Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Take by me zajimalo zda nejaka konzole umi bezproblemu zastopupit - BOXEE pokud ano tak ta asi u me vyhraje.. ale co jsem cumel na web tak je to porad to stremovani filmu ze sitoveho disku jaksi porad pochybne... coz enchapu kdyz porad chteji nejakou multimedialni konzoli...
  • Paul_cz
    To je hezky sepsaný proč jsou konzole pro PC hráče tak debilní věc. Člověk musí vysolit 10 litrů jen proto, že některý firmy držej hry jak rukojmí na konzolích, přitom PC by všechny ty hry zvládlo mnohem lépe, a člověk by těch 10 litrů mohl utratit třeba za hry samotný.
  • Paul_cz
    Ty hry u MS jsou teda taky samý kraviny. Jediná konzoloidní hra na horizontu co mě zajímá je Bloodborne. Ale i Bloodborne je mi volná ve srovnání třeba se Zaklínačem, Kingdom Come nebo Dead State. A na ty je PC.
  • Co jinýho to umí než hrát hry?
  • Zalezi co preferujes. Sony = dobry hry, ale taky nekonecny cekani. Zatim jsou na Ps4 jen sra*ky jako Knack a Killzone. Order nevypada gameplayem moc dobre a vyjde az v unoru. A pak dlouho nic. Na udajnej vyssi vykon bych se vybodnul, normalni uzivatel drobny rozdil stejne nepozna. To je dobry tak do testu, kde se meri kazdej pixel a propad fps na mikrosekundy, ale v realu je to jedno. Microsoft toho spoustu podelal, ale ted se snazi, konzole bez Kinectu se dvema AAA hrama se prodava za cenu holy Ps4 a navic je tam na vyber podstatne vic her ruznych zanru, od aut, pres bojovky a strategie. A do konce roku Sunset Overdrive, Halo, Project Spark -takovej pribehovej Minecraft s editorem, coopem a paradni grafikou, Fable Legens s coopem pro 5 hracu. Sony ma jenom arkadu Drive Club co mela vyjit pred rokem a dojeni znacky - Little big Planet 3.
  • Xbox One a Ps4 zatim nikdo nehacknul blb*e *1*
  • uplne nejvic nejlepsi je mit vsechny konzole 2x a z toho 1x hacknute na "demicka z warezu" ;)
  • PS4 pokud mas rad grafiku a chces s tim delat obcas i neco jineho nez hrat hry..
  • dekuji nechci, radeji si poridim opravdove multimedialni centrum..
  • Panove vazne uprime se potrebuju zeptat... porad vaham jakou konzoli si koupit... Xbox jelikoz jsem mel uz pred tim ze tam bude HALO a ze mam doma jeste PC- > propojeni uctu atd.... Nebo PS4 ktery je vykonnejsi vic exkluzivek + budu mit telefon od Sony na stremovani... Ja opravdu nevim ... Kdybych mel prachy an zbyt tak si poridim oboje a se*u na to :D (Porad se spise priklanim k PS4 zatim, jelikoz si nenechaji utikat exkluzivitky na PC)
  • Mart9
    Za 1000 to PS3 koupim. MK9 si klidně nech.
  • Nejlepsi je stejne mit jak PC tak obe konzole a hotovo:)
  • Pujdu az do slim verze,tohle je obrovske a ma velkou spotrebu *16*
  • Dobrej joke s těma hrubkama. *1* ... Bylo to naschvál, že jo?
  • Chápu lidi co si pořídí nový XBOX např. kvůli HALO. Já jsem zarytý PCčkář a koupil jsem PS3 jenom kvůli Mortal Kombat 9. Když pak za pár měsíců vyšel MK 9 na PC, tak jsem myslel, že mě omejou... Od té doby jsem PS3 nezapnul. *1* Takže abych si zahrál MK 9, tak jsem vysolil přes 10.000,- Kč. Ty peníze by se mi teď hodily na předobjednávku Kingdom Come s mečem a dalšíma blbůstkama. Místo toho jsem rád, že jsem si mohl pořídit ten nejzáklanější balček. *1* *1* *1*
  • nemam ps4 ani xbox one mam pc a mel sem i ps3 a xbox 360 ale kdybych semel vybirat co si koupyt tak urcite vihrava ps4 je vikonejsi a levnejsi come dostalo je kdiz si koupys xbox one tak dostanes gold na 14 coto je ps4 dava spon mesic xD sorry za cz
  • Rozumný člověk si takový odpad do PC nenainstaluje.
  • Draken69CZ
    Takže každej kdo si koupí starší konzoli než je ta aktuální je pitomec? Krom toho nikdo nikoho nenutil aby si ty "starý" konzole kupoval. Myslím že kdyby to vydali všude hned tak by vydělali víc než když budou doprodávat skladový zásoby.
  • Draken69CZ
    Aha já měl furt za to že se na tom hrajou hry a vono né hlavně aby to dobře vypadalo.
  • s křížkem po funuse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit