Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z games je mi na blití, to si děláte pérdel s tou cenzurou nebo to vy totalitní levičáci myslíte vážně?
  • Jack1947
    Bude to... F2P ( vlastne na novejsich konzolich ne). *3*
  • Age of Conan
  • Ale jo, jako f2p bych to zaradil mezi tech 20-30 hratelnych kousku. Ale $$$ za to davat nebudu. Vem si, ted bezi open beta wildstaru ... jeste cca tejden, pak bude zas neco dalsiho ... porad je co hrat, a nemusis utratit ani korunu.
  • Mozna se to bude aspon rychlejs loadovat ... ;D, ale neni to zdaleka jen problem TES, posledni dobou sem testil vic games ... a mam pocit ze vyvojari jsou magori ... podotykam, ze mam doma raid ... takze rychlost cteni je asi tak 3x vejs, nez u beznyho franty ...
  • Dekuji za skvelou psychoanalyzu. Doktori si se mnou jiz 20 let nevedi rady, ale ted uz vim kde je problem. Proste to nemam v hlave v poradku. A to vse bez poplatku u lekare.
  • Byvavaly doby kdy jsem byl zaryty fanboy. No ted me bohuzel zacina Zenimax kure*sky s*at...
  • Cocra
    Jsme jediní kamarádi co máš, co ? *2*
  • kennyB
    Proč sakra mele o dětech ten, co si každou chvilku mění nick za jiný??? *8*
  • Krescz
    nijak...jen se bavim kopani do blbu jako si ty *14*
  • proč by to prekopavali, vždyt pul roku jim trval celý vývoj
  • Ano, to je průměrný věk fanoušků God of War. Jak to souvisí s TESO?
  • Krescz
    14-15...víc ne...možná 16, ale to by už muselo být něco v nepořádku
  • God-of-War
    Se prober.. Tahle hra vypadá hrozně i na full.
  • Opakuji, každej, kdo si myslí, že TESO je dobrá hra, to nemá v hlavě v pořádku.

A ne, kamarádi, já nikomu nediktuju, co si má myslet, pouze vynáším soudy.
  • Cocra
    Neber si to tak *3*
  • Kr.Pa
    Bílý dum? K Obamovi ?
  • Bych rek, ze duvodem je spis tragickej stav hry ... protoze za 1/2 roku se da hra zcela zasadne prekopat a oni nejspis nechteji dopustit to, aby i na konzolich meli hraci vyexpeny postavy za 3 dny ... Dalsim duvodem bude to, ze se snazej honem dodat do PC verze dalsi obsah, aby udrzeli hrace. JInak mi teda neprijde nijak extra privetivy .. si kupovat stejnou hru na dalsi HW ... byt za snizenou cenu. To je asi tak, jako kdybych si koupil film ... a pak si sel ten estjene koupit znova jen na jiny placce ... to muzeou delat taky leda blazni.
  • God-of-War
    A seš si jístý, že za to budu platit?
  • Mozem ta volat "3.927 kilometra" ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit