Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkná alegorie...
  • To si teda myslíš pěknou blbost.
  • A jehovisti budou tvořit do pěti let přes 50% populace...
  • miker17
    řekni to těm krachujícím konzole only vývoj. týmům (které nejsou pod ochranou MRKVÁČE nebo SONY)
  • miker17
    přátelé já jsem PC only člověk -toto měla bát narážka na konzolisty
  • Soubojovy system mi podle videjek neprisel nijak slozity, takze verim v jeho prime portovani na konzole. Dokonce bych nedal nic za to, kdyby v zakladu hry na PC byla podpora xbox gamepadu.
  • A kde jsi prisel na to, ze na konzole to mozne neni? Ne od fanousku, ale rozhodne je mozne hru opravovat i na konzole. Vsak uz nezijeme v dobe, kdy se hry na konzolich hraly z disku a pripojeni k internetu pres konzoli byla jen pohadka na dobrou noc.
  • Díky bohu, alespoň nebudu muset kupovat nadupaný komp, když už i jedničku jsem se sekama dával na medium detaily. Já věděl že koupí Xboxu ušetřím ve finále *1*
  • Neříkají ti náhodou logik? *1* *1*
  • On myslel asi že jedna generace je pořád stejná.
  • Úplně stejně by šlo odpovědět i na tvůj původní post.
  • hm pěkné, ale taky záleží na vkusu :* tak mi tu netlač take klobasky...
  • Bliss
    Takže mi chceš říct, že konzole se technologicky nevyvíjejí? Dobrej vtip. *7*
  • Paul_cz
    Jen ať to tam vydaj, CDP přeju pořádný konzolový fat sacks of loot. Pokud není PC verze nijak kompromitována, nevadí mi to (a možnost hrát na x360padu i na PC je výhoda, je to opravdu pohodlný).
  • ale zase na PC je moznost ruznych opravnych patchu at od vyvojaru nebo od amateru
  • Já četl, já stejně bojím :D
  • Na to jsem si v životě u žádné hry nestěžoval, pane Vševědoucí. Když je konzolový port dobře udělaný, tak jsem rád, že je parádně vyladěný
  • Dlaha
    Jsem rád, že už nehodlají čekat na výdělky PC verze, než se pustí do konzolové. Doufal jsem, že si to zahraju na xku. A taky doufám, že s jejím přístupem budou vážně PCčkáři i konzolisti spokojení, aspoň u jedný hry by nemusel vznikat nekonečný flame *4*
  • A co je na tom tak moc rozumného ? :D
  • Nevadí hlavně aby to byla kvalitní hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit