Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    a až 64 hráčů na servru u pc;)
    • Hoši těch 64 už je fakt kotel, i těch 32 je na některýh mapách hodně zběsilé, ve 128 už by to byla prasárna. To nevydržíte ani vteřinu bez killu? *1*
      • 128 ludi, vacsie mapy a hura do 1. linie
    • ja by som tvrdil ze IBA 64. cakal som v tomto smere nejaky pokrok. 128 by bolo super
      • Mě by se líbyl nějakej masakr harcore se 400 lidma *1*
    • skor iba.
  • Jestli je to všechno pravda tak se už nemůžu dočkat *8* Tento rok COD nepřežije *2*
  • to by mohla byt dobra rez. pokud hru zpristupni modderske komunite tak to bude dokonale
  • Těším se jako pes :D doufám že to nebude jako nic ( jako Battlefield bad company ... ) , doufám že to bude úplně něco nového něco originálního.No prostě musíme si počkat :)
  • BFBC2 hrávám hodně, je to povedená hra, ale pár much by se tam našlo. Jedna věc mi teda pije krev hodně a je to problém více her - kdo hraje na nejnižší detaily, má výhodu = nevidí keře, kouř rychle mizí nebo tam není skoro vůbec a celé je to přehlednější. Já si chci užít hru vždycky na maximální detaily a štve mě, že má někdo výhodu a vidí mě v situacích, kdy je třeba mezi námi tráva nebo hustý kouř... Úplně bych odstranil jakékoliv zasahování do detailů, nechal tam jen tu nejvyšší možnost a jestli má někdo problém s FPS, tak ať hraje v okně na nižší rozlišení nebo si pořídí lepší komp. Má úcta *7*
    • Proto například v Armě 2 nastavuje detaily server. Můžeš snížit textury na minimum apod, ale trávu nevypneš atd.
    • Tak si kup konzoly BF 3 tam taky vyjde..... a navic BF ani v okne nejde hrat a pokud jo tak zandy narust vykonu tim neziskas...
  • ziadne ocakavania nemam, takychto strielaciek je uz plny trh. Ale ak by dokazali zakomponovat znicitelnost prostredia tak ako to bolo v RF tak mozu posunut hratelnost o kus dalej.
  • nechcou z toho udelat mestskou akci, ze ne?! obal s mestskou tematikou, teaser taky...no, nevim co si o tom mam myslet. ale jestli tam nebudou obdobne mapy jako al-alamein z bf2, tak me pekne naserou...
    • V limitované edici maj být 4 nejhranější mapy z battlefield 2 předělané do frostbite 2 enginu takže včetně karkandu a to mi stačí vědět.
    • taky doufam,ze tam budou i rozlehle lokace
  • DICE patří ke špičce, na kterou má málokdo. Konečně další hra co bude stát za to hrát ji až do konce:)
  • No tak parada :) se nemuzu dockat do brezna co bude novyho, ale nemusi tam davat singla v BF 2 zadnej nebyl a kysnu u toho uz 6 let :) .... Jinak je pravda ze ja jsem si ho kupoval v dobe kdy vysla 2 tak za 1 500.- :D .. A doufam ze se nevydaji ve stopach Bad Company coz byla takova odbocka ke 3 :))
  • Odtahovani zranenych spolubojovniku je urcite super,to se mi libilo uz treba v Army of Two.
    Stejne jako mnozi dalsi doufam ze to bude vice ve stylu PC Battlefieldu 2, nez v duchu konzoloveho Bad Company 2.
    Kdyby to navic nejak rozumne vyuzilo DX11,tak budu jedine rad.
    • S mediky mám z MP her spíše rozporuplné poznatky. Viděl jsme hodně prohraných her díky ne/medikům. Někteří je umí hrát a smekám před nimi! Pak jsou tu tací, kteří léčí hlavně sami sebe a poslední skupinou, tou pro mě nenávistnou, jsou ti kteří vás neváhají zabít a následně oživí kvůli pár bodům do statistiky. Myslím, že nějaké odnášení raněných nebude v MP úplně využíváno ( určitě to zabere spustu času a oslabí tým o dalšího střílejícího hráče ). Rozhodně né na public serverech. Toho ničitelného prostředí se trošku bojím, aby to nedopadlo jako v sérii BFBC2. Také doufám a zatím ještě věřím, že to bude pokračování BF2 a nesklouzne to k arkádovosti BFBC2, kde mi třeba nemožnost zalehnout dost chyběla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit