Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    mladší generace určitě COD
    ja bych bral ale Maria
  • SA-reg
    no ty vole co na to říct... Mission Accmplished

Sorry, neodolal jsem, taky mi to někdo poslal a hlo to mnou.
  • To je vidět že jsi nikdy pořádně na PC nehrál.
    Každá, ale opravdu každá konverze z konzolí na PC byla lepší !!
    A jak jsi zmiňoval strategie, simulátory nad tím se dá strávit také spousty hodin tak nevíš o co přicházíš...
    Kvůli 2-3 AAA sólo titulům na konzole si tu krabici kupovat nebudu..:)
    PIRÁT NEJSEM.
  • miker17
    trapnej troll...pravděpodobě zakoplesované a šikanované dítko které se snaží někoho nějak zaujmout trollováním ale ani to se mu nedaří *12* *12* *12*
  • no ty vole co na to říct málem sem dostal infarkt *13* *13* *13*
  • SA-reg
    Dej dítěti na výber mezi CoDem a Mariem...

Konzole = pro děti je přežitek.
  • miker17
    on není troll je to blbec co si myslí že je zajímavej ...troll by takhle hluboko nikdy neklesl
  • Mě je 26 jsem dítě?
  • Ty jsi asi nepochopil že mě konzole neláká že? Problém v Čechách je v tom že tu hrají především děti a málo dospělých a proto jsou diskuse plné takových hlupáků jak jsi ty. Mě by ani nebavilo dělat novináře pro takové zmetky. Napsat článek a pak to číst to musí bejt strašnej pocit.
  • SA-reg
    Prosím všechny, aby klikli sem a pomalu scrolovali dolů. Bude to stát za to. Berte to jako anti-soul soothing.

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue
  • Vsem vam dekuji za skvelou zabavu :D:D:D A hlavne hodne parte a je jedno na cem :D
  • Můžeš mi říc t, jestli je psychický problém to, že trend, jakým se vyvíjí hry na konzole (auto aim, auto heal apod. kraviny, které hru usnadňují, protože se na konzoli blbě ovládá), se mi nelíbí a proto konzole z principu podporovat nechci?
    A zamýšlet se nad tím, jestli je "rozumné" odpustit si těch několik exkluzivních AAA konzolových titulů? To snad ne... mě PC zkrátka vyhovuje a ještě pořád na něj vychází tolik AAA titulů, že rozhodně nemám pocit, že bych o něco přicházel, když si kupuju jenom ty. Navíc si řadu z nich zahraju v mnohem leopší kvalitě, než na zastaralých konzolích. Z mého pohledu je rozumné našetřit si na road trip a naopak nerozumné uvalit litr měsíčně za hry;)
  • miker17
    ne on je bůh konzolového hraní a udatnej(trapnej) troll který vede válku za zničení PC pritásví(i když sám nemá ani jednu orig hru)
  • -vojta- ja zase silne pochybuju,ze to mas v hlave v poradku *1* .
  • miker17
    trollus imbecilius kokotus nic víc nejsi...tak táhni z netu ke kenzolím a neopruzuj tu
  • Bud ses vazne tak omezenej,nebo se jenom dobre bavis jako troll.
    A popravde nevim,co je smutnejsi.
  • ta kundi*ka má pravdu :) zachvílí se bude řikat, že mobilní telefony brzdí vývoj her
  • Psychotic
    Proboha, to nebylo napadení. O pirátství tady přece vůbec nejde (teď).
  • Jsou i taci,kterym se nelibi vetsina konzolovych her a jejich naslednych portu na pc z duvodu prilisne jednoduchosti,linearnosti,autohealu a ruznych pomocnych berlicek napr v podobe preplacanych HUD,ktery s tebou jedna jako s retardem.
    A to rikam jako clovek,ktery vlastni i xbox a sem tam si na nem neco zahraju,protoze se na konzolich nastesti obcas najdou i hry,ktere timto trendem postizene nejsou nebo aspon jen castecne.
    A dokud budou vevodit prodejnim rebrickum hry jako COD,tak se situace nezmeni.
    Za tuto situaci,ale nemuzou konzole jako takove,ale hraci,kteri takove hry kupuji jako rohliky.
  • Psychotic
    Opravdu mě překvapuje, že lidé nechápuo, že je to jen jedna z možností... ne, že KAŽDÝ PC hráč je dítě. Děti jsou na všech platformách a není to nic špatného, každý jsme byli.
    Čtyřka - zase, neplatí to pro každého... ale já prostě nevidím rozuný důvod, proč konzoli nechtít, pokud na ni mám peníze (tedy mě to nijak moc nezatíží)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit