Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tohle me u co-opu stve pokud proste nehrajes primo s nejakym kamosem od zacatku tak ti zbyva se jedine pridat nahodne k nekomu a pokud schytas nejakyho blbecka muze ti to zkazit zazitek z cely hry
  • Přesně, se známýma od začátku je to hodně dobrej zážitek. Borderlands + Diablo 2..zatím nejzábavnější hry po mp pro mě. :)
  • firebug
    Super trailer na super hru. Gearbox to zkratka ma v maliku. Cekani na Borderland 2 si muzete zprijemnit Claptrapovou webovou miniserii (4 dily), vtipne propagujici prvni dil. Zde je odkaz na prvni: http://www.youtube.com/watch?v=BK4SJHK6eXE
  • N7N7
    Tys moc vkusu na trailery nepobral.
  • firebug
    Jednoznacne ti Borderlands doporucuji vcetne DLC. Nejlepe tedy v GOTY edici, ktera se da splasit do 400,-
    + krasna grafika, zpracovani lokaci a postav, atmosfera jako z westernu, humor, nadhled
    + 4 charaktery, levelovani, strom zkusenosti, miliony generovanych zbrani a jineho vybaveni (ala Diablo)
    + coop i PvP areny, spousty vedlejsich questu, moznost opakovat hru s vypiplanou postavou = u me 50+ hodin zabavy
    + DLC jsou opravdu dlouhe pribehove datadisky, jeden se zombie tematikou :-)
    - kazda s postav ma jen jednu aktivni schopnost, dalsi jsou pasivni
    - opakujici se questy, obcas navraty do uz proslych lokaci
    - jizdy ve vozidlech me moc nebraly, ale to je otazka vkusu
    - kdyz sbiras hodne veci, je tezsi orientovat se v inventari
  • firebug
    Ja jsem zkusil coop hned ze zacatku, ale protoze to bylo uz hodne pozde od vydani, tak ti mameluci pobihali po mape jako blazni, vsechno kosili a na moje questy se sralo. I v singlu to byla hodne dobra zabava a kdyz jsem to hral podruhe, tak jsem se k nejake parte obcas pridal. Je asi super, kdyz mas kamose a prochazite questy od zacatku spolecne, ale jelikoz hraji dost nahodile, tak to u me moc nefunguje...
  • firebug
    Koupil jsem krabicovou GOTY edici a instalace taky nesla. Stacila minuta googlovani a zjistil jsem, ze je to casty problem u lidi s OS Windows7. Nasel jsem i radu, jak na to. Myslim ze se musela zapnout instalace pres prikazovy radek, nebo tak neco... Uz je to nejakej patek, ale hru jsem od ty doby jeste neodinstaloval a vse fungovalo bez problemu.
  • Idealni by bylo, kdyby si ctenari poridili addony na blokovani reklam a nezasi*rali diskuzi podobnyma infaltinima stiznostma navic u tak dobreho prispevku, akorat si me na noc nas*al fakt
  • napodobně teda mi to hrali ve 3 a vozit toho třetiho na narazniku bylo dost dobré zvlašt když jste ho vyjebli o nějaky ten šutr *15*
  • To si přišel o dost :)
  • Ja som nikdy nehral B1 s inymi ludmi.. Hra si ma vtiahla uzasnou grafickou a zvukovou kulisou.... Ten item fest bol tiez paradny.. Som velmi zvedavy na 2jku...
  • I za víc :) Každej den čtu topic o týhle edici na gearbox foru a furt se tam promílí, jak sou nedostupný. Tak tam jeden napsal, že jí koupil za 470$ na ebay :) Já mam objednaný dvě od xzone... + jednu normal (kvůli triku)
  • Ten trailer má jedinnou chybu ... není tam Steeve *5* HAYOOOOOOOO
  • rancor1223
    Taky to stálo 2700Kč, akorát, že na eBay už se prodávají za 5000Kč tak mě pořád hlodá, jestli jí nemam prodat.
  • Kozy
    Vážně :D, díky že jsi mě ušetřil googlení, každopádně to vypadá moc pěkně
  • rancor1223
    To jako vážně?
    http://www.borderlands2.com/preorder/img/BL2_LE_UltimateLootChest_sm.jpg
  • rancor1223
    Ano, bude LAN co-op.
  • Já myslel, že je uzavřena smlouva s ohledem na návštěvnost webu, ne na počet kliknutí na reklamu.
  • Bude, bylo to v tom dopise od Claptrapa, ne?
  • Beru zpátky, janchor na hrad! Dan Vávra by Vám měl čistit boty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit