Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to ty vypadáš, že za chvíli v amoku celý vykrvácíš... Prostě typický vypíč*ný fanboyek. *16*
  • Cocra
    V Zenimaxu teď kvůli tomu určitě chrstají lidem z předloktí hektolitry krve *7*
  • Cocra
    No, raději to nemít v hlavě v pořádku, než přemýšlet jako ty, prosťáčku *3*
  • Když čtu tuhle větu, co jsi napsal Ri, tak bych Ti doporučil navštívit lékaře. Ideálně takového, který sídlí v bílém domě s obrovskou zahradou, po které se tiše pohybuje služebnictvo v bílých pláštích.
  • Každej, kdo si myslí, že TES je dobrá herní série, je očividně deviantní, neboť jej vzrušuje utrpení.
  • Každej, kdo ostatním diktuje, co se jim má líbit, to nemá v hlavě v pořádku dvojnásob. :-P
  • Každej, kdo si myslí, že TESO je dobrá hra, to nemá v hlavě v pořádku.
  • Je to jediny nejaponsky /nevychodne ladeny hratelny fantasy MMOCKO. Jestli se pletu, tak mi prosim doporuc neco jineho...
  • Killer
    Jo, hrajou. A jelikoz to mas uplne zadara treba i na Steamu, tak to klidne zkus. Maximalne prijdes o par minut zivota, kdyz se ti to nebude libit.
  • Killer
    No nevim, mne porad laka to zkusit, i tech 8 nebo 9 stovek bych jim dal, ale dal uz platit rozhodne odmitam. Proto by f2p bylo pro mne super.
  • beztak jeste pockaji, aby si to i konzolisti jeste nakoupili a jak uz i tahle posledni moznost rejzovani lidi kteri nemaj moznost dopredu zkusit a nesledne zjisti ze to stoji za hoWno a vyhozeny penize tak to daji na PC F2P, za tenhle blitek pristup si to nezkusim vazne ani zadarmo, future of gaming *1*
  • premyslim že bych aoc zkusil, ješte to lidi hrajou?
  • na konzoli to uspech muzemít, tam je trh s MMO prazdnej, na PC to nemá nárok proti WOWku a ostaním MMOčkum
  • zdaleka ne :D
  • Muze to mit na novych konzolich lepsi grafiku nez tedka na PC? konzoli nemam ,jen se tak ptam :)
  • videl som -neohúrilo ma to-nekúpim.:))...AoC je len jedno.:D
  • Draken69CZ
    Ani jako F2P to nestojí za stažení.
  • BoB.2
    Chudáci konzolisti oni za to budou platit a na PC už to bude FREE-TO-PLAY. *9*
  • Jen ať ten propadák odkládaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit