Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Já nesouhlasím s tvým. Sice znám jen dva čisté PCčkáře a oba pirátí, ale nikdy bych netvrdil, že pirátí všichni.
  • Kdyby to šlo tak každou větu co jsi napsal bych vytesal do hliněné tabulky a nacpal ti ji spodem až do krku.
  • Ano nevymysleji. a proc? protoze by to nikdo nehral. neni to zase takova zabava a nikoho by to neuzivilo. takze proto PC zustane uz vzdy ve sstinu konzoli.
  • Naprosto s timto nazorem souhlasim. Jen bych dodal ze do kategorie 2 patri snad vsichni hraci na PC protoze kazdej nekdy nejakou hru upiratil.
  • Ale o tom se tu, jelimánku, bavíme. Že hry zůstanou jen akční ptákoviny přizpůsobené ovládání gamepadem pro hráče tvojí inteligenční skupiny. Nás právě mrzí, že už se nevyvíjejí promyšlené strategie a point & click adventury *1*
  • No jo zase se někdo snaží zviditelnit a tak plácá hovadiny.
  • Ja myslim ze uz jsi toho tady dneska vyblil dost.....takze si bez radsi prelestit konzoli a neplet se mezi hrace,PRVOKU.
  • SA-reg
    Ty =/= většina.

Pokud někdo psal, že PC hráči jsou VŠICHNI piráti, tak je to hlupák.
  • Spis by jsi si ho mel precist ty chlace. V autorskem zakone se pise ze si smis poridit kopii sve legalni verze... kterou ale pirati nemaji takze to je nelegalni ovsem to neni nijak trestne stihano. Stihano je pouze nelegalni sdileni.
  • Tak co mi řeknou konzolisti na to tohle ? http://imageshack.us/photo/my-images/823/18829319650905703955810.jpg/

Jsem pc hráč a žádnou konzoli nemám, hry si kupuju a mám asi i 50 DVD filmů v krabičkách žádné papírové obálky a asi 20 cd s moji oblíbenou hudbou. Některý hry mám na steamu a něco na fotce ještě není. Protože jsem to ještě nenafotil. Tak co? Jsou všichni pcčkáři zloději? akorát tu konzolisti nadávají ale přitom jsou na tom mnohdy hůř nežli pcčkář. Znám hodně pcčkářů co hry kupují a mnoho mojich přátel díky mě taky kupuje.
  • Psychotic
    Pro hráče, který stráví více než 10 hodin týdně u her, existuje jen pět důvodů, proč nevlastnit konzoli.
    1) Hráč hraje převážně MMO a strategie, kterým na konzolích pšenka příliš nekvete.
    2) Hráč trpí finančními problémy a nemá na nákup hardwaru či drahých her. Může být způsobeno i věkem, kdy rodiče spíš koupí své ratolesti PC, na kterém si může dělat domácí úkoly, než bednu za osmičku jen a jen na hry.
    3) Hráč hraje na PC profesionálně nebo to má v budoucnu v úmyslu.
    4) Hráč má nějaký psychický problém (autosugesce, tlak okolí, strach ze změny aj.)
    5) Hráč je také vášnivým moderem a tráví u této bohulibé činnosti mnoho času - na konzolích by většinou něměl co tvořit.
    Jiný reálný důvod mě nenapadá. Každý vášnivý hráč, který konzoli nemá a nehodlá ji v nejbližší době zakoupit, spadá do jednoho či více výše uvedených bodů. Konzole mají víc AAA her a jejich exkluzivity bývají často špička ve svém žánru. Nehodlám se hádat, jestli jsou konzole lepší nebo horší než PC, ale hodlám pohrdat těmi, co tvrdí, že konzole jsou k ničemu a konzolisti jsou pitomci.
  • PC vlastni pouze lamy ktere neumi hrat a svadeji to na to ze na gamepadu se neda hrat FPS. A obhajuji pc kvuli tomu ze tam jdou mozna lepe hrat strategie ktere stene nemaji budoucnost a mizi jako vymizeli point & click adventury.
  • IWKYN
    To sou mi novinky....
  • Silne o tom pochybuju kazdej PCpirat si nejakou tu hru nekdy ukradnul. takze ze ted za posledniho pul roku jsi nec neukradl s tebe nedela svatouska.
  • Je to zcela legální. Přečti si autorský zákon.
  • Ti normalni z konzolistu casto vycitaji ostatnim,ze povazuji hrace na konzolich za zabednence a hlupaky,ale tezko jim to mit za zle,kdyz se v diskuzich projevuji takove existence jako par mistnich exotu,ktere nebudu jmenovat.
    Myslim,ze kdo ma vsech 5 po hromade bude vedet o kom je tu rec.
    Vlastnim jak konzoli tak pc a popravde si myslim,ze mnohem vice by melo hrace trapit smer,jakym se dnesni herni scena ubira,nez to,jestli je lepsi pc nebo konzole.
  • aha zato ty neumis asi ze sve n GB pameti vyuzit ani 1KB kdyz uz si ani nepomatujes kolik ty konzole tech mega pameti maji :D
  • Vojta - no hlavně,že ty jsi genialita sama *1* .Trochu mi pripominas jednoho doktora ze slovenska,ktery sebe oznacoval za PS3 guru .Argumentoval hodne podobne zabednenym zpusobem *1* .
  • Fandove konzoli zde vyjadrujici se me opet utvrdili,ze se jedna o bandu zaostalych idiotu,jejichz kapacita mozku oplyva tak nejak stejnou velikosti jako jejich topinkovace...cca par MB *7*
  • ? Nechápu. Já reagoval na Vojtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit