Přejít na výpis diskuzí
Kompletní Unreal Engine 4 bude přístupný za nízký pronájem všem
19.3.2014 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Něco mi říká, že lidi z Unity Technologies jsou v tuhle chvíli silně nepotěšeni.
-
Je trochu zavádějící uvádět, že to bude stát 19 dolarů měsíčně, neboť, jak je zvykem, pro Evropany to bude stát 19 eur. Stejně je to ale skvělá nabídka a snad se přidají k tomuto modelu předplatného i ostatní (třeba Crytek).
-
Tak teď už jen aby do toho někdo předělal původní UT (1999) a bude to kompletní.
-
jsem si tak na 90% jist , že na tomhle pojede Arkham Knight. Opravdu zajimavý engine a doufám , že udělají z ifiltrator dema také nějakou hru na styl hitman/mirrors edge/assasins creed.
-
Project Reality 2 je dělán přes SDK a klidně se s tebou vsadím o bačkory, že to nikdy nevýjde... Aspoň ne na cryenginu, stejně jako všechny ostatní hry , které někdo dělá na SDK... *3*
-
Nevim co to tady melete za blbosti ale Cryengine je take free pro studijni ucel a pokud na nem delate komercni hru tak pak se za to plati viz. Project reality 2.0 ze!!! Ale vitam krok UE4 protoze to co prinasi nebo v budoucnu prinese bude plus pro vyvoj her obecne.
-
Pecka, jejich přístup se mi fakt líbí, narozdíl od takového Cryteku, který udělal SDK jen aby se neřeklo, hru na něm ovšem nemáte šanci udělat a pokud nezaplatíte licenci skoro milion babek, tak na vás Crytek zvysoka se*e, na dotazy neodpovídá a pokud se někdo jen zmíní o sample assetech pro novou verzi, které slibují snad už půl roku, tak je prostě smazán... Co kdyby náhodou někdo udělal lepší hru, než ty jejich paskvily... Epic jsou aspoň borci!
-
nová doba hoši.... tohle si před pár lety asi nikdo představit neuměl... *8*
-
uprimne som sa tesil ze ta tvar co je screen z druheho videa bude produkt Unreal Engine *1* skoda
-
Nové možnosti, naprosto pro všechny. *3*
-
Nové konzole jsou venku , nové verze enginů se předhání a pomalu může započít smysluplná obměna HW i na PC ou jé ....