Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak tohle sem nevidel uz pěkně dlouho, ted uz je to vzdy bohuzel naopak, vyjde konzolova verze, ceka se na PC. Nebo to vyjde najednou, a PC je odfláklá jak kdyby jí vytáhli z pr****e. Cestná vyjímka tohodle roku byl Alien Isolation, to vyslo stejně, a PC verze vymazlená krásně.

Stejně nejlepsi hra roku je Stalker Lost Alpha, i když to byl jen early acess... a ted se chystá directors cut a to bude libovka. Pokud máte rádi Stalkery, urcite to sledujde, stojí to zato. A na moddb se ted hlasuje o mod roku, este tejde, tak jim to hodte klukům pls, udelali to zdarma, zamyslete se zaco po nas tenhle rok chteli firmy prachy :X slabota :X LOG2 jedinej stál za to sahnout do penezenky (osobní názor).

Odkaz na Stalker Lost Alpha:

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha

vzásadě vás o to prosím, mě je tech kluků až snad líto, 6 let se stim mažou a nechtěj ani korunu, podle mě tenhle rok lepsi mod (i kdyz tohle je stand alone, tím spíš!) nevyšel, tak jim to tam klikněte, je to zasloužený a vydřený, diky... *3*
    • Lost Alpha je supr. hlasuju *3*
      • Nice! Diky, kouknete na ten Developers cut, bude to bomba!!!!

Sidorovitch in disguise :)
    • Lost Alpha je super, hlas jim urcite dam :)
  • Krescz
    ja uplne zapomel ze ta hra existuje *15*
  • Veskoslav
    Podle mě to na konzole bude mít úspěch. A důvod? Jednoduchý, podobné hry a alternativy v podobě F2P jako jsou na pc, tak na konzolích snad ani neexistují. Takže konzoloví hráči, co by jsi chtěli zahrát MMO, tak podle mě na výběr moc nemají.
  • Luckiller
    Hraje to vůbec ještě někdo?
    • Asharak
      Spíš ne, proto jdou prubnout ještě konzole.
  • Myslím, že je úplně jedno kdy to vydají a kam, takhle hra byla už od oznámení jasný FAIL a čas to jen a jen potvrdil. Ani free to play, už tomu nepomůže.

*8*
    • Jaky F2P? O tom zatim nepadlo ani slovo. Kde jsou ty proroctvi zdejsich mudrcu jak do pul roku bude mit F2P model?
      A jestli je to fail to nevim. Updaty vydavaji, takze lidi asi plati.
      Nevim proc tady musi kazdy o hre, ktera neni zrovna jeho salek kavy , vykrikovat jaka je to blbost a fail.
  • KIMCID
    *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit