Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    ja znám zas tucet konzolistů kteří nemají ani jednu orig. hru a tím tvojím pirátsvím do pi*e např. deus ex3(plná verze) na konzole je na netu už 3 týdny a na torrentech je počet stažení dohromady asi 3,5mil to kdo tady pirátí imbecile
    +
    to nepočítam portály jako megaupload,filesonic,fileserve atd... tak by se výsledné číslo vyhouplo alespoň na 3násobek
  • SA-reg
    Vojta je očividně troll, kterej vrhá špatné světlo na konzolisty.
  • Já ale myslel tu ženskou.
  • miker17
    ahahahahahahah vsadím se že máš čiplou konzoly a jedinou orig. hru máš jako dárek za koupi
  • Oh oh oh, some serious soul soothing is neeeded here.
    http://www.youtube.com/watch?v=zw5ic15zOzQ
  • miker17
    homo idiotus imbecilus
  • Strategie a adventury že nikoho neuživí a nejsou inovátorské? To máš velké čtenářské manko a games.cz asi moc pozorně nečteš. Nech si jen vyjet, kolik strategií z poslední doby má hodně vysoké hodnocení, překvapí tě to. A jak se prodávají ...
    Adventury jsou případ sám pro sebe, čisté už téměř neexistují (ale to nakonec ani strategie, většina má v sobě minimálně RPG prvky), ale existuje hromada her na pomezí RPG/adventura/FPS, něco stylu kotor a ME. A tyhle hry se prodávají taky výborně.
    Takže mi řekni, jak to nikoho neuživí a jak to jsou mrtvé žánry?
  • Psychotic
    Netvrdil jsem, že každý PC hráč hraje jen MMO, že každý má psychický problém atd., ale že každý patří alespoň do jednoho z těch bodů. A o pirátech jsem přece vůbec nemluvil.

Hráč, který na konzoli hrát NECHCE, patří do bodu 4. Není žádný rozumný důvod, proč nějakou platformu NECHTÍT. Je rozumný důvod si ji z finančních důvodů nekoupit (tedy bod 2), ale dobrovolně přicházet o dobré hry rozumné přílš není.
  • Tezko pochopit proc kupovat vubec PC...
  • Fail ...
    S druhým bodem se nedá souhlasit ani omylem, vždyť to se nejčastěji PC vyčítá oproti konzolím, že je drahé. A opravdu je pořizovací cena trochu výš. Ty tady teď vyrukuješ s opačnou myšlenkou která staví na tom, že hráč je dítě a rodič mu něco kupuje. Průměrný věk hráče je dost nad 20 let, mimochodem, čili ekonomicky velmi aktivní člověk ...
    Čtyřka - hráč hraje na PC, protože je mešuge nebo se bojí změny? K prvnímu nemá smysl se vyjadřovat, s prominutím to sedí spíš na tebe. Druhé je taky kravina, jednak PC a jeho vývoj je jedna velká změna (narozdíl od jedné a té samé krabičky po mnoho let) , a druhak absolutně nevysvětluješ lidi, kteří jako první potkali konzoli a až ža nějakou dobu zjistili, že hrát se dá i na PC a ke konzoli se už nevrátili.

Jo a v jedničce jsi zapoměl na simulátory typu x3, tycoony a podobné hry.
  • Vidíš jaký jsi boháč ale ani jednu konzoli nemáš:-D ale těžko vysvětlovat hlupákum o co přicházejí.Dnes přece není problém mít PC,PS3,Xbox360 najednou zese takové peníze to nestojí.
  • Mně zatím chybí jen Red Dead Redemption. L.A.Noir bude i na PC a kupovat kvůli jedné hře konzoli mi příjde až moc rozmařilý. *2*
  • dovolim si nesuhlasit so vsetkym co si napisal, pretoze si vec cisto a jasno opisal ako konzolovy hrac, sorry, ale co vy ludia mate proti PC hracom netusim, 1. hry vam nekazime tym ze niektory z nas hry doslova kradnu, pretoze vy ich dostavate aj tak inak
    2. kazdy PC hrac nie je hned MMO hrac, len preto ze rad hra na PC
    3. kazdy PC hrac nie je profesional len preto ze hra na PC a nemusi nim byt lebo hra na PC
    4. PC hrac nemusi trpiet nejaky sprostymi depresiami, tychto typov co si vymenoval pretoze tymto moze trpiet i konzolista, priklad, kto vlastni xbox nechce ps ci wii ci ostatne, a obratene, takze tuto uvahu si zabil
    dalej by som si ta dovolil upozornit, ze kupit si nejaku tu konzolu nie je nic extra uz dnes nie je to nic drahe, ale tu konzolu je mozne haknut predsa a hry vies hrat tak ci tak, nie je nutne si kupovat nove hry, v pripade ze netuzis hrat coop ci online ? ci vyuzivat online sluzby cez danu konzolu, tak sa pytam, CO TU STALE POTITE ohladom tych piratov na PC, zial musim vas prekvapit prehlasenim, ZE ZIAL aj hraci co vlastnia len nejake ubohe PC, ale maju tu ci onu konzolu si hru VEDIA stiahnut, tzn upiratit taktiez ,a to nemusi byt vyhradne PC hrac ako taky, pretoze do noveho PC investovat nechce, tak kupi konzolu, povedzme ze televizor vhodny na to ma, tak rozhodne nebude kupovat pc za 20000 ci viac kupi konzolu co ho vide menej, ma internet ma skade stahovat, tak na co by kupoval konzolove hry ?? ked ich tiez moze stiahnut, a vdaka politike vydavatelov ich maju dokonca rychlejsie ako tie HNUSNy PIRATi NA PC ze, mozno sa neupirati tolko co na PC, to uznavam, ale nie su ani ludia co maju v oblube konzoli SVATY, takze POZOR hej co vyhlasujes za nezmysli, ja osobne vlastnim tiez peknu zbierku original krabicoviek a netvrdim ze som si obcas nieco nestiahol, ale rozhodne nebudem niekoho urazat len preto lebo nevie zobrat jednoduchu vec na vedomie ze preco hra clovek na PC a preco nechce zmenu

PRETOZE MA RADSEJ PC BAVI HO TO TAM VIAC\
    chapes, ja som si uz skusil rozne hry rozne konzoli, a nejak to nie je ono,co ked vysvetlenie u vecsiny only PC hracov je taketo jednoduche ? co ked NECHCE vlastnit a hrat na konzolach ? to ta nenapadlo, no nic, nechal som sa vyprovokovat, uz koncim
    a hrat na konzolach ? to ta nenapadlo, no nic, nechal som sa vyprovokovat, uz koncim
  • Psychotic
    Ad 5) je dobrá připomínka, díky.
    K druhému odstavci: Velkému hráči jistě přijde líto, že přichází o skvělé hry. Dobrých her zas tolik nevychází a já bych si nenechal žádnou ujít. Pravda, přiznám se, že nemám XBox, ale v příští generaci už to napravím a koupím oboje.
  • Ad 5) Hráč nemusí být aktivním moderem, ale je zvyklý mody hojně využívat a díky nim si hry dotvořit ke svému ideálu (viz Mafia I, série Total War, Oblivion, nebo GTA). Už jen kvůli tomu stojí za to mít herní PC.
    Na druhou stranu, proč mít doma další bednu, když to PC, které používám na milión a jednu další věc umí taky?
  • A ty si taky nikdy nic neukradl, ani prupisku, ani připinaček ze školni vyvesky, co hošnku? :D
  • treba ty ze jo?
  • Jo, někdo musi ty hry ripovat :D
  • Vsichni jsou to pirati. A tvrdte mi ze ani jeden z vas si neco nekdy neukradl? co Hosanci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit