Přejít na výpis diskuzí
Koně, vlaky a písek - trailer na Battlefield 1 ukazuje akci z blízkovýchodního bojiště
15.8.2016 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
No, podle leaknutého obsahu hry je poslední část kampaně pojmenována Saving a life. Což by mohl být odkaz na jeden moment z války, kdy měl britský voják Hitlera na mušce, ale ušetřil jeho život. Bylo to v dokumentu Světové války.
-
Jo, zatím byly vidět jen jejich sniperské varianty, těch jsem si všiml, ale to není žádná útěcha.
-
No, asi jako kdyby ve hře z druhé světové za Američany nebyl Thomson nebo Garant, že? Zatím mi arzenál v Bf 1 připadá, jako kdyby šlo o nástupce Bf 1942 Secret Weapons.
-
Doufam ze vyjde mod Adolf Hitler jehoz naplni bude behani mezi zakopama, malovani a zachrana maleho pejska pred jistou smrti *5*
-
salámek *1*
-
Meškáš cca dve stránky *3*
-
nebo během tutorialu chytné úplavici, pak stráví dalších 20 hodin gameplaye sezením na latrině a nakonec umře na dehydrataci - což by nejspíš stejně bylo zábavnější, než to co doteď ukázali :)
-
Kdyby to mělo být realistický tak hráč vyběhne ze zákopu, a zastřelí ho kulomet. :D
-
Bavěj se dva chlapi v hospodě a ten mladší řiká. Chci jet na dovolenou, ale nevim kam. Starší řiká, no tak jeď na Krym. Já tam byl a je to tam parádní. Chlast teče proudem, žrádla dost, ženskou na kterou se podíváš, tu máš. Tak tam mladší jede a když se vrátí, tak nevěřícně v hospodě povídá. Ty vole dědku co to meleš, dyk to tam bylo strašný. Žrádlo hnusný, chlast drahej, ženský hnusný, nebo v práci. Starej, to neni možný, s kym si tam byl? No normálně s cestovkou. Aha, no já tam byl s Wehrmachtem.
-
No nevim jak kdo, ale na mém lehce nadprůměrném pc vždy hry vypadají lépe než ve videu. Gameplay video nemůže určitě vypadat jako při živém hraní.
Asi bych to viděl na vadnej monitor nebo grafiku *1* *1* -
a potom mu na monitor priplacol cumak jak psovy: "vidis ten downgrade? vidis ho? no ved preto!"
-
ti nevim, kdybys viděl holou verzi bez textur + základní lowres meshe a sledoval jen gameplay bez grafiky, měl bys přes všechnu to novotu dost problém poznat, který díl to je :)
-
Najednou tu budou "experti" na první světovou válku za 3, 2, 1......
-
Od 3 dílu je tohle první battlefield který na mně působí že bude opravdu "NOVÝ"
-
A pak ses probudil a měl mokrý prostěradlo, viď? :D
-
Jo to by opravdu změnilo celou hru.. :)
-
Jo myslis ty veci, za ktery davam insta ban. Doufam ze jo, jinak bych mel po zabave.
-
Enfiled se opakovaně objevil už v Reveal traileru a v Lawrence packu je potvrzený speciální skin.
Překvapuje mě, že člověk s takovým důrazem na detaily jako ty si jich už dávno nevšiml.
Edit: A právě jsem se dočetl, že v jednom traileru byl krátce vidět i Mauser Gewehr 98. -
Pochybuju. V tý době byly maximálně tak granáty. Oh wait, tohle je Butterfeld, tam je přeci možný všechno. :D
-
A po ikonických zbraních 1. světové války - lee-enfield a mauser pořád ani vidu ani slechu.