Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc hezký sci-fi trailer.
  • Jaký má potom význam vydávat každý rok Battlefield zasazený do jiných reálii a období? Pokud to nemá být věrohodné době a stylu boje? Obhajování tohoto epic fail projektu je opravdu žalostné, snad tam nezapomenou nějaký zvuk či skin ze SW Battlefront. Příští rok tady bude BF2 s výzbrojí z Vietnamu ne?
  • A copak ty si vytvoril krome hnedyho kabelu s kousky kukurice dnes rano?
  • Ten uz ale vysel nekdy v roce 2005 *1*
  • *15* U Frostbite těžko... *3*
  • in before downgrade
  • asi je škoda ti vysvetlovat že mezi realnou simulací, arkádou a totálnim nesmyslem je mnoho odstínu, nebo stupnu. na stupnici mezi simulatorem a nesmyslem se tohle blíží k tomu nesmyslu
  • Jack1947
    Předobjednejte si hru a hrajte dřív než ostatníé se speciální edicí můžete hrát už 18 října" *5*

Vždyt je to tak trochu podobnej jak napč BF42 ne ? ( jen to tam toho víc bouchá je to rychlejší akšnější, celé takové napěchovanější). Zvědav jsem na ten singl nooo už aby bylo nějaké info...
  • Trailery maji perfektni ale kdyz jsem videl gameplay tak me to tedy moc nenadchlo. 1. svetova neni muj salek kafe takze tento BF nejspis preskocim a pujdu prezezlit uniformu SS po dedovi a pockam na BF2
  • Prosíííím.... Můžu jezdit na koni??? *5* Mount & Blade WW I....
  • Podle mě tohle je přesně to o čem jsem mohl před 15 roky jenom snít. Teď to bude realita.
    "Realita" hry proti "skutečnosti" je irelevantní. Kdo chce simulátory, má tu třeba ARMU atd...
  • Sr_Lobo
    A máme tu jednoho z prvních soutěžících o nejdrsnější nadávku této diskuze! Kdo bude další dámy a pánové?!?! Nenechte nás - plebs bažící po takzvané "lidové zábavě kur*a" čekat příliš dlouho!
  • Aneb jak se první světová válka v první polovině videa plynule přehoupla do space westernu :) O upřednostňování marginálních celků (ač určitě nesnižuji jejich odvahu, naopak), abychom tam účelově narvali alespoň nějaké "minority" už je škoda mluvit. Kéž by nebylo tak strašně moderní nám do krku cpát hry říznuté JAKOUKOLIV politickou ideologií.
  • Veskoslav
    Ty epicu, jestli chceš první světovou v reálném prostředí, máš tady Verdun.

Je fakt zajímavé, že při oznámení komunita tekla nadšením a teď tak 10-15% začalo pičovat a vychvalovat CoD (viz. youtube). Přijde mi, že spousta "hráčů" očekává od Bf1 něco, co nikdy Bf nebyl. Ohánět se realitou v Bf sérii je asi to samé jako požadovat, aby růžová byla od zítra nazývána černo-modro-fialovobleděmodrou barvou. Ve všech dílech Bf a to včetně skvělého 2. dílu se daly dělat takové věci, že s realitou to nemá nic společného. Pro milovníky WWI je tady Verdun, pokud požadují realistické zobrazení bojiště 1. světové. A o tom Bf1 nikdy neměla být.
  • To je prostě epic Battlefail parazitující na faktu, že bychom rádi hráli WW1 hru. *12*
  • Ubohá a blbá slátanina...
  • Realismus nikdo nechce, ale autentičnost ano!
  • akorát mi vadí na BF serii spawnovaní uprostred bojište, ktere imo podkopáva atmosferu. Kvuli tomu to nehraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit