Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda vlastne gtx 690 sem myslel *5*
  • uz se nevim dockat jaksi zahraju crysis 3 na superultra detaili na mych trech 2560x1600 monitorech a trech gtx 590 *5*
  • jak muze byt ze současne doby kdyz je to 10 let stara hra
  • Magister_Peditum
    http://www.youtube.com/watch?v=AeLy3bp8oX4
  • gycovejsi a patetickejsi artwork snad ani nemohli nakreslit.
    ach jaj.
  • Az se tu bude resit ArmA 3 tak to muzes vytahnout ale u scifi strilecky kde autori nejsou svazani autenticitou fakt jako ne. To by jsme take mohli poresit zbrane napr. u Mass Effect 3 a nebo rovnou probrat jednotlive charaktery. Nebo rezacku Issaca v Dead Space podle me ma uplne nulovy zpetny raz, nemela by vic kopat *6* *5*
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak CS je ze současné doby.
  • nebud směšnej, nebyl v boji a soustředil se jenom na tu střelbu a nabíjení... Já se toho nastřílel už dost tak vim, o čem mluvim...
  • a to přesně vysvětluje všechny nelogičnosti hry ;-) .... v tom je právě zábava CS:GO...každá zbran má nějakou nevýhodu a jde o to, jak jí hráč využije
  • Boom
    A teď tu o Karkulce:)
  • Veskoslav
    A pak jsi se probudil *1*
  • Doufám že to aspoň bude stát za to a né jako Alieni nový ! *16*
  • jen taková věc. Nezapoměl jsi náhodou, že hra se odehrává v rozmezí 2025-2040 nebo kolik a že hráč má na sobě nanooblek díky kterému je schopen zvednout klidně i osobní automobil?
  • Nestraš proboha.... 5h je sakra málo... *13*
  • Hm hezké a teď mi to ukaž u samopalu (jen pro informaci samopal vypadá jinak než pitole)

A ještě by neškodilo mi ukázat video ve kterém někdo střílí plným automatem s nulovým zpětným rázem - děkuji.
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=2GsmUzSBaUQ to k tomu tvému směšně rychlému nabíjení...
  • Já jsem dal nedávno dvanáct stovek za hodinu potěšení s krásnou mulatkou. Takže cena 1200 kč za 5 hodin únavné naskriptované kampaně je podle mě špatná investice.
  • Nějak nechápu proč píšou že se to video prezentuje hraní se sniperkou, když vlastně na žádnou pořádnou vzdálenost nestřílí, každý o něm ví. Čekal jsem jak takticky bude zneškodňovat nepřítele aniž by byl spatřen. Potom tam začne skákat mezi nepřátele, nechá do sebe bez problému střílet... já nevím, ale tohle se mi prostě vůbec nelíbí.

Pamatujete první Far Cry od Cryteku? Tam byla sniperka opravdu užitečný pomocník, díky kterému jste mohli vystřílet nepozorovaně celou osadu.

Nelíbí se mi ani to směšně rychlé nabíjení zásobníku u toho samopalu (který mimochodem podle videa má nulový zpětný ráz).

Mám takovej pocit že na taktiku už se tam moc hrát nebude (a hlavně mi tu neříkejte že když si zvýším obtížnost, tak to bude lepší - tohle by už mělo být v základu, to pobíhání mi přijde směšné).
  • Mart9
    no je pravda, že všichni šli zabít o poznání snadněji než v té dvojce. Kdyby to bylo těžší, tak by to video nebylo tak akční že? Já jsem takhle Crysis nikdy nehrál, protože bych timhle stylem ani neměl moc šancí...
  • Ale né tak viditelné jak tady. Připomíná mi to kombinaci COD+ Halo(osobně Halo považuji za největší odpad 3D her)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit