Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Celkově jsou to prostě neveselá čísla, zvláště u Crysis 2, které sázelo primárně na PC komunitu. "

toto je co za drist, c2 bola robena primarne pre konzoly
    • calwin
      zapni rozum a porozmýšlaj... ohľadne predajov sa vsádzalo na komunitu PC pretože jednotka na PC už bola ako exkluzivka a príchod na konzolový trh kde nebol produkt známy bol viac menej "pokus"... čakali že si to kúpia prevažne PC hráči nejde tu o to na čo bola hra vlastne primárne vyvíjaná... vy sa hneď radi chytáte takýchto pič...
      • ta hra byla zkonzolizovaná jak ovádo. Press enter to start.......
      • tak pič... je pisany tento clanok :)
        • calwin
          zábavný :D určite sa sem zídu trollovia a vytvoria diskusiu na 1000+ komentov tak jak u Vávru... bude sranda mám čo čítať...
          • asi z tohto dovodu je clanok pisany tym skvelym stylom :)
            co tak dat kolko kazda hra zarobila? v akom bola pluse alebo minuse? ;)
    • Tak, tak. DX11 support anyone? *5*
      • v case, ked uz kazdy, co si C2 kupil, alebo aj stiahol ju mal 3mesaice dohratu? :)
  • Congratulations *3* *1*
  • Tenhle článek je naprosto nesmyslný blábol, který vůbec nezohledňuje, kolik lidí si to následně koupilo. Ukázka amatérské novinařiny plné manipulací a lží sloužící velmi pochybným zájmům.
    • Určitě si hru nekoupilo víc lidí, než těch, co si jí stáhlo. A kde se tu vůbec vzal nějaký řvoun z novinek?

Edit: Tím řvounem myslím tady pana Fišmoně.
      • spíš kde se tady vzal článek z novinek *1*
  • 1 280 000 vs. 3 920 000.

Závěry vytvořte sami.
    • zaver: robia sa konzolove porty za ktore pc hraci nechcu platit :)
      • smejki
        a teď se posuňme do časů, kdy se porty ještě nedělaly. To byl tehy jaký důvod k pirátění?
        • mozem povedat jedine za Slovensko, najprv nedostupnost originaliek, a neskor prehnane ceny
        • Neochota platit peníze. A příležitost dělá piráta.
      • To mě přivádí k myšlence, že by bylo moc zajímavé vidět počet dohraných pirátích her.
    • z čeho?
      • Z těchto čísel. Jejich význam najdeš v článku.
  • Ne vážně, jak to dopadlo s tím Zaklínačem 2? *2* CDP sliboval postihy pro piráty už před vydáním? CDP snad stojí nad krachem? Vyjádřil nespokojenost s prodeji? Nevzniká snad na základě úspěchu 2ho dílu port pro Xbox 360. Financovaný zisky od PCčkářů?

Mě jako platícího hráče naprosto nezajímá kolik joudů na PC a konzolích si hru stáhlo. Videoherním společnosti by s nimi vůbec neměli ve svých plánech kalkulovat. Pirátění je stav mysli a daní piráti nemají žádný reálný ekonomický význam. Klíčové je, kolik je kupujících. Dle herní prodkuce pro PC zjevně více než dost. Že chtějí vývojáři a hlavně vydavatelské korporace vždycky víc je přirozené.
    • oprava: ta věta o postizích bez otazníku.
  • Jedna z mála her, kterou jsem taky upirátil. Pak jsem děkoval bohu. Horší hru jsem už dlouho nehrál. Jedničku jsem si koupil a byl jsem velmi spokojen. Dvojka nebyla ani krok zpět ale snad úplný útěk někam do *****.
    • conflig
      Já z tebou naprosto souhlasím, po bezvadné jedničce sem byl rozhodnutý si 2ku koupit, ještě že jsem tak neudělal.
  • Králem roku 2011 je Crysis 2... v půjčování *5*
  • Snad v piratstvi, ne? Pirateni zni hrozne... *1*
  • Ono ja bych řekl že ty konzolové hry se zrovna přes torrenty tahaji hodně málo :) (klidně mě ukamenujte ale ty čísla u konzolovek bych reálně viděl vyšší ... )
  • There is going to be a shitstorm. I´m going to my bunker. Wake me up when it´s over.
    • Na tuto diskuzi jsem vážně zvědav :)
      • ja taky :-) na BW se pod podobnym clankem strhla klasicka diskuze a kradezi SW, rohlicich, autech a paragrafech a to tam nemaji anonymni diskuze :-)
      • no snad bude sranda xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit