Přejít na výpis diskuzí
Konami chce zastavit cenovou válku ve Velké Británii
2.9.2011 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Takovou bitvu (pouze herní), bych uvítal i u nás. Her by se rozhodně prodalo víc.
-
A kdo Vám brání v UK nakupovat ? Doprava 80,- Kč, dodání 3 - 5 pracovních dní.
-
-
Některé obchody nabízí poštovné zdarma i do EU.
-
-
Daj nejaky tip ak mas bol by som rad.
dik -
-
the hut
-
-
-
-
Takze jinymi slovy realna cena hry je opravdu tech 20 liber, ale my si musime namastit kapsu a prodavat to za 50. Kdyz to ti blbouni kupuji...
-
-
Poslouchaj pan ekonom, co to je ta realna cena podle nich? :-)
-
-
A proc se s cenou her neobchoduje na Wallstreet? Kdyz urcuji ceny snad vseho duleziteho tak proc ne her. Soros by zkoupil celou BF3 edici a pak by vyhnal ceny nahoru.
-
Proč se neválčí i u nás....
-
Jo, je to prasárna! Jak si to vůbec někdo může dovolit? Já bych prodával všechny hry, tak za 2000,- a nikdy by nezlevnily !!! Pak by se jich prodalo aspoň 100x tolik !!! *14*
-
-
este menej :D ja si pametam ked som kupoval hry na PSone za 800 - 900 korun co je teraz tak 30 Eur xD
-
-
kdyz vysel resident evil 2,stal 2400,- na PSX (2cd) dva tisice byla normalni cena +/-
-
-
Ja nikdy PSko ani Xbox nemel, ale moje prvni originalka (Need for Speed 1 SE) me onehdy v roce 1996 prisla na bratru 1800,-. A to jeste nebylo nejvic, NFS 2, kdyz vyslo, stalo asi 2250,-, to same Blade Runner na 4CD. Za stejne penize jsem si loni koupil sberatelku StarCraft 2. Dnesni ceny her (na PC) jsou v porovnani s tehdejsi dobou srandovni (vetsinou teda).
-
-
-
-
Hmm pravdepodobne teraz skoncim v Anglicku na nejaku dobu xD zeby som siel lovit do obchodov xD :D