Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nás málo na to, aby se jim vyplatilo něco vymýšlet a nikoho ve světě náš mikro trh moc nezajímá.

• vindalooo

Argetinci mají menší kupní sílu a levnější hry o 700Kč. My češi máme taky malou kupní sílu, ale hry za stejnou nebo vyšší oproti USD. To mi hlava nebere.

• Ano, to máš pravdu. Licenci mají tam, ale banka sídlí v Británii. Rozhodně ale karta není braná jako česká, protože většina platebních terminálů se mi automaticky spouští v angličtině při použití revolut karty. Mimochodem karty jsou dodávané z Polska a Švýcarska (možná i odjinud, ale mé dvě takto). Tak uvidíme co na to Steam...

• bodmrazu

Podle me ma Revolut Bankovni licenci v Litve ci Lotyssku. O to vic ted po Brexitu.

Podobny trik funguje na XBOXu kde prej nejlevneji nakoupite v Tureckem storu, i bez Turecke karty jen potrebujete Tureckou predplacenku z nejakeho ishopu.

• Na to jsem sám zvědav protože Revolut karty jsou britské.

• Jack1947

Heh, Štým se rozhodl reagovat a hle.. aby se přiblížil více k Epicu zatrhne levnější cestu pořizování her 😀

To by to tak hrálo, už jen krok k tomu aby i zrušil většinu prodejů klíčů z různých levných online obchodů, ( i když to asi ne z toho něco málo mu kápne) Hail to the Gabe, baby!

• ronon

Toto je strasny vopruz, mam cesky Steam a teraz ked budem nahodou na Slovensku a nieco kupovat, tak sa budem musiet VPNkovat do Ceska rovnako ako s Epic Storom.

• Rotaway

Když jsem byl v Číně, tak jsem se spálil a prodělal na tom, v Mexiku jsem naopak nakupoval za pohádkové ceny a vesele si hvízdal, že se mi to po návratu nepřepnulo zpět na eura. Nedávno jsem se v tom šťoural a od té doby opět smutně koukám na evropské ceny. Přesto to možná ze zvědavosti opět zkusím nastavit zpět na Mexiko. Co když budu platit z MXN účtu na Revolutu? Projde to? Hmm...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit