Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No přečetl jsem si tu všechny vaše komentáře, celkem jsem se zasmál ale spíše mě udivují názory konzolistů. Co se týče vývoje her - Hardware PC se neustále dále vyvíjí, takže se do her dostávají neustálá vylepšení fyziky a grafiky, zato konzole stojí na místě už 6 let (zaostaly téměř už v době vydání konzolí) a poněvadž vývojáři her tvoří většinou multiplatformové tituly, znamená to že PC verze se nemůže až tak dobře vyvinou jako kdyby titul byl pouze pro PC. - TOMUTO SE ŘÍKÁ BRŽDĚNÍ VÝVOJE HER A MOHOU ZA TO KONZOLE.

Co se týče zde zmíněného pirátství na PC. Ano, vím že mnoho hráču hraje nelegální hry stažené z torrentů a dalších serverů, ale také se musím zastat valného množství PC hráčů kteří si hry poctivě kupují a cení si své kupy her *4* . Herní pirátství ovšem není jen ve světě PC, ale též je dosti rozšířené na konzolích (XBOX 360 a PS3). A z toho se nemůže ta skupina konzolistů "pirátů" vymluvit.

Poté tu byl jeden "tupec", který v určitém komentáři napsal 5 bodů proč nevlastnit konzoli, k tomu se ale raději nebudu ani vyjadřovat.

Možná že by si měl každý rozumný konzolista uvědomit že tu většina PCčkářů mluví pravdu. Konzole zůstanou technicky vždy pod stínem PC. Bylo tomu vždycky tak a nikdy nebude jinak.

(POSLEDNÍ VĚC) Pro lidi "kteří rádi hrají ale mají horší finance" je lepší si na PC koupit za 8 - 9 tisíc korun koupit dobrý procesor a grafiku a hrát celkem levné hry, které jsou úžasně grf. zpracované - než si koupit konzoli za 7- 8 tisíc a kupovat si drahé hry přes 1000 korun.
  • xMort
    Červen, že byl nejslabší? Ono možná vydat nějakou hru a ne všechno nacpat do podzim-nový rok, červen by vypadal o dost líp.
  • http://www.youtube.com/watch?v=v0SH3J8x0Ls
    Asi je to staré...ale stejně se musím vždycky psychicky připravit aby to se mnou netrklo. *1*
    ...takže sleduj pozorně bílé auto...
  • Nenazranost vyvojaru a intenet dela z her kraviny(bohuzel tu maji filtr tak to nejde napsat jinak)
  • pak se nemuze clovek divit, ze jsou na tom hry blede, kdyz tomu sefuji lide s tak dementnimi nazory jako tahle pani
  • Ze neumis vyvazit bilou, ze 50 DVD filmu je slabota a ze 20CD je slabota zrovna tak.
  • tohle vlákno je nějaká šaškárna nebo to myslí vážně ?
  • miker17
    tak proč stále odepisuješ
  • Svoje znechucení sem rozdělil mezi tebe a ty co tu na tebe reagujou (včetně mě samého ale když se tu objeví výstavní v*l jako ty nemůžu si pomoct). Sem PCčkář a lituji ostatní slušné konzolisty
  • Prvoku.....tys me rozmlatil :-D
  • Hele je mi to vazne jedno jestli mi to veri nebo ne :D
  • miker17
    škoda že ti nikdo něvěří
  • Teda.... Za tohle ti dávám palec nahoru. Neznáš ještě něco podobného? Že bych to taky někomu poslal *1*
  • ok s piratmi som prehnal, to bolo skor na toho co reagoval pred omnou ale pri ostatnych si stojim, ja som o nic podstatne neprisiel vdaka konzolam, ok klamem prisiel som o par hier, ale prezil som to ako aj iny, dalej ten bod 4 ze tam patria hraci co nechcu hrat na konzoli, tak a podla teba talej to nie je rozumne prichadzat o dobre tituly, povedzmi preco ? preco sa clovek nemoze rozhodnut tak, ze tie tituly jednoducho ignoruje, nemusim chodit daleko, mam tu kamarata, predstav si byva v tom istom meste ako ja, a ja som hral RISEN on nie a pritom obaja milujeme RPG, skratka co sa jednemu pacit moze nemusi sa pacit druhemu, a tak prichadzam k svojmu jednoduchemu vysvetleniu preco nie, takze to ze teba a dalsim ako ty sa pacit hrat moze tie hry na konzoliach a bavi vas to ostatnych to nemusi a ten dovod je presne ten ako v pripade spominaneho RISEN, skusal som ho nahovarat ale on sa nedal skratka jeho ta hra nechytila a tak aj ostatne podobne pripady ktore vymenovavat nebude, v podstate ja sa snim shodnem iba na malocom, napr. v naposledy warhammer 40k space marine, sme fanusikmi tohoto univerza, knihy a pod. dalej je to Diablo 3, a naposledy guild wars 2, ostatne hry ako bombovy deus ex HR napr. on to nechce, jeho nebavil ani prvy diel, co bavil snad kazdeho, takze s ludmi je to tazke, ja sa napr. dam nahovorit na konzolove hry, myslim cisto konzolove, ja rad skusam, takze asi si ma tymto rozporom nazorov motivoval ku kupe xbox, sakra :), no nic, zial kusok musim siahnut do financnych zdrojov hadam sa to oplati, kvoli tym niekolkym hram
  • miker17
    nebo tohle:
    http://www.youtube.com/watch?v=lggtGm-hnn0&NR=1
  • miker17
    tohle je lepší:
    http://www.youtube.com/watch?v=oNLw5w0mxbs&list=FLo4PMRNE6i3U0W4nMOs-NDw&index=3
  • Ne opravdu jsi neuhodl. :D Jen jsem si prisel zatrolovat.
  • Já bych bral CoD a neříkejte že vi ne
  • SA-reg
    Ještě si představ, že umíš korejsky a pomalu to pročítáš, pomalu a v klidu jedeš dolů a pak...
  • V poho měl sem na plno repráky a mohu říct takovou mangu sem ještě nečet *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit