Přejít na výpis diskuzí
Konzolový Zaklínač 2 přijde na řadu až po PC verzi
27.4.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Pěkná alegorie...
-
To si teda myslíš pěknou blbost.
-
A jehovisti budou tvořit do pěti let přes 50% populace...
-
řekni to těm krachujícím konzole only vývoj. týmům (které nejsou pod ochranou MRKVÁČE nebo SONY)
-
přátelé já jsem PC only člověk -toto měla bát narážka na konzolisty
-
Soubojovy system mi podle videjek neprisel nijak slozity, takze verim v jeho prime portovani na konzole. Dokonce bych nedal nic za to, kdyby v zakladu hry na PC byla podpora xbox gamepadu.
-
A kde jsi prisel na to, ze na konzole to mozne neni? Ne od fanousku, ale rozhodne je mozne hru opravovat i na konzole. Vsak uz nezijeme v dobe, kdy se hry na konzolich hraly z disku a pripojeni k internetu pres konzoli byla jen pohadka na dobrou noc.
-
Díky bohu, alespoň nebudu muset kupovat nadupaný komp, když už i jedničku jsem se sekama dával na medium detaily. Já věděl že koupí Xboxu ušetřím ve finále *1*
-
Neříkají ti náhodou logik? *1* *1*
-
On myslel asi že jedna generace je pořád stejná.
-
Úplně stejně by šlo odpovědět i na tvůj původní post.
-
hm pěkné, ale taky záleží na vkusu :* tak mi tu netlač take klobasky...
-
Takže mi chceš říct, že konzole se technologicky nevyvíjejí? Dobrej vtip. *7*
-
Jen ať to tam vydaj, CDP přeju pořádný konzolový fat sacks of loot. Pokud není PC verze nijak kompromitována, nevadí mi to (a možnost hrát na x360padu i na PC je výhoda, je to opravdu pohodlný).
-
ale zase na PC je moznost ruznych opravnych patchu at od vyvojaru nebo od amateru
-
Já četl, já stejně bojím :D
-
Na to jsem si v životě u žádné hry nestěžoval, pane Vševědoucí. Když je konzolový port dobře udělaný, tak jsem rád, že je parádně vyladěný
-
Jsem rád, že už nehodlají čekat na výdělky PC verze, než se pustí do konzolové. Doufal jsem, že si to zahraju na xku. A taky doufám, že s jejím přístupem budou vážně PCčkáři i konzolisti spokojení, aspoň u jedný hry by nemusel vznikat nekonečný flame *4*
-
A co je na tom tak moc rozumného ? :D
-
Nevadí hlavně aby to byla kvalitní hra.