Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rami.cz
    Jako prvni dil, dost stylove :D Tesim se *1*
  • no_matter
    pro mne žhavý kandidát na hru roku! *16*
  • Na kocni ten robůtek <3
    Chci to !
  • Objednáno i s trickem :) tenhle mix stilecky a lootavani ala Diablo je proste neodolatelny uz se tesim na split screen ale i verim ze hra nebude tak stereotypni Gearboxu duveruju protoze jako jedni z mala drzi slovo a neschovavaji se PR kecy priste to bude lepsi
  • dobree to bolo!!!
  • Ja som nikdy nehral B1 s inymi ludmi.. Hra si ma vtiahla uzasnou grafickou a zvukovou kulisou.... Ten item fest bol tiez paradny.. Som velmi zvedavy na 2jku...
    • firebug
      Ja jsem zkusil coop hned ze zacatku, ale protoze to bylo uz hodne pozde od vydani, tak ti mameluci pobihali po mape jako blazni, vsechno kosili a na moje questy se sralo. I v singlu to byla hodne dobra zabava a kdyz jsem to hral podruhe, tak jsem se k nejake parte obcas pridal. Je asi super, kdyz mas kamose a prochazite questy od zacatku spolecne, ale jelikoz hraji dost nahodile, tak to u me moc nefunguje...
      • Presne tohle me u co-opu stve pokud proste nehrajes primo s nejakym kamosem od zacatku tak ti zbyva se jedine pridat nahodne k nekomu a pokud schytas nejakyho blbecka muze ti to zkazit zazitek z cely hry
      • Přesně, se známýma od začátku je to hodně dobrej zážitek. Borderlands + Diablo 2..zatím nejzábavnější hry po mp pro mě. :)
    • To si přišel o dost :)
      • napodobně teda mi to hrali ve 3 a vozit toho třetiho na narazniku bylo dost dobré zvlašt když jste ho vyjebli o nějaky ten šutr *15*
  • Hlavne uz nech spustia preorder na Steame, v databaze to uz je :(
  • rancor1223
    Chvíli jsem uvažoval že svou Loot Chest edici prodám ten den co přijde na eBay za dvojnásobek (už teď je tam lidi za takový částky prodávaji) a koupím základní verzi, ale právě jsem si to rozmyslel *14*. Gearbox prostě umí!
    • Kozy
      v čem spočívá ta edice?
      • rancor1223
        To jako vážně?
        http://www.borderlands2.com/preorder/img/BL2_LE_UltimateLootChest_sm.jpg
        • Kozy
          Vážně :D, díky že jsi mě ušetřil googlení, každopádně to vypadá moc pěkně
          • rancor1223
            Taky to stálo 2700Kč, akorát, že na eBay už se prodávají za 5000Kč tak mě pořád hlodá, jestli jí nemam prodat.
            • I za víc :) Každej den čtu topic o týhle edici na gearbox foru a furt se tam promílí, jak sou nedostupný. Tak tam jeden napsal, že jí koupil za 470$ na ebay :) Já mam objednaný dvě od xzone... + jednu normal (kvůli triku)
  • Luxusní trailer jak sviňa vypasená
  • Nevíte, nepsali už něco o coopu? Jestli tam zase bude LAN? Já to koupím, ale mám kámoše warezáky
    • rancor1223
      Ano, bude LAN co-op.
    • Bude, bylo to v tom dopise od Claptrapa, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit