Přejít na výpis diskuzí
Konec S.T.A.L.K.E.R.a 2 a jeho vývojářů potvrzen - UPDATE
9.12.2011 | Aleš Smutný
169 příspěvků
-
Já jsem tomu docela rád... Značka Stalker znovu získala potenciál. Jestli to odkoupí nějaká západní firma je pak věc druhá *4*
-
Slova na tuto spravu nemam.. Velka skoda :(..
http://www.youtube.com/watch?v=_LQ0Cl3wBa0 . -
1) Holt chlapcům došlo, že PC-only hra nemá v dnešní době z komerčního hlediska velkou perspektivu.
2) Normálnímu člověku by mělo být zrušení JAKÉKOLIV hry u prdele, vždyť o nic nejde a skoro mě děsí číst tady ty plačtivé příspěvky, jako by vyšla zpráva o blížícím se konci světa. -
-
ale vždyť má ten streptokok na jednu stranu pravdu :) tady některý vážně píšou jak kdyby zrušenim nějaký hry bylo na světě o hodně smutněji. Ve světě se v poslední době dějou daleko horší věci,který teprv vygradujou( a važně teď nemám na mysli nějaký podvýživený děti atd-to je problém,kterej tu je dlouho) na druhou stranu Stalkera je fakt škoda,byla to originální vsuvka do herního portfolia....ale vlasy si kvůli tomu fakt škubat nebudu,hry jsou na odreagování-ale je fakt,že tady to pro určitý zapřísáhlý gamblery je těžká podpásovka :-D ach jo,má to někdo problémy :-DD
-
-
ja som velmi smutny. stalker je prva hra ktora ma po hrach ako dune2, heretic, kyrandia a pod naozaj bavila. vyhral som ju asi 6x. myslienka, prevedenie, atmosfera, dej, volnost, tajomno, netuctovost a originalita je to co robia stalkera jedinecnym. hry ako COD su svojim sposobom oproti hre ako stalker odpad a uboha snaha, aj ked je mi jasne ze cielova skupina je uplne ina a neda sa to porovnavat. snad si to Grigorovich este rozmysli a pusti sa do toho napriklad za rok. iba sa modlim aby nikomu na stalkera nepredal prava a nedopadol ako max payne. podvyzivene deti su sice smutok, ale tato sprava ma veru vobec nepotesila.
-
Ja nechapu,proc do diskuze o hrach tahas reci typu,ze jsou na svete vetsi problemy.Jasne ze jsou a nejspis kazdej z nas ma vetsi starosti nez,jestli vyjde nejaka hra nebo ne.
Ale je to diskuze o hrach a prave se spousta z fanousku dozvedela,ze hra,ktera je jedina sveho druhu konci.
Opravdu si myslis,ze kdyz si tady nekdo posteskne,tak to znamena,ze to vidi jako konec sveta a nejvetsi problem v jeho zivote?
Tyhle reci vazne nechapu.
-
-
U bezne mainstream hry ano,ale u hry,ktera nema na trhu zadnou alternativu je to hodne smutny.
Zejmena,kdyz to byla hra,ktera sla proti proudu.
-
-
LOOOOOOOOOL, warez PC deti placu nad fekalnym rusackym bugfestom
-
-
bez si zapnout plejstejsn, blbecku :)
-
-
No, pokud je to Guru Joe jako že by mohl (na druhou stranu nevím zda ten by takhle moc spammoval, to je ubohé možná i na něj) tak ten ani konzoli nemá, takovej je to lůzr. *1*
-
-
Nezacinal guru joe vsechny sve prispevky tremi teckama?
-
-
Ne nezačínal, nebo o tom nevím..
-
-
-
-
potreboval si napisat takyto prispevok ?
-
-
Kdo zná DMP - Datastor Modpack, at da palec nahoru :) S tímdle modpackem je SoCh opravdu vypilovany k dokonalosti... proste must have.
-
-
Nic ve zlým, ale s DMP jdi teď do háje kamaráde. Je totiž tuze zle.*16* Navíc Games.cz smajlíka s palcem nahoru nevedou..
-
-
tak už jste pochopily proč jsou konzole? konzole jsou od toho aby firmě svépomoci vypomáhala finančne už to chápete? takže zde není na místě konzole fůj to tady opravdu není
-
hh cool story bro *2* rikal jsem to
-
-
co to je za debila v každý diskuzi má mínusi co to je :D ?
-
Á „jindra.veliky“ náš „mínuskový“ král. Jak to vůbec děláš? *8* *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=RSf9aEETnvE&feature=related
-
-
Co prispevek,to perla,fakt ze jo *1* .Nechces sve prispevky nekdy vydat knizne? *3*
-
AAA mame tu zlaty klinec diskusie *1*
-
-
LOOOOL koniec tej hnujsnej zabugovanej fekalie
-
-
No pokuď tím myslíš sebe, tak bych řekl že žádná škoda.
-
až na to že to nedělali rusaci ty demen**
-
-
Na východ od nás všechno rusáci, na západ od nás kapitalisti ♥ A na sever..tam vůbec někdo žije? Hehe, vždycky jsem toužil to říct *15*
-
-
na sever je skyrim, draci atd... takova neznalost *10*
-
-
Promiň :( Ale dělal jsem si jen srandu, neberte mě nikdo v tom vážně proboha, tak žádný, že na mě budete křičet, jsem Dovakhiin, křičet umím lépe ;o)
-
-
-
-
Hele, až uděláš tak skvělou hru/hry jako byly S.T.A.L.K.E.R.y tak budeš moci možná něco říkat, ale to se nestane, takže zmlkni.
Btw- Ten nick, to je jako "rekce" k tomu studiu? Pokud ano tak GSC je Ukrajinská firma, ne ruská, to je stejné jako by někdo říkal že Slovensko jsou východní Čechy. -
-
no hele ono ukrajina je takove rusko, stejně jako slovensko je vlastně maďarsko *1* *2*
-
-
Myslim, ze na niekoho, kto pise take veci k hre: je to jeho nazor a kto nezdiela nech da napriklad minus, ale zo zvysku textu musi byt zjavne, ze ten chlapec mal neskutocne zlu prihodu v zivote s Rusmi - nie Ukrajincami (mozno len neznalost - ci skatulkovanie), alebo len proste nezvlada sameho seba v spolocnosti, co si stimuluje podobnymi vyrokmi tu o Rusoch a myslim, ze celkovo o vsetkych a vsetkom vsade, len aby sa vyhol pohladu na sameho seba. Mozno by to bol aj dobry clovek, keby dostal viac pochopenia od spolovnosti a vas, napriklad jemnym vyberavym sposobom ho usmernit a nechat porozmyslat nad jeho uvahami, ktorymi obohcuje nim vybrane publikum aby ho nabuduce napadli pozitivnejsie myslienky. To uz necham na vas panstvo a chlapcovi prajem krasne Vianoce a kopu darcekov..
-
-
tym zvyskom textu som myslel Nickname samozrejme..
-
-
-
-
LOOOOL tu v diskusiách sa nejaký teplý troll vždy nájde *7*
-
-
Kdybyste nekradli hry ,tak to mohlo vyjít!
-
-
mám origo :)
-
Ty si vtipálek, zrovna Stalker měl na PC scéně až překvapivý úspěch co se počtu prodaných kopií týče (cca 5 milionů). Tak sem zase netahej pirátství...
-
-
To je možný ale většina stejně stáhla .
-
Těmi 5 miliony myslíš celou sérii nebo Call of Pripyat?
-
-
Tuším, že jde o celou sérii.
-
-
To by dávalo smysl... koneckonců Starcraft 2 prodalo "jen" 4,5M... bylo by divné, kdyby ho jeden STALKER předehnal. Ale pořád je to velký úsěch, tuším že u Shogun 2: Total War skákali tvůrci radostí a děkovali fanouškům za nějakých 600 tisíc.
-
-
Cože to měl Shogun 2 tak málo? To teda zírám! Ale pokud jim to stačilo na uživení firmy, tak pak nechápu co v GSC teda dělali/delaji.
-
-
-
-
z cca 7 miliard ludí? :D dobrý úspech
-
-
Zamysli se jeste jednou nad tim blabolem,co jsi prave vypotil.
-
-
blbečku... na svete je 7 miliard ludí ak nie viac... najmenej štvrtina má PC... a ono sa predá tejto hry iba 5 melónov ? strč si tie svoje múdre kecy niekam
-
-
serko: ty si vzducholoď ... keď sa potrebuješ ventilovať tak aspoň hovor k veci inač si myslím že postačí iba jednoduché "nelíbí" nepotrebujem si čítať tvoj výlev...
-
To je dedukcia hodná skutočného obyvateľa sídliska Luník 9 *1*
-
Zapni mozek calwine. Jediný blbeček si tu zatím ty. Zjisti si raději, jak se prodávají jiné hry a pak sem něco piš. Porovnávat prodej hry s počtem lidí na planetě snad rozumný člověk nemůže.
-
I mnohé konzolové (či multiplatformní hry) se nedostanou ani k téhle číslici, takže zklidni.. Btw-Příště použij mozek a promysli si co píšeš.
-
Klidek sefiku,at ti nepraskne nejaka zilka.
V podstate sis sam odpovedel.
Nemuzes porovnavat pocet prodanych kusu k poctu vsech lidi na planete.Jak si sam rekl,pc vlastni zlomek z tohoto poctu a jeste mensi pocet hraje hry.
Je to absolutne nic nerikajici porovnani.
-
-
-
-
-
-
no tak hlavně, že jsou piráti rádi za to, že potopili další studio...ono kupovat si hru za 10e je pro ně až moc drahé...
-
-
A co myslíš že má vývojář z toho že si hru koupíš za 10e? Co já vím tak něco mezi ničím a vůbec ničím. Největší tržby mají vždy z předprodejů a vůbec prodeje za plnou cenu. Ze slev dostanou úplný minimum, pokud vůbec něco. Všechno shrábne distributor.
-
-
Distributor platí vývoj a nese daleko větší riziko.
-
-
*7* Prijeli na Holandanovi a padlama je mlatili tak dlouho dokud se nepotopili? Vysvetli mi prosim, jakym zpusobem by studio dosahlo vetsich prijmu, kdyby tu hru pirati nestahli. Porad tomu nejak nerozumim.
-
-
Ty žebráku! Když na to nemáš, tak to nekraď!! Si pak připadáš jako menší lůza, když hraješ hry, který by sis jinak nemohl dovolit koupit?!?
-
-
Nejvetsi luza jsou ti co mysli ze vi vsechno. Takze doporucuju nekomentovat neco o cem nic nevis. Je to zbytecny.
-
-
-