Přejít na výpis diskuzí
Konec jedné éry s Eziem v traileru na AC: Revelations
4.10.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Mě by se líbilo zasazení do rozmezí 17.-19. století. Střelné zbraně, šerm. Stráže by měli muškety a museli byste už opravdu rychle a bezchybně utíkat, aby nestihli zamířit. Navíc bych opravdu rád vrazil do krku čepel nějakému napudrovanému baronskému teplouškovi s parukou a v punčocháčkách.
Co se týče oblasti, bych bral Evropu. Teplejších končin jsme si užili dost a nechápu s čím by mohli ještě po Revelations ve středním východě oslnit. Takže bych bral třeba Paříž, Prahu, Amsterdam nebo Londýn.
Druhou světovou válku bych do toho zatím netahal, protože od Saboteura ještě tolik doby neuplynulo. -
-
Taky by se mi to libilo. Nebo treba Viktorianska Anglie ci 19. a zacatek 20. stoleti a spolupracovat s Teslou. :)
-
-
Ok, už vím co dostanu od Ježíška *1* *3*
-
Zaklínač is done! Deus Ex is done! Momentálně nejočekávanější hra - aspoň pro mně! Naprosto epická série, která je s každým novým dílem lepší a lepší...
Trošku konspirační teorie:
Poslední dílek Eziovy skládačky, ale Desmondův příběh pokračuje = další díl v přítomnosti? -
-
Asi největší kouzlo série AC je právě v její historické části, pokud by se hra odehrávala jen v současnosti, tak už by nebyla zdaleka tak atraktivní jako teď.
-
-
JJ ale jen ať s toho neudělaj prototype *1* *1*
-
-
POUZE v přítomnosti to nebude, protože by to odradilo velkou řadu zákazníku...včetně mne
-
Tak tohle se Zaklínačovi těžko vyrovná *2*
-
-
já ty hry neporovnávám - jen oznamuju / se chlubím že jsem je projel
tethrew: já mám zaklínače 2 a vlastně i jedničku v mé top5 - a právě to že to je od poláků mě nejvíc odrazovalo
Shenkster: upřímně VE VŠEM! lepší grafika, lepší hratelnost, pár nových funkcí - v brotherhood mě neskutečně bavilo vysílat a přivolávat ostatní assassiny - od brotherhood jsem se nemohl odrhnout a projel jsem to prakticky v kuse... další série v mé top5 -
-
Já jsem pochopil, že "Zaklínač is done" znamená, že si ho dohrál a ne jako že je vyřízenej po příchodu Revelations, jak si to vyložil Dru Zeree. Jen nechápu jak se každý snažit srovnávat zaklínače snad s každou hrou. Jakmile před příchodem Zaklínače 2 vyšlo jakékoli RPG nebo akční hra ze středověku, hned se u něj objevil názor, že zaklínač bude lepší. Jako to teď napsal právě Dru Zeree. To mě vytáčí.
-
-
V tom s tebou sohlasím... pokud to někdo pochopil špatně tak se omlovám, ale souhlasím... je to jako všechny hry v otevřén městě srovnávet s gta - co na tom že jsou úplně jiné (saint's row třeba) a snaží se dosáhnou úplně něčeho jiného naž gta, ale když ono je to tak lehké odsoudit kolikrát skvělou hru do stínu zapomnění, jenom proto že jsou hry známější než ona...
-
-
-
Tohle se zaklínačovi lehce vyrovná a dvojce obzvlášť. Nechápu jak našinci pořád vynášejí do oblak Zaklínače, protože pochází od našich slovanských sousedů poláků. Je to "jen" řemeslně skvěle odvedené RPG. Assassin je žánrově úplně jinde, takže nechápu jak ho někdo může srovnávat se Zaklínačem. Jediné co můžu na těchto dvou hrách srovnat je grafika, kde vede Zaklínač 2 a soubojový systém, který je v Zaklínačovi dvojce nudný. Dva typy úderu a tupé klikání se nemůže Assassinovi rovnat. Ale říkám, srovnávat CELKOVĚ dvě zcela žánrově odlišné hry je může jen laik.
-
-
No jo a ty snad nejsi laik?
-
-
Sem. Ale aspoň nevykřikuju samolibé hlášky, že je něco lepší. To můžeš rovnou psát, že je FIFA lepší než NHL nebo nebo Forza lepší než GTA. Pak se ale nesmíš divit, že se toho někdo chytne...
-
-
To ti snadno vysvětlím, za pomocí jednoho komentáře kterej jsem kdysi četl a utkvěl mi v paměti:
- Zaklínač 2 jako hra samotná není 100%. I přes všechny klady je v ní příliš mnoho záporů, než aby bylo možné udělit jí s klidem v duši absolutní hodnocení... A přesto to dělám. Nyní by mohlo následovat několik odstavců vychvalujících grafiku, příběh, hratelnost, level design, všeobecný smysl pro detail... a hodně dalšího. Ale není to potřeba. Dá se to shrnout slovy "absolutní špička". Neznamená to ani "dokonalé", ani "nepřekonatelné". Prostě vrchol toho, co mi v současnosti počítačové hry nabídly.
Mnohem důležitější mi přijde samotná podstata hry. Když se nad tím pořád dokola zamýšlím, nechápu, jak je možné, že vůbec vznikla v takové podobě, v jaké jsem ji dohrál. Jedná se o hru s nepochybně obrovským rozpočtem, za níž stojí nepředstavitelné množství práce. Kdyby se něco zvrtlo, lidé na ní pracující by možná na dobro skončili. A stejně - prodává se bez protipirátské ochrany. Exkluzivně na platformě, kde se padesátkrát víc krade než prodává. Na platformě, která oproti konzolím slibuje zaručeně nejmenší výdělky. A vychází přesně taková, jakou ji autoři chtějí mít.
Jsem zatraceně rád, že když se tu souloží, tak bez oblečení. Když se nadává, tak pořádně. Když někoho Geralt sekne do hlavy, tak má tu hlavu sakra na půlky. Že když ten boj prostě neumím, tak dostanu na prrdel. Že nějaká hra sakra konečně po dvou letech trošku vypadá! A když udělám rozhodnutí, tak tím kurrva změním půlku hry!
To, co mi nabídnul Zaklínač 2, to mi žádná jiná hra nedala. Není to dokonalá hra. Má chyby. Ale ve srovnání s ní je každá každičká AAA hra posledních dvou let jenom komerční sraczka.
Zaklínač má duši. -
-
Zabudol si na ten pocit keď Kajran konečne zdochne.... božský....
-
-
Jediné co se mi na Zaklínačovi líbilo byla Tris.
-
-
To je zase škoda, hra je to dobrá a konečně se nebáli udělat ji prvně na pc a podle toho to i vypadá. Triss je kočka a někde sem viděl video, kde ji modelovali podle skutečné modelky. Jen si nemohu vzpomenout na její jméno. A je možné, že to nepatřilo ke hře.
-
-
-
-
Lepší a lepší ? V čem ?
-
-
Lepší v tom, že to konečně skončí *3*
-
-
Možná jo ale čet jsem že chtěj ukončit i desmonda a všechny ostatní vedlejší postavy.
-
-
nevim proč mi nejde reagovat na "deadman93" ale je to miřeno naněj .. pokud jsi ještě neotočil mass effect tak bych se vrhl naněj dost kvalitní role-play pracička od bioware doporučuju mass effect 3 bych osobně přiřadil na stejnej schodek se serii AC.. ikdyž jsem něco ohledně ME3 viděl co se mě nezdalo nechavam si komentař až budu ono ISO virtualně třímat v ruce.. takže pokud rád hezký sci-fi universe doporučuju serii ME
-
-
-
Já tu sérii prostě zbožňuju !!! Moc se na relevations těším a ten trailer bomba *3*