Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Souhlasím. Až se budou vydávat hry hlavně jen pro iPad/Facebook/Browser apodobně, to bude děs. Tyhle věci jdou naprosto mimo mě.
  • Podle počtu zrůdiček se určuje kvalita hry?
  • Konzole nikdy neumrou to spis PC kde zustane pouze prace. Kazdej jednou bude mit doma multimedialni stanici na zabavu( chapej konzoli ) a pc jak ho zname dnes spis zmizi.
  • Můžeš pařit makra v Excelu :D
  • IDIOTE !!!!!!
  • Řekl bych, že vývoj her (takových, jaké jsme měli kdysi rádi) brzdí spíš cílová skupina konzolí. Pokud většina zákazníků tohodle zábavního businessu chce a KUPUJE jednoduché hry bez možností modifikací a závislé na on-line obsahu, tak vývoj jako takový skončil. Skalním zbyde tak akorát nostalgie a emulátory.
    Jediný, co mě trochu těší je, že za pár let si těch několik málo dobrých, exkluzivně konzolových her zahraju přes emulátor na průměrně výkoném PC... nebo možná na mírně nadprůměrném mobilu *1*
  • ja nevim proc se furt resi ta grafika, mam jak PC tak PS3 a na konzoli hraju protoze se tam vyskytuji tituli ktery proste stoji za to a bavi me hratelne a ne po graficke strance, napriklad Little Big Planet je vec na ktery jsem se neskutecne zasekl a nemusi u toho bejt buh vi jaka grafika, to sami treba Minecraft na PC. Naopak ty hrozne uzasny hry jako treba Crysis atd ktery se ohaneni perfektni grafikou a tak, maji uplne nulovou hratelnost... tak teda nevim kdo koho brzi... at se misto grafiky vyvojari zameri na hratelnost a bude to vyreseny.
  • Konzolím vděčím za to, že nemusím tak často updatovat pc. Aj bych je měl rád, ale ty porty... a kvůli multiplatformním titulům skoro vyhynuly strategie. *13* Přesto tvrdím že obojí je super. Tak a teď můžete pokračovat v žabomyších válkách.
  • jj bude k smichu protoze konzole co nevidet umrou...
  • Problem je, ze tahle valka/nevalka PC vs. konzole bude za chvili k smichu proti valce tradicni hrani vs. casual hrani... (Reaguji na zdejsi diskuzi ne na clanek)...
  • Presne konzolim smrt a vsem co na tom hraji museji byt neuveritelne stupidni...
  • Lawliet
    to že tam nemužeš mit vic zrudiček ale není grafika přiteli..
  • Ne každej dělá jen ve Wordu. Když si chceš zahrát, je ti PC k ničemu.
  • Lawliet
    jde o to že je to starší a hra a už se seka.. a neni to jen o vykonu jde také o portovani her na ruzne platformy.. a multyplatformove tituly jejich vyvoj také zabíra vice času než by bylo potřeba pro singleplatformovou hru .. proto si myslim ano konzole brzdí vyvoj her
  • Takže ty chceš mluvit o pokroku a hraješ CoD? Hehe, to jsi fakt joker *15* BFBC2 jede nádherně no prob, nesmíš hrát takové blafy.
  • boha jeho, naschvál jsem tam psal, že grafiku neřešit. Co jiného mi nabídne PC platforma navíc? Jaké inovace ve hrách? Nic! Pořád to samé dokola a navíc čím dál tím jednodušší pro líné trubky. Na PC jsem hrál od 6-ti do 25 let, kdy jsem před rokem přešel na PS3 a jsem spokojený, na strategie mi stačí PC.
  • Ja mam oboje a jsem stastny...
  • Lawliet
    no jo sory konzolaci že vam kazím ideje.. ale i black ops se na PS3 seká stačí tam mít trochu víc zombíků..
  • Amylee.Anderson
    Smrt topinkovačům! :D
  • Jojo, konzole jsou napiču, kdyby měli věichni PC tak by byli všichni šťastnější...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit