Přejít na výpis diskuzí
Konec S.T.A.L.K.E.R.a 2 a jeho vývojářů potvrzen - UPDATE
9.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
LOOOOOOOOOL, warez PC deti placu nad fekalnym bugfestom
-
-
Heh, slovák, blbec a ještě to vyjadřování- nejsi ty náhodou Guru joe? Nebo nějaký jeho "student"? *7*
-
-
Mimochodem, neberte to jako že říkám o všech Slovácích že by byli blbci, to vůbec ne, myslím tím že podle toho že on je Slovák a k tomu blbec (dle vyjadřování) tak bych čekal že je to Guru Joe..
-
-
No jo,hlavne ze ten tvuj prispevek je hrozne dospely co.Ta zivotni moudrost z tveho komentu uplne zari vsemi smery.
-
-
ani by me krach neprekvapil
1). jak je to dlouho co byl stalker 2 ohlasen a pritom zadny novy info o hre
2). posledni datadisky byly nic moc takze bych se nedivil kdyby jim dosli penize -
-
Ty vole! Ty seš ten Jindra s těma mínuskama, o tobě sem už slyšel *1*
-
-
Jaskaaa Jindra to je naša celebrita.
-
-
Občas by ses měl od PC zvednout a jít se podívat do školy, docela jsi zvládl zaperlit v tak krátkém příspěvku, jak chybami gramatickými, tak svojí debilitou
-
Kluku ty si jí dej. Co to meleš za bláboly? No jo, já zapomněl, že ti emeričtí fanatici, nedokáži dohrát hru v takovém rozsahu, jako je série S.T.A.L.K.E.R., ta mne i inspirovala ve psaní fan-fiction. Řekni mi, kolikrát jsi to hrál a kolikrát jsi to dohrál do konce se všemi úkoly? Všechny tři díly jsem dohrál celkově 26krát. se vším všudy. A netrvalo mi to hodinku, jako u těch primitivů COD.
A co, že nebylo žádné nové info o hře. Kolik her vyšlo bez toho, aby bylo nějaké info. Hm? nevíš co. =-D -
Cop byl v mnoha ohledech mnohem lepsi a vypilovanejsi nez prvni dil,tak tady neplacej kraviny.
A serie stalker vydelala pres 5mil dolaru,coz na ciste pc hru je slusny.Problem bude nekde jinde. -
-
Tak tak. Cop je muj nejoblibenejsi dil. Atmosferou i pribehem byl cop vytecnej.
-
Série Stalker prodala víc než 5 milionů kopií, takže vydělala krapet víc než 5 milionů dolarů.Jen tedy o tom plácání kravin (ne že by je jindra neplácal).
-
-
Ale zase někde v rusku kde se prodává v krámě s rohlíkama za 300...
-
Pravda,moje chyba.Tak to dopada,kdyz clovek premysli nad necim jinym.
-
-
-
Jindraaa ty si mi tak chybal... *1*
...hned ti davam minus... *1*
-
-
Koluji zvesti,ze za vsim stoji problemy s nalezenim vydavatele pro konzolovou verzi hry a samotna pc verze se jim udajne nevyplati.
-
-
Oficialni vyjadreni by melo byt v pondeli. http://twitter.com/gscstalker
-
-
z twitter profilu co je v článku:
"To everyone reading this because of #GSC & #stalker2 news - I have no connection to GSC and I'm not Sergei Grigorovich (CEO of GSC). Cheers!" -
Tak drbnuty ukrajici -jasne !
Su tu dve možnosi:
1.Budto zase všetko prepili...
2.Alebo ich chcu vlastniť ukrajinsky mafoši, čo by sa ani mne nepačilo.
Ja si myslim, že spravne su obidve možnosti. -
LOOOOOOOOOL, warez PC deti placu nad fekalnym rusackym bugfestom
-
-
Táhni si ty svý střevní výplachy škrábat na svůj blog, vemeno..
-
-
Udělejte světu i sobě laskavost a vůbec na tyhle výlevy nereagujte, ok? *7*
-
-
-
Hmm žádná škoda jen totální zprznění knižní předlohy Piknik u cesty....
-
-
nevim .. tohle bych nesrovnaval .. stalker se jenom inspiroval prostredim a i to zasadil do konkretni lokace a nekterymi prvky .. jinak se knihu napodobovat ani interpretovat nesnazil .. jak kniha tak film a hra jsou naprosto jine, dobre zazitky ..
-
-
No takhle. Hra mne docela bavila. Potom jsem si pustil film a přečetl knihu a už mi to nepřipadalo super *4*
-
-
no protoze to srovnavas :) .. coz nejde, mensi srovnani by jsi si mohl dovolit u metra2033 .. ale ani tam se to neda brat tak, ze kniha byla lepsi a sla vic do hloubky a proto snizim hodnoceni hre :) .. kazdopadne, pokud to mas postavene takhle tak bud rad, ze jsi nejdriv hral a pak cetl a koukal a uzil jsi si tak vsechny 3 media :)
-
-
"no protoze to srovnavas :)" - Přesně tak, ale ona už nebude druhá šance, při které by se mohli vydat trošku jiným směrem. Pro mne se prostě měli více držet předlohy a zkusit tam zasadit trošku větší surivival... Mne v podstatě vadí jak oni prezentovali zónu.
Metro 2033 bylo docela zábavný (knihu jsem nečetl), ale tak to už asi byl zajímavější ten Stalker.
"kazdopadne, pokud to mas postavene takhle tak bud rad, ze jsi nejdriv hral a pak cetl a koukal a uzil jsi si tak vsechny 3 media :)" - Jo a dostal jsem se vzestupně od toho méně vyspělého k tomu vyspělejšímu :-)
-
-
Jak uz bylo receno,hra se knihou pouze inspirovala,ale jinak si jde vlastni cestou.Takze kritika ze se jedna o zprzneni knihy mi prijde zbytecna.
-
-
-
Ty si magor! Zprznění? Víš o čem mluvíš? To je hra, kterou nejsou schopni udělat ani v tom posraným Activision. Tam by udělali úzký koridor a udělali by z toho blbou střílečku!! To co z toho udělali je nádherný. A Piknik u cesty jsem četl a nějak moc jsem to s tím nespojoval...;-)
-
-
Co je mi do Activisionu... *4*
Stalker se moc od Activisionu neliší... Už v podstatě si stačí vzít ten poměr - Stalkerů v zóně ku nestvůrám... Trošku si tam člověk připadá jak na Václaváku. Akorát stánky s klobásami tam chybějí.
Ne takhle ne... Méně stalkerů, více survival, lepší příběh. -
-
Jo myslím. Páč ti blbečci neumí udělat nic pořádného, i to posraný MW3 jsem dohrál během hodiny a půl... mám na mysli Kampaň.
Jo jasně, stalkerů tam je moc a to hlavně v Clear Sky. CoP to už bylo jiné... Ale ke knížce to nemůžeš přirovnávat. Co Metro? S knížkou má tak společnou 1/4 děje. Ani ten konec není správný. A když už jsme u her podle něčeho. Co Avatar? To byla taková stupidita, že sem to dohrál a hned posílal dál, páč mít něco takového na poličce, je potupa... -
Srovnavat stalkera s vyplody activisionu?To myslis vazne?
-
-
Jo to je asi blbost... Byť já jsem spíš měl na mysli ten počet nepřátel.
-
-
hmm - To by bylo určitě fajn...
-
Pravdou je,ze vetsi zamereni na survival by stalkerovi slusel.A neni to zase tak davno,kdy v jednom interview trvdili,ze se ve dvojce chcou vice zamerit na survival a rpg prvky.
Toho uz se mozna nedockame.
-
-
-
-
-
-
No. Ono to je otazka. Je to prekvapeni? Asi ano. Jenze cast odesla i s enginem na Metro (ktere mi zas az tak nesedlo). Cast zustala. I kdyz prvni Stalker byl super, preci se jen opozdil o nekolik let a oni proste nestihali uz pri vyvoji prvni hry (ne nepodobnost s ceskymi studii - nejen 2k. Arma se odkladala nakonec take tusim nejen jeden rok). Datadisk Clear sky byl docela dobry, jen plny bugu. Clear sky byl take super, jen to proste uz nebylo uplne ono. Nakonec za ty roky to vycpelo. Super se vratit zpet do toho sveta, ne ze ne. Nicmene ze zaviraji - je to z casti i pochopitelne. Ale necekal jsem to. Jenze co s lidmi, kteri si namysli vzdusny zamky? Vedeni samo sebe nevyhodi, tak vyvojari emigruji a vedeni si jde po svym. Asi jedine vychodisko.
-
-
Pardon. Druhy byl Call of Pripyat. Nadchl hodne. Nakonec jsem na to vyhodil pro modarskou scenu skiny. Pekne videt, ze tim lide ziji a i ja sveho casu. Ale zase to nekdo udela. Jakmile tu nebude druhy dil, nekdo vezme nevyuzity potencial. *3*
-
-
Druhý díl byl Clear Sky, třetí Call of Pripyat... geez!
-
-
A pravdu nemáte ani jeden *1*. První díl byl Shadow of Chernobyl. Pak přišel samozpustitelný datadisk Clear Sky (tak rozsáhlý, že se tvářil jako další díl) a pak druhý samospustitelný datadisk Call of Pripyat (také dost rozsáhlý na to aby se tvářil jako další díl a ne jen datadisk). Pravda, na krabičkách to tuším není napsané, ale už jen proto že se chystá/chystal Stalker 2, tak z principu věci nemůže bých Clear Sky druhým dílem...
-
-
Přečti si to ještě jednou a zkus chvilku přemýšlet. :P *16*
-
-
Přečti si to ještě jednou a zkus chvilku přemýšlet. :P *16*
-
-
-
-
Vsechny hry co vydaly byly betaverze. Bohuzel jsem to kupoval a doufal, ze to priste bude lepsi. Nebylo, neustale se jen cekalo na patche, hry padaly jak svetky, nektere mise se nedaly dohrat. Proste opruz. Sice po 5 patchich to uz bylo dobry, ale kdo by cekal 1/2roku po vydani gamesky? Nakonec pro nas dobry.
-
-
ja vsechny hry hral sice tak mesic po vydani ale problemu jsem mel minimum .. ono v CR je kolem toho docela silna komunita, ktera tu hru posouva nekam jinam a posledni dil jsem snad cely ve vanilla podobe ani nedohral ...
-
-
Ako, už som videl napisane tamta misia sa nedala spliť-opravene, osobne som nemal problem, ale ked niekto napiše taky vykrik do tmy "hra je strašne zabugovana" tak ide o sprosty FLAME a môže isť handry fajčiť. *1*
-
Hej pozdravujem Datastora *14*
Mne ako CoP nesadol nejako, čo ja viem, nechajme tak, takže som ho dohral iba raz, ale zvyšne diely asi po 10x a priležitostne sa ku nim vraciam, odzadu odpredu, vždycky skušam niečo nove... HRA FUNGUJE !! *3*
-
-
Tyhle reci o prolezlosti bugama popravde docela nechapu.
Hral jsem vsechny 3 hry par dni po vydani a nikdy mi hra nespadla a nepotkal jsem zadnej GAME BREAKING bug.Obcas se nejaky bug nasel,ale vetsinou slo o drobnosti.
Bud jsem mel vzdy takove stesti,nebo je to opravdu jen fama. -
Osobne si myslim, že spravy o chybach, su riadne nafuknute FAMY !!! a to neplati len o STALKEROVI ale všeobecne. Daky chujko dačo povie a napiše, pozdravujem pana Vavru...,niekto sa toho chyti, začne sa to širiť a zle spravy sa nam širia lepšie ako dobre, a zrazu každy tvrdi, že ta a ta hra je "šílene zabugovana". Ja osobne na žiadne važne bugy nenaražam, ja neviem kde vy na to chodite ??!!
-
-
njn, první Stalker byla pecka, sice těžce nedoladěná ale byla, další Stalkery už vařily z vody. Pochybuju že Stalker 2 by byl něco přelomového, možná je to tak lepší...
-
-
lol nevíš absolutně nic, poslední stalker Call of Prypiat byl nejlepší díl. Ke všem třem dílům vyšly mega community "patche" - verze COMPLETE.
To sis dointaloval do originalní hry a pak už se dalo mluvit bez problému o 10/10 hodnocení.
CoP COMPLETE - nejlepší díl stakera
Shadow of Chernobyl byla ale taky šílená pecka... :( :X:X:X
No nic nebudu se tu mučit, škoda přeškoda, ve skrytu duše sem na Stalkera 2 čekal :((( -
Me naopak prislo,ze datadisky(zejmena CoP) puvodni hru v mnoha ohledech vylepsily, a celkove byly tak nejak vice vyladene,nez puvodni hra.
A zejmena u CoP jsem se opravdu bavil stejne jako u prvni hry.
A hlavne,v te zaplave generickych strilecek co posledni dobou vychazi byl stalker jako zjeveni a proto i kdyby dalsi dily ,jak rikas,varily z vody,tak by me to nevadilo,protoze zadna jina alternativa na trhu proste neni.
-