Přejít na výpis diskuzí
Koně, vlaky a písek - trailer na Battlefield 1 ukazuje akci z blízkovýchodního bojiště
15.8.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Ty jsi k BF2 nečichl ani omylem.. (v nejhorším pak můžeš mít pokažený čichový senzor)....
To je to co kazí chuť: BF3 měla namíle daleko BF2 a pak už jen po hlavě do pr*ele. *13* -
graficky to tak vypadat bude, ale herně spíš ne úplně 1:1
-
Myslíš ten Battlefront, bugfest co padal jako jabka na podzim nebo nešel vůbec zapnout, nebo legendární netcode Battlefieldu a jeho "smrti za rohem"? Jj, to šlape jako hodinky, akorát vyrobený v Rusku :D
-
Doufam ze pujde delat s konema to co slo s autama. Tedy, Vybusnina + vozidlo (kun) = zniceny tank.
-
Bude to vypadat o nekolik trid vys nez vsechny hry. Treba takove DeusEX oproti tomu vypada jako hra z minulyho stoleti.
Navic to bude skvele optimalizovany, podivej se jak vypada a slape Battlefront a pak pis moudra. -
No, podle mě hlavní problém neni, že hra przní historii a je to scifi co nemá s realitou nic společnýho, ale jestli to bude zabugovaná crashující DLCčkama narvaná srágora jako poslední Battlefront, až pak má cenu řešit tu příšernou prezentaci
-
posloucháš se vůbec někdy ? :D
Realismus nikdo nechce, ale v další větě ho požaduješ XD -
Ne, je to problém lidí, co tu hru dělaj, jasně že hra za to nemůže lol
-
Ten post pod tebou, brečící přesně o tom co si napsal je jak třešnička na dortu :D
-
Sorry, ale tvoje láska se tu chová jako blbeček, měl bys mu to něžně vysvětlit
-
Páni! To je paráda, už to chci hrát.
-
Radši podkopaná atmosféra, než běžet na nějakej spot 10min jak kkt a pak dostat headshot od snipera v keři v rohu mapy.. Při velikosti map, ten kompromis dokážeš vytvořit jen ztěží
-
todle nemělo být vtipné, viď že ne?
-
Hele to je dnešní doba .. vyjde x-tej díl cod ale lidi čekali po desáté něco úplně jíného, to samý far cry, battlefield, gears of war atd atd. Když de člověk hrát 5. díl střílečky a čeká něco jiného než další střílečku, tak to není problém hry.
-
Spíš "nevidíš downgrade grafiky proti načančnému traileru, jsi slepej jak patrona"
-
a máme tu opět neotřelé "nesdílíš můj názor, seš fanboy" XD
-
Já například dnes ráno namaloval tvůj portrét, vypadá jako lejno rozmazaný po plátně do kterýho někdo šlápnul, pak jsem vytvořil úsměv na tváři tvojí ženy, když jsi šel do práce, konečně jí to udělal pořadnej chlap, stejně řikala, že ti už pár let nestojí a že si myslí že si teplej :D
-
To jsi fakt hodně naivní, jestli myslíš, že to bude vypadat takhle, ve finále min. tak o 30% hůř, ostatně viděli jsme ostatní hry na frostbite a všechny vypadaj hůř, jestli nemáš 20 dioptrií nebo nejsi zaslepen fanboystvím, musíš to vidět hned
-
-
*1*