrtulniku je najskor SU 34 alebo 37. Standardna technika ako abrams a apatch, nic vynimocne sa v tomto ohlade konat asi nemoze. *9* -
Jooo Battlefield 3!! Už se nemužu dočkat! A jestli tvůrci splní aspoň polovinu toho co slíbili, tak to bude masitá řežba...Frostbite 2 je rozhodně velký plus...BFBC2 vypadal hodně dobře, ale na novější generaci enginu by to mohlo bejt opravdu hardcore...
-
"vehiklů"
1. neni to ceske slovo
2. je to vrchol novinarskeho nevkusu
Takto "zprasit" anglicke slovo do prihlouple a radoby "in" pocestene podoby si opravdu dovoli jen amater. -
-
bez se projit *1*
-
omg dalsi chytrak, di se vycpat
-
v komunitě se to slovo používá... a ty jsi kdo, že poučuješ?
-
panic *1*
-