Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panebože cetl sem už tvoje komentare na forum ty si fakt takova ta klasicka ovečka , na kterych presne chtelí vydělat :D Oni teda odesli Walltari a Raveni , ale to vneslo vitr do plachet ? co jak ? :D dyt to co si napsal nedava vubec smysl :D možná se to podobá jeste víc sing playeru no :D

WildStar ? ArcheAge ? tak ono to mluvi už samo o sobě když to porovnavas s takovejma dalšima sra*kama a tam presne teso patří :)
  • Smeju se vsem tem hracum, co si to slepe koupili. A zaroven me pekne serou, protoze tady do toho se vubec strkat prachy nemely.
  • Bohužel nejslabší velké MMO, co jsem kdy hrál. Je to velká škoda.

Ve srovnání s jinými MMO hrami toho nabízí dost málo za velké peníze. Já to třeba mohl srovnávat s Guild Wars 2, kdy jsem za nějakých 1000 Kč dostal poměrně hodně pve i pvp obsahu a neustálé updaty nejsou nic neobvyklého. A hlavně v GW2 questy velmi dobře plynou a člověk ani nevnímá, že nějaký quest dělá. V ESO mají questy velmi špatné plynutí a jsou někdy dosti únavné. Kromě toho nemá ESO jedinou unikátní herní mechaniku - dodneška jsem nepochopil, proč dále nerozvinuli systém žádné classy, proč vůbec dělali classy.

Když jsem čekal na ESO (s mírným nadšením ale i obavami), pročítal jsem si pravidelně velmi kvalitní českou fan stránku k této hře. Nadšení tam bylo velké. Pak hra vyšla, já si odkroutil svůj "free" měsíc a hru opustil. Rovněž tyto stránky jsem nechal za sebou a až nedávno jsem se tam vrátil, abych se podíval, jak se hra vyvijí. A zjištění? Řada těch nadšených hráčů ohlašovalo konec hraní, velké zklamání atp.

Dotáhl jsem to na level 40 něco. Hru dále nehraju a hrát ani nebudu, i kdyby to bylo F2P. Hra doplatila na nezkušenost tvůrců a na příliš velkou opatrnost. Hra nemá nic, co by nenabídla jiná MMO a svět TES prostě nestačí, protože ESO je snadno převálcováno single player díly. Dívám se směrem k Arch Age, Everquest Next a Black Desert a doufám, že tam budou vývojáři odvážnější. Taky jsem zvědav, s čím jednou příjde Blizzard.
  • niceguyfromrussia.ru
    práve som kúpil Dishonored za 3,74€, neviem o čom hovoríš, ide o to nevyhadzovať na každú kravinu čo vysáva od teba peniaze mesačne... ja som v živote nedal za hru viac ako 60€, a keby aj tak to by musela skutočne za to stáť (Half Life 3)...
  • Dobre tobe se smat nebudu :) ne nic ve zlem, urcite nejsi sam viz forum o novem update a reakci platicich hracu na ni http://elderscrolls-online.tiscali.cz/forums/showthread.php?2249-Update-4
  • ESO je koncepčně zastaralá a ve výsledku nudná hra a jsem na tom stejně. Jak vidno, ani Bethesda není zárukou kvality a neměl jsem si to kupovat před betou. ....počkat! Bethesda s tou hrou nená vůbec nic společnýho, což leccos vysvětluje...
  • juu takovych negativu tady.. a pritom ESO.. (nevim proc Polacek pouziva TESO asi ho ma z TESCO) :P proste musim rejpat, kdyz se pouzivaji neofiko zkratky.. ma tolik novejch hracu, sice odesli ruzni Walltari a Raveni coz komunitu znacne procistilo a vneslo takrikajic svezi vitr do plachet.. ale o ubytku lidi z WildStar nebo ArcheAge se nedozvime to je v poradku :)) no panove proste to asi neni pro vas tahle hra.. ale kdo zustal tak se bavi ;)
  • imo mmo by melo mít vetší ambice než zabavit hráče na 3 mesíce a btw tohle bych nehrál ani zadarmo, proste jak je hra špatna tak nebude mit uspech ani jako f2p
  • porad je levnejsi nez 90% ostatnich her
  • Dogkiller
    lol
  • niceguyfromrussia.ru
    no zo sponzoringom "máma a táta spol." asi teda nie *15* TESO je proste drahá sranda, škoda že to ani ta sranda poriadne není
  • a je to tu :))) posledni krece pred F2P :D
  • niceguyfromrussia.ru
    tak aspoň Steam verziu hrá teraz 760 ľudí... Ale však prachy od predobjednávateľov im ešte chvílu vydržia ked už asi nikto im mesačne neplatí a ešte nejaký mesiac sa hra uchráni pred f2p... ľutujem len tých čo do toho vrazili 100€+ a nič s toho... s tými minipetmi budú na smiech
  • Tak to je teda výsměch.
  • sileny prachy ? asi tezko
  • Máš pravdu. Koupil jsem Imperial edici a lituju toho.
  • Kolik to hraje lidí? -100 každý den?
  • Takže lidi co zapaltili sileny prachy aby mohli hrat takovou betu budou mit ke konci možna tak 3 hnusny pety a pak to prejde na free to play a to bude vsechno co z toho budou mit a budou muset platit dalsi prachy a by využivali nakej novej pay to win system.
    Lituju každyho kdo si tu hru koupil protože to je vyhazoveni penez a klidne mi dejte 100 minusek mam pravdu :) A až si to zkusim free to play tak se každymu pitomcoj s tim petem budu vysmivat :)

Btw : Admin nejveci fan stranky(cz) o TESO kterej ji strasne hypoval ji už asi 2 mesice nehraje, protože je to najednou naka nuda :D
  • walltar
    Já nevím, ale když mě hra nebaví, tak mě minipet moc nepřesvědčí o tom abych u ní zůstal. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit