Přejít na výpis diskuzí
Koně, vlaky a písek - trailer na Battlefield 1 ukazuje akci z blízkovýchodního bojiště
15.8.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
oni by z toho udělali hroznou arkádu, to chce pořádnej hardcore simulátor Hitlera *2*
-
To je protože to jede na stejném Enginu ;-), to můžu rovnou říct že Portal je reskin Half Life 2, akoráť s jinými texturami, atd. Nebo že Half Life 1 je reskin quake ;-)
-
V jakym dokumentu jezdi tanky Stuart?
-
No, jestli tam budou jezdit tanky Stuart jak v tom dokumentu tak potěš koště :D I když bych se ani nedivil.
-
No nevim ta architektura mi k tatooine moc nesedi a taky ten vlak tam snad nepatri
-
Já to pochopil. Spíš by mě zajímalo, jaké existují k tomuhle "neoficiální" dokumenty.
-
Vzhledem k obecnému povědomí o WW1, a v USA je to ještě horší než v Evropě, bych jejich znalosti o arzenálu první světové války příliš nepřeceňoval. U starší hráčů snad ano, ale vážně bych se divil, kdyby u věkové skupiny 18-26 to bude průměrná znalost (a co si budeme povídat, hrát to budou i mladší). Stejně jako průměrný hráč u nás nebude vědět s jakou puškou bojovala rakousko-uherská armáda.
-
A co tě na tom překvapuje? Ten trailer cílí především na Američany a tam je Lee Enfield do obecného povědomí zažraná hodně hluboko.
Jednu její variantu drží na fotkách každý druhý voják ze dvou světových válek. Protože byla dobře dostupná, používali ji jako oblíbenou rekvizitu ve válečných filmech. Navíc se po válce hodně prodávala a kupovala jako lovecká zbraň, takže ji tam má spousta lidí i doma, i když je často jen pověšená na stěně jako památka.
Lee Enfield je v Americe jedna z nejznámějších zbraní vůbec, a i kdyby ji nedokázali pojmenovat, věděli by, že se s ní bojovalo ve světových válkách. -
Oficialnim
EDIT: Treba Greatest Story Never Told -
Jasně, průměrný hráč ví o SMLE. To bych chtěl vidět. *15*
-
Jo, byla to nejběžnější zbraň, a proto i průměrný hráč bude vědět, jak vypadá a že tam bude. Je proto logické, že budou v trailerech ukazovat spíš věci, které zaujmou, protože je běžní hráči neznají.
Ona by byla docela marketingová sebevražda, kdyby hra jako Battlefield ukazovala v trailerech zbraně podle jejich reálné četnosti a vojáci by ve většině videí pobíhali jen se dvěmi různými puškami. To si může dovolit simulátor, ne Battlefield. -
OK, ale na to, že šlo o jednu z nejčastěji užívaných zbraní vůbec (vedle Britů to používali i ostatní členové Britského impéria) tak na dosavadních ukázkách dost zjevně absentuje. Ale hlavně že jsem viděl už asi 150x nějakou experimentální italskou poloautomatickou pušku, která se ani nedostala do výroby. O mp 18 s bajonetem ani nemluvě.
-
"ofiko dokumentum vubec neverim"
Ehm? -
No ofiko dokumentum vubec neverim , ale tohle je asi pravdiva prihoda, tak uvidime. Jinak tech uniku pred smrti mel Adolf Hitler nekolik.
-
Ve videu se mi to teď najít nedaří, pokud nepočítám zbraně u ostatních vojáků, ale tady je odkaz na Lawrence pack, kde je ta jedna přeskinovaná.
https://www.ebgames.ca/Xbox%20One/Games/723837 -
Myslím si, že 1. světový se bát nemusíš... Ta tam bude spíš tak okrajově...
-
Hoď odkaz. Jinou opakovací pušku než s optikou jsem zatím v gameplayi neviděl.
-
Tak to tě upřímně lituju, že jsi 15 let snil po takovýhle stupidní hovadině. Kolik ti je? 15?
-
Trapný... *13*
-
Ve sniperské variantě se tam objevily jen Mauser a Springfield, Lee Enfield myslím ne, ten je tam v klasické verzi, v jednu chvíli i s bajonetem.