Přejít na výpis diskuzí
Kostřička od Bethesdy pro věrné hráče The Elder Scrolls Online
25.8.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Taky je to i v roce 2014 snad jedina gameska, u ktery netreba cekat desitky minut/hodiny na opatchovani. Co si pamatuju, stahovalo se max neco kolem 30MB, a pak uz slo hru spustit, plati samo i pro instalaci, kde je tech MB ponekud vic, ale i tak.
-
Jak bys chtel litat ve hre, pro kterou je open world sprosty slovo?
-
Ano, Rift je mnoho násobně lepší než ESO. Smůla, že Rift spousta hráčů nezkusilo. Přitom opravdu dobrá a originální hra (spousta unikátních prvků narozdíl od ESO, kde není unikátní vůbec nic).
Hrajte raději Rift, LOTRO, Age of Conan, než abyste vyhazovali peníze za předražené ESO. -
Problém s tímhle by byl, že by z výšky bylo vidět jak fejkujou ty zóny ... plus v tomhle období draci nejsou.
-
taky by je nezabilo, kdyby tam dali velkýho draka na kterym se dá lítat, ale to by asi bylo moc fun
-
No vidis ... lidem se opravdu da prodat i to howno ...
Abecedni seznam ze steamu:
Age of conan,EverQuest II,Fallen Earth,Forsaken World,Rift,Star Trek Online,War Thunder
A muzem samo pokracovat. lotro, nwno, swtor ...
Vis co jsem to prave vymenoval? Gamesky, kterej jsou vsechny jak tu stoji v mnoha ohledech lepsi a vsechny lze hrat gratis. V riftu mam postavu na max lv, a nedal sem do toho ani jednu korunu. Dtto nwn, ostatni mam vice ci mene v ruzne fazi rozehranosti a podle nalady to ruzne stridam.
Proc bych proboha mel PLATIT za nejaky nedodelek? Proc bych mel platit za nudny genericky MMO, ktery neprinasi VUBEC NIC? Kdyz navic muzu zcela gratis hrat spoustu lepsich? -
Tuhle zhov*dilost ještě někdo hraje ?
Jestli toto má být v pozadí důvod, aby mě to nalákalo do hry, tak musím napsat, že to přesně má opačný účinek ... -
Jooo 2000 je blba koruna :) a pak si brecte že sport je drahy :DDDD
Haha pockej takže ja se rozhodl nehrat nejhorsi,prehypovanou mmorpg tohodle roku co bude za 2 mesice f2p a nic si nekupuju ? :D :D :D A vyvojarsky studio ktery takhle takhe prachy z ovecek je mi fakt uplne upr jestli to nikam nedotahne spis naopak doslová doufám, že to nikam nedotahne :D -
Tak nejak bych s tebou souhlasil, jen v jedny veci nemam jasno. K cemu nam je, ze vyvojarsky studia co produkujou odpad jako tohle to diky lidem "co si to proste koupi" nekam dotahly? Vyprodukujou vic odpadu?
-
Asi by ses měl smířit s faktem, že jsou lidi, co nepočítaj každou blbou korunu a když něco chtěj, tak si to prostě koupěj a je jim úplně jedno, že s tím nějakej týpek z diskuse nesouhlasí.
Protože kdyby každej uvažoval jako ty, že si nic nekoupí, ale počká si hezky u popelnic, až to bude zadarmo, tak by to vývojářský studia daleko nedotáhly.
PS: Je mi jasný, že se teď do mě pustíš, jakej jsem buržoazní zmetek, spratek ablabla... Ne hru jsem si nekoupil, neplánuju to a ani se tu neklepu na chvíli, až to bude F2P, protože se mi prostě nelíbí. -
To je prostě koupě za všechny prachy ne? kostřička jako bonus pro well beloved honoured players. *3*
-
Strasne me to trha zily, ze nekdo hraje zabugovanou podradnou mmo. Dneska asi neusnu... *9*
-
a proto si nekupuju hru jako ovce hned k datu vydání a v klidu si počkám, až bude opatchovaná, s nějakým tím fajn "can't live without" DLCček a ještě za rozumnou cenu... ať je v tomhle Bethesda jaká chce, nedá se jí upřít, že v dlouhodobým časovým úseku produkuje hry, který přikovaly miliony hráčů, včetně mě, na desítky a stovky hodin k židlím a monitorům a dala jim rozhodně spoustu kvalitních herních zážitků. a to co se stalo s TESO, je chyba, kterou doufám, nahradí nějaký další SP díl ságy.
-
Nic proti ale novy obsah se dodava stale a bugy se opravuji. Tohle je spis tresnicka na dortu, ktera me je osobne ukradena. Ale je zajimave jak to vsechny drazdi, staci to podat ve zneni v jakem to vyslo :)
-
Hry od Bethesdy se skvele hraji cca rok po vydani, kdy jsou ve hre aspon 3 datadisky, ktere davaji umele vyrvane funkce a to pouze za predpokladu, ze hru omoduji hraci, tak aby byla hratelna. Nejlepsi ukazkou je Skyrim.
-
bavila ? ja teda na grindfesty nie som ale teda určite nechápem ako za to niekto mesačne môže platiť... CSGO, TF2, BF, Garrys Mod, L4D2 mám po stovkách hodín a nemusím platiť žiadne blbosti... poriadnú singleplayer hru si zasa oveľa viac užijem a ostane mi na stálo... je jasné prečo v žánri MMO mesačné poplatky vymierajú
-
Pozor, Bethesda tu hru nedělala a nemá s ní vůbec nic společnýho. Hry od Bethesdy se aspoň skvěle hrajou.
-
Já bych řekl že hra nejvíc doplatila na *zkušenost* tvůrců.
Starého psa novým kouskům nenaučíš a to co se vyvíjelo před 15ti lety, a co ti veteráni skvěle umí, dnes už prostě nestačí. A právě kvůli nim(a kravaťákům) pravděpodobně neprošly ambicióznější nápady. -
Me to teda prijde jako stylovy oznameni f2p ... ;D protoze co jinyho si myslet o necem takovym? Pokud bych mel za nejakou gamesku platit, tak predevsim a vyhradne za to, ze tvurci dodavaji dalsi obsah. Ne ze to, ze za mesic dohraju a pak budu dostavat pety ...
Mimochodem, kdepa jsou ti hypsteri, co tu uz mesice pred vydanim vykrkovali, jak ta hra bude bombasticka a uzasna a dokonala ... a ze beta vubec ale ani trochu o hre nevypovida? Podotykam, ze bety jsem odehral 3, respektive spis tak 1 a fous, protoze pri tech dlasich dvou jsem jen zjistil, ze se nezmenilo nic, bugy porad stejny, a nuda taky. -
Coze? Musis se hejbat? lol ... cela hra se smrskava na to, ze ty jak chuj behas kolem enemaka, kterej beha kolem tebe, a stejne jde jen o to, kdo komu driv sezere HP. Ta hovadina vynikne o to vic, pokud hrajes trebas za lucisnika. Misto abys jednou ranou bud enemaka zabil, nebo minu a umrel, tak do nej musis vysypat 150 sipu (asi mas teleportacni toulec) ...