Přejít na výpis diskuzí
Kostřička od Bethesdy pro věrné hráče The Elder Scrolls Online
25.8.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Jenze pokud se loguje => platis, tak to je "dobry" MMO. Dostat tvoje $$$ je jeho jedinej ucel.
-
Dobry mmo nemusi stat vic penez, naopak, muze stat daleko min. Hodne prachu se utopi ve vizualu, ale vizual nikoho realne nezajima (tak max recenzenty). pokud mi nekdo nabidne minecraft (s jeho vizualem) ale bude kolem me behat par desitek/stovek tisic hracu, budou vznikat a zanikat vesnice/mesta/... bude fungovat craft system, nebudou z vlku padat prachy ... a nesmyslny nepotrebny itemy, tak to budu hrat. A s radosti.
Pochopitelne je to lehka nadsazka, vypadat by to trochu melo, ale zas ne tak velka jak se mozna zda. -
Kolik zi za ty +- 2k moh mit SP her? bych rek ze kdybys zabrowsil na gog, tak i na rok denniho hrani, a zadny b/c.
-
Se nediv, vydrzet za toto 3 mesice platit ... nejspis jim 3/4 lidi uz utekli, tak se snazej ocenit ty, kteri jeste calujou ... jenze predstava platicho hrace je vetsinou jina, nez ze po 3ch mesicich nema co hrat a dostane za to peta.
-
Bethesda zaruka nejvetsi kvality :), ty jsi komik. Ukaz mi prosim jednu hru, ktera po vydani nebyla zabugovana az hruza.
-
Budu reagovat tady na tu nasi debatu. rikas že je sport drahej, ostatni zabava je taky draha, a promin jeste abys utracel vic penez za hry než za ostatni veci, to už pak asi fakt nemas moc realnej život. A ted mi rekni vsechno je podle tebe drahy a to mas solidni praci ale vyhodit ti 2000 za neco co je pak zadarmo to už ti je jedno ? Ono by ty ostatni veci jako sport atd nebyli tak drahy kdybys nevyhazoval prachy za neco co je pak zadarmo. Ale ty mas opakuju solidni praci a tak si to mužes dovolit prece ale vsehcno ostatni už je drahy tak to teda z ty tvy solidni prace kupujes asi jen hry.
Ja třeba nemam asi tak solidni praci , a presto mi nepridje sport,kino,benzin atd tak drahej ( když nepocitam třeba vybavu na hokej ) Kouřil sem 2 roky a taky sem si uvedomil že je to vyhazovani penez.
Si jako maly dite ktery si koupí novej IPHONE za třeba 20 000 ikdyž muže mit vicemene uplne to sami za 10 000 ale proc ne dyt on si to muže dovolit prece tak proc si nekoupit predraženou zbytečnost.
Proste ti je jedno že si vyhodil 2k z okna jen protože si to mužes dovolit.... *11* *11* *11* -
Všechno ne ... wildstar sem si třeba nekoupil.
-
Je to vicemene placena beta pro konzole. Me vzdy navnadi oznamenim dalsiho updatu a pak jediny co dostanu je non-combat pet a barvicky na armor :D
-
Mno ja zaregistroval ve hre naopak narust v pocatecnich lokacich, ze tam skoro stejne clovek zakopaval jako v dobe vydani hry. Tak kdo vi, ja osobne presna cisla o poctu lidi neznam.
-
Oni si ale mysli ze udelali/delaji dobre MMO a to je prave ten problem. Ja to stale zaplaceny mam a loguju max 2x do tydne.. :D na papire to delat umi ale ve hre je to pak uplne jinak.
-
no pocitam, ze vetsinu lidi ta hra cca 2 mesice mozna 3bavila...takovych her moc neni...vetsinou vyplacnes nejakych 900kc a hrajes to tyden...max 2. A vysavani mesicnich poplatku je uplna blbost, protoze tenmesicni poplatek je vetsinou za polovicni cenu nove hry...takze prd vysavani ale naopak 50% sleva
-
Maminka mi uz hodne dlouho dobu nic neplati, mozna prave proto si to muzu dovolit, obvzlast kdyz clovek ma solidni praci, kde nemusi stat u beziciho pasu. Asi jsem kapitalista, kdo vi. A jen tak mimochodem, za nejakou zabavu i po ktere ti neni blbe a nic si nemapatujes muzes utratit nekolik tisic jen to mrkne.
I sport je kurna drahej. Kdyz si to celkove spocitam, tak za hry zaplatim min nez za ostatni veci. Napr. kuraci (jsem nekurak) zaplati klidne tisic nebo dva za mesic, dale kolik muzes utratit za benzin, co vybaveni na kdejaky sport nebo zabava v podobe kina, zabavneho parku, poute nebo dovolena do zahranici. -
jn jde to dost rychle do kytek a ani se nedivím je to moc drahý projekt který nepřináší nic nového a když už tak zmrveného těžko říct jestli si to zahraju až to bude F2P , betu jsem hrál a fakt mě to nebavilo od začátku do konce ale stále jsem měl naději no bohužel ta se nenaplnila
-
Me teda lagy a divnej layer system, kdy jsem musel cekat nekolik minut, pripadne relogovat aby se mi objevilo npc nutne pro dokonceni questu, hrani nezprijemnili. Jesteze ten mesic "zadara" uz dal poridit za babku, o nejakem dalsim placeni ode me si muzou zatim nechat jen zdat.
-
No ja hru nehral protoze jsem propasl free test a castka mi prijde za hru s danyma referencema prilis vysoka. Nicmene i za tebe bych byl rad kdyby tomu tak nebylo, obavam se ale ze na to v konecnem dusledku doplati lide jako ty co od pocatku plati. A PETsovina akorat tak cloveka nasledne na****. Dle meho je to max. dovanoc F2P. Staci se rozhlednout okolo...
-
tak on ten hate pochazi hodne od lidi co nedostali imperiala..co si budeme namlouvat, o to jaka ta hra je az tak nejde :)
-
to spis vypada, ze vi co znamena integrita a ty ne...
-
A jejda, děťátko se vzteká, někdo mu šáhl na hračku.
-
Skodovka 120, ale se zpetnyma zrcatkama z lamba ( battlemage v plate a 2H )
-
Njn porad doufá ovečka :D Dobre užil sis zabavu tak za cca 2000 kč co si do toho ted dal a za chvilku si užijou tu samou ''zabavu'' a jeste mnohem vetsi, protože tu hru třeba i nak vychytaj do ty doby a ten to bude mit nadherne zadarmo :D A usetri 2000 to se nekomu možna nezda moc (asi tobě když ti to nevadi to vyhodit z okna ) ale pro me to jsou celkem slusny penize s kterjma byhc si urcite užil hodne zabavy i bez toho anižch byhc si nic nepamatoval :D :D Ale chapu tobe to plati maminka tak ti to je asi jedno :)
A jestli porad doufás že to free to play nebdue tak promin ale blbej si :)