Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velké dík Tiscali ! Na kód do bety čakám už odkedy oznámili SWTOR a teraz sa mi vďaka Vám splnilo prianie :) ... ( Good bye social life :D )
  • No doufam že mi kod příjde od tvůrců, přišel mi 11.11. mail že jsem byl vybrán, ale kod mi ještě nedorazil, a docela mě to znepokojuje když tu píšete že je nutné již do 18.11. ho zaregistrovat, takže když mi do 17 nepříjde, tak asi požádám Vás:-))
    • Vám, ani mně, žádný kód nepřijde. Vám pak přijde mail, abyste šli na tu stránku, kde si stáhnete klienta. Neřešte kódy a přečtěte si FAQ na oficiálních stránkách (je to na fóru).
    • taky mi od nich přišlo že sem byl vybrán a zatím nic, takže sem si radši napsal sem.
      • Vrook
        Takže jsi někomu uplně zbytečně zamezil přístup ke kódu. Gratuluju. Od BW by ti žádnej kód ani nepřišel, jenom by ti poslali mail, že si máš stáhnout klienta.
        • myslím že jsem nikomu beta klíč nezamezil, jak už bylo napsané v popise: Kdo dřív příjde, ten dřív mele. Neřekl jsem nikde že jsem si těch klíčů nepřál více. 2 klíče, 2 PC, 2 hráči. Ten jeden klíč byl spíše pojistka že si to doma zahraje aspoň jeden z nás.
        • Ellendway
          Myslím, že kódů bude dostatek. Přeci jen na každém druhém webu mají rozdávání klíčů.
  • Abych pravdu rekl, tak me to ani moc nelaka. Parim Skyrim :)
  • Hezka novinka... Jen skoda, ze na netu je beta klicu vsude hafo a kazdej si svuj beta key muze jednoduse ziskat treba na http://massively.enjin.com/torgiveaway a pote ho pouzit na http://www.swtor.com/redeembetacode
    • sleepless
      Proc skoda? To je naopak dobre ne? :) Diky za linky, az nam dojdou klice, budou se hodit pro ostatni.
      • Diky za zaslani klice. Rozhodne je fajn,ze jste je davali i tady, nez aby je clovek musel shanet po vsech certech. Osobne jsem se o SW:Tor az tak moc nezajimal,ale Vase nabidka beta klice me zlakala.
  • Shit! Doufám že mi ho pošlete (posílal jsem mail asi hodinu poté co byla uveřejněna novinka)!
    • Jonny, pošta je podělaná, takže mi to přijde pozdějš :D Do středy/čtvrtka by to tu mělo bejt, nepočítal jsem s tím že se musí ještě zboží zaevidovat (či jak to je) atd atd... :D no prostě do konce týdne se loučím s osobním životem *5*
    • stanley, nazdar tady je Johnny z madbrahminy, jakto že nehraješ skyrim? *1*
    • jasne, posleme.. dela se na tom..
  • Cahir
    Otázka pro kluky a holky, co jsou v betě (já se do ní bohužel nepodívám, páč jsem momentálně "very busy man"): Má Jedi Knight schopnost Force Push?? Páč kdosi mi říkal, že nemá. Přitom to k Jediům neodmyslitelně patří, je to téměř poznávací znamení.
    • ma ale jenom Guardian(tank)
      • Cahir
        Good, toho taky chci hrát.
    • přímo tohle nemá, ale má force leash což působí plošně, ale kdo ví, možná na posledním lvl :-D
  • Zayl
    2 dny na hodnocení MMO? Pokud budem brát v potaz že člověk není úplný no-lifer, je to tak 10 hodin dohromady. No nevím, první levely ve WoW jsou taky něco jiného než ten grind pozdějc.
    • podle me už 10 hodin za dva dny je nolifer
      • 10 hodin za 2dny nolifer?
        když v 7 večer zapneš hru a hraješ do půlnoci, tak se mi to nezdá moc.
      • Cahir
        Yep.
  • je pravda že je to jen na dva dny? kvuli 2 dnum nebudu stahovat tolik dat prece *1*
    • Pokud mas solidni internetove pripojeni,tak to mas stahnuto za chvilicku.
      A dva dny hrani ti urcite da dost realnou predstavu o hre, jak se hraje, jak to vypada a hybe se to.
      Je sice skoda,ze to neni aspon na tyden,ale porad lepsi vikend nez nic a navic te to prece nic nestoji.
    • Erien
      " Chcete si zahrát onlineovku Star Wars: The Old Republic během jednoho z nadcházejících víkendů?". Myslím, že dva dny jsou dost na to aby sis nepokazil zážitek ze hry, a dost na to abys zjistil jeslti tě to bude bavit.
  • Dobrý den,
    mám takový hloupý dotaz, musí se do emailu ještě něco napsat, nebo stačí poslat email jen s tím předmětem? Protože jsem poslal jen prázdný email, tj. jen s tím předmětem. Asi nic nedostanu,co? Neb my ještě nic nepřišlo.
    • sleepless
      Staci poslat email dle instrukci, nic vic.
      • Ok, to jsem udělal, děkuji za reakci :-)
  • Tož já už dostal oficiálně, kdysi jsem se registroval, ale možná to ani tahat nebudu, na jeden víkend... :) Hellgate to sem tahal hnedka, ale tohle mě tak neláká...
    • jaky hellgate, je kolem te hry neco noveho?
      • http://hellgate.t3fun.com/home/home.aspx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit