Přejít na výpis diskuzí
Konec, už nerozdáváme kódy do bety Star Wars: Old Republic
14.11.2011 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Ahoj netusite nekdo presnej postup, vytvoril jsem si ucet a zadal kod, ale ted nikde nevidim co dal zadna moznost stahovat ani nic podobnyho :-(
-
-
tesne predtim vikendem(utery/streda) ti prijde dalsi email kde potvrdis invite a potom na swtor.com/tester
budes mit moznost stahovat
-
-
a delate nejakou selekci? protože me klič jeste nedošel a zadal jsem temer hned nato jak ten clanek vyšel
-
-
selekci nedelame, ale budeme to posilat az az vecer a po varkach.. je toho hodne, tak nechcem skoncit na spam listech :)
-
-
nuže jsem zvědav, akorát s mojí rychlostí netu(500/kbps) budu stahovat hru asi 20 hodin.
-
Omg, pecka! (nemyslené ironicky)
-
WoW ! Diky Tiscali ! Fakt som hladal nejaky kluc aby som to skusil este pred hranim, je super ze aspon niekto komu sa da verit rozdava kluce do bety *3*
-
Eště není vyčerpáno?? *9* *9* *9*
-
-
Jsme nekde za polovinou, prival zadosti neustava, takze je pravdepodobne, ze do vecera to bude komplet rozdane.
-
-
Tak to mam snad jeste sanci, uvidime, zkusim sve stesti.
Po mnochych zklamanich s MMORPG uz nechci kupovat zadne, ktere si predtim sam nezahraju.
-
-
-
Jeste ze me od bioware mail prisel :)
-
Jen pro info: první várku klíčů rozešleme dneska během večera. Pokud budou žádosti o klíče přibývat dosavadním tempem, tak se po těch 14 stovkách jednom zapráší... *3*
-
-
takze ten kdo napsal do ted klic ma jistej? *5*
-
-
Ano, ma.
-
zaleží na tom , jestli pujdou popořade, nebo napreskáčku, nebo jestli pujdou odkonce. U techhle novinarskych pislaku nikdy nevíš
-
-
Jede se poporade, tak jak je uvedeno v clanku. Az klice vycerpame, tak to uvedeme v clanku. Ale klidne to zopakujeme jeste nekolikrat pro ty, co spatne rozumi psanemu textu :)
-
-
-
-
No puvodne sem si chtel počkat až do vydání, ale nakonec to asi vyzkousim. Taky me láká moznost si stáhnout klienta už dříve a doufam že až to vyjde tak bude stacit jen nejaky patch a nebudu muset stahovat vše v den kdy mi aktivujou acc(pre-order)
-
-
S touto úvahou by som nepočítal a čo sa týka dostupnosti klienta k early access - bude to podobné ako u tejto bety. Tj. stiahnutie bude možné pár dní dopredu, takže žiadny stress :-)
-
-
Pravda hned sem o něco klidnější :-)
-
-
-
napsal jsem si o key a muzu se zeptat a je tam i cestovani vesmirem lodi? jako myslim litani
-
-
Jindro, tobě ale není 18, takže jakto, že sisi napsal o key? To by musela tvoje máma, takhle je to protizákoné, respektive napsat si o key ještě ne, ale doufám, že si pak nezaložíš účet....
-
-
nahlasis me na policajty? *1*
-
-
Ne, protože věřím, že jsi čestný a neuděláš to, to je snad jasné, jen jsem tě varoval, abys na to náhodou nezapomněl......
-
-
ja bych mu ten klic proste nedal. pak by se moh treba urazit a tento server opustit a dale neprispivat ty svoje trolli skvosty do diskuzi.
-
-
vi ja sem s ni tak domluvenej ze anglicky weby budou psat ji *5*
-
Jindro, a vi to mamka? *2*
-
to jsem fakt zvedavej jak by si mi ho neposlal kdyz na takovy veci pouzivam mamin email *1* *1*
-
Ale cim bychom se potom bavili?
-
-
-
-
-
Když dosáhneš určitýho lvl postavy tak ji v rámci příběhu dostaneš. "Lítací" tam jsou ale jen mise, jinak všecko cestování se bude odehrávat jako v KotORu přes hvězdnou mapu
-
-
ok dik
-
-
Cestování lodí je tam jen formou z planety na planetu a ve formě vesmírných bitev
-
-
supr
-
-
co jsem slyšel pry není, me by zajímalo spíš jestli je tam víc planet a víc svetu
-
Tak to bylo ze slabšího soudku,typuju ubohých 30 mínusků. *1*
-
-
to byla relevantni otazka, co to meleš
-
-
Možná máš pravdu,stydím se za sebe. *9*
-
-
-