Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepřirovnávejte PC ke konzolím... konzole jsou primárně vyvíjené POUZE na hry, zatímco PC má hry v podstatě jen jako bonus navíc... bohužel v poslední době hodně chabý bonus :(
  • Přesně tak! Jeden je můj dobrý kamarád a říkal, že je to na ústupu, protože pořádně nefungují na konzolích!
  • Tak pc ma dneska vetsina lidi v "civilizovanem" svete,takze podle tve logiky jsou pirati skoro vsichni a nejspis i ty.
    Chlapce,ty uz to radsi nehul.
  • Kéž by se ještě víc přidalo her "only PS3" nebo "only XBOX"... Aby se PC pěkně zavařili závity!!!
  • Lidi co pirati na konzoli jsou ti co maji i PC a tak si mysli ze piratit je normalni.
  • Naprosto souhlasím, konzole jsou síla herního průmyslu a bez konzolí by už dávno herní společnosti zrušili pobočky!
    Proč asi Crytec začal dělat na konzole? Protože by ho PC umořilo.

Sláva XBOXU!!!
  • Strategie vymiraji. Rikali to vyvojari 2K a ti maji pravdu.
  • no sh*t sherlock
  • Celkem usmevne tvrdit o nekom,ze je pirat,jen proto ze hraje na pc.
    Na konzolich se dnes pirati uz taky ve velkem,zeptej se strejdy googla a treba te vyvede z te tve iluze.
  • 4krát... Nejsme v Americe kde si truhlař vydělá v přepočtu přez 120 000 Kč za měsíc. (mám známěho v USA takhle)
  • Blbost. Kdyz nekdo ma doma zarizeni, ne kterem jdou hrat hry, tak proc by je na nem nehral? PC je taky jedina platforma, kde se daji hrat poradne strategie...
  • stahovani filmu a hudby je u nas legalni *2* a aha mi piratime kdyz hry na konzole jsou na warez a ruskych serverech ke stazeni kolikrat driv nez je hra v prodeji ale my jsme ti spatni to je jasny :D
  • My konzolisti vse poctive kupujem. Nejsme zadni zlodeji.
  • No vzhledem k tomu,ze v dnesni dobe je vetsina her na pc pouhymi porty z konzoli,tak je celkem logicke,ze ty hry budou stejne jednoduche,jako jejich originaly na konzolich.
    Ja proti konolim nic nemam,sam jednu vlastnim,ale tento trend zjednodusovani her a snahu o co nejvic cool akce si proste nemuzu nevsimnout.
    A dokud budou trhat prodejni rekordy hry jako COD,tak se to asi jen tak nezmeni.
  • Multimedialni stanici mam doma 10 let pro tebe možná malé prekvapení: je to PC.... za celou tu dobu sem nepřišel na jedinej důvod proc jit do konzole. Jestli nějakej znáš poděl se.
  • No souhlasim z dnesnich pouziti PC zustane pouze to pracovni. Napsal jsem to spatne nezmizi ale jiz se nebude pouzivat k nicemu jinemu. Nebo jen velmi a velmi malo.
  • Zatimco konzolisti maj vsechnu hudbu a filmy koupeny vid? Jinak hlavicka neboli? *3*
  • Souhlasim. Akorat se tam pirati. vsichni PCckari jsou pirati protoze kazdej ma doma nejakej film, hudbu nebo hru stazenou nelegalne z netu.
  • PC je jediny zarizeni, na kterem se da pracovat a spousta lidi potrebuje pracovat i doma. Takze PC jak ho zname dnes rozhodne nezmizi ;)
  • Malleth
    PC zabíjí prodeje her

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit