Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti tomuhle se může jít COD zahrabat
  • Zhruba Před 5 lety jsem propadl s kamošem Walker[CZE] BFku 2. Ke to neuvěřitelná hra, která musí chytnout všechny. Je postavená dost odlišně od CoD to jsou hry jak pro konzole a lidi co baví jen jít a kosit. BF bylo vždy taktický a hlavně neuvěřitelně otevřený, spousty možností co všechno ovládat. Prostě hra pro milovníky Války. BC2 je super mezi hra, skvělá grafika a fyzika a jsou tam vychytávky ze starších verzí. Ale pokud bude BF3 na stejné poctatě jako BF2 a kombinovaná s BC2 co se týče rušných zvuků boje, výbuchu a svištících kulek, skvělé destrukce okolí pak se teprv máme na co těšit. BF je HRA co si budem pamatovat a musím říct a ostatní to potvrdí, kterí ji hrají, že žádná hra, mě nikdy na tak nechytla. Žádná!!! Hádat se co je lepší mezi BF a CoD to je ubohost protože my víme a rozhodit se někym nenchame. Proste BF je BF *3*
  • BF2 a CS su najlepsie multiplayerove strielacky minulosti aj sucasnosti. sracky ako COD sa nechytaju, to je pre prijebane decka s gamepadmi v ruke.

dufam (a verim) ze BF3 zosadi BF2 z tornu.
    vychadzaju z BF2, fyzika, nova grafika... to znie skvele!

pre mna top 3 najocakavanejsie hry:
    1. IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
    2. Battlefield 3
    3. Deus Ex : Human Revolution
  • Tak na tohle se teda vážně těšim. Jestli tam vážně bude mulťák pro 64 lidí, tak to bude o dost vetší pařba než COD.
  • Prosim,jen at z toho neudelaji dalsi BC.Zpet ke korenum,to je ta spravna cesta *1* .
  • Jeste jedna vec - prosim neporovnavejte to s COD. Mechanismus multiplayeru techto her je znacne odlisny.
  • Pokud BF3 nebude jako BC2 (což je trapná kopírka CoDu) a bude následovat starší díly, tak pak to bude úplně odlišná hra a nejde to porovnávat.
    • To je zajímavé jak cokoli co je ze současnosti je hned kopírka CoD. Což on si Activision tuhle dobu nějak patentoval nebo má na ní nějakou ochranou známku? V CoD je snad nějaká destrukce zdí? CoD stojína místě už několik let BC se aspoň zlepšuje a vyvíjí ale pokud si myslíš že to jen kopie zůstaň si u toho.
      • Ono to bude asi tim,ze BC je takove priblizeni se primitivnosti cod vzhledem k BF1942 a bf2.Proto spousta lidi to nazyva kopii cod.
        Osobne me prijde jak bc tak cod jako kraviny,na klasicke bf 1942 a bf2 se to podle me nechyta *1*
    • jak muze bejt BC2 trapna kopirka CODka? :D CoDko je od CoD2 ta nejvic vypatlana hra... jedine 1 a 2 dil byli vyborny jinak to pak slo do pice

BC1 bylo revolucni s tou destrukci a tak... a BC2 je zas o krok dal... tady muze aspon zborit barak a rozstrilet ploty ...v CoD zase m16kou prostrelite pul metru sirokou zelezoberonovou zed :D.... pekna picovina
  • Jestli vás výbuch odhodí na zem, tak to bude konečně něco, oproti dosud používanýmu "pískaní v uších". jsem docela zvědavej jak se s tím poprali ve vývoji.
  • BF:BC2 i BF2 mají svoje. Pokud se jim to v BF3 podaří skloubit, bude to masakr. To chování vojáka v BC2 je perfektní. Rozhození obrazu, ztráta sluchu, pískání v uších, bordel ve výhledu atd...paráda. I ty nascriptovaný rozbořeniny mi nijak nevadí. Neumím si cokoliv ohledně destrukce baráků představit, jak to každý klient, nebo server počítá sám a posílá naprosto přesně každou trasu každého úlomku ke klientovi. Jde o to, že pokud by se to dělal server, tost by ho to vytěžovalo a kdyby to dělal klient a několika lidem by se to zpočítalo jinak, mohlo by to vypadat dost zvláštně. Proto mě nepřekvapí, že v BF3 to bude stejně předscriptované, jenom možná zdokonalené.
    Pak tu někdo zmiňoval problém s rozdílnou grafikou. Tohle by měli vyřešit prostě tím, že tyhle "válečný" efekty budou pokaždé zapnutý. Je to hnusný být zvýhodněný tím, že si grafiku nastavíš na nízkou. Ještě hnusnější je to, že při hře dost irituje, že tě někdo vidí, přitom ty jeho ani náhodou, ať už kuli trávě, kouři nebo čemukoliv jinýmu..
    • Mě teda v BF2 destrukce nechyběla a v BF3 bych jí taky nepostrádal..
    • Spades
      Co mi na BFBC2 vadilo bylo to, ze zmizely vsecky zdi, a drevene tramy a okna zustaly trcet :D Proste ja chcu strefit budovu a chci, aby se na ty nepratele SESYPALA

Ohledne grafiky - to uz bylo v BF2. Proste server mel nastavenou grafiku, a pri joinu se ti takova grafika nastavila bez ohledu na tve nastaveni (max mohlo byt vyssi, ale tim by ses vic znevyhodnil)
      • Get a life
  • Musím upozornit že řečená stíhačka rozhodně není PAK FA, ale některá z moderních verzí Su-27 (tj. Su-33, Su-35 nebo Su-37).

Jinak si neumím představit ten "příběh", který umožní americké námořní pěchotě bojovat v New Yorku A v Paříži. Proč, proboha, proč?
    • Rozhodne to nie T-50, ta ma koren kridla rieseny inak (kridelka ma integrovane pri koreni hlavneho kridla). Podla velkosti, velkeho rozostupu medzi motormi, pritomnosti 'canards' - kridelok by som to odhadoval na Su-35. Cisto moj odhad.
      • Vzhledem k tomu, že všechny uvedené Suchoje (kromě právě T-50) tohle všechno mají a vypadají skoro stejně, bych takovýhle odhad považoval za dost odvážný. Navíc si musíme uvědomit, že velmi pravděpodobně ani jeden z nás, ani autoři traileru žádné z uvedených letadel naživo nikdy neviděli. Což nám samozřejmě nemůže bránit ve věcné odborné diskuzi *5*
        • Mimochodem jestli něco nesnáším, tak je to anglické hláskování neanglických slov v českém textu. Prosím "Suchoj", ne "Sukhoi". Vypadá to jakoby autor nevěděl o co jde (což je pravděpodobně pravda).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit