Přejít na výpis diskuzí
Krásy džungle a spousta zpívání s Bordelands 2
12.7.2012 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Jasně, prokliky nikoho z inzerentů nezajímají. Tak ještě tu o Sněhurce.
-
Nevíte, nepsali už něco o coopu? Jestli tam zase bude LAN? Já to koupím, ale mám kámoše warezáky
-
Z Košic!
-
Pane Smutný, že vás hanba nefackuje. Na základě vašeho ZAVÁDĚJÍCÍHO nadpisu jsem video nejenže rozklikl, ale ještě před samotným přehráním ho také nadšeně rozeslal svým kolegům v mailing listu Botanické zahrady Praha. Jaké bylo moje zděšení, když jsem vámi uvedený trailer zhlédl v jeho celistvosti a shledal, že ve skutečnosti obsahuje jen stopové prvky džungle a to navíc džungle VELICE diskutabilní?! Jak jste se vůbec OPOVÁŽIL uvést do nadpisu toto slovo a učinit ho tak ZCELA MATOUCÍM. Uvědomujete si vůbec, jak teď vypadám před celou zdejší botanickou komunitou???!!! Styďte se, vy lidská rašelino!
Maucta,
prof. Větvička -
Kdyby tady nebylo tolik reklam, či kdyby jich bylo méně a nestály by více, než stojí teď, část redakce by přišla o odměnu za svou "práci". To přece nechcete, ne? Ideální by bylo, kdyby s námi čtenáři udělala domluvu, stránky by třeba kompletně zasrala reklamami, ale současně by nás vybavila addonem na jejich blokování. Redakce by vydělala víc a my bychom měli čistý web, reklamní agentura by to sežrala i s navijákem, stejně to nekontrolují podrobně a jde hlavně o kontext. Investoři si prostě řeknou - dáme do marketingu milion, dají zakázku reklamní agentuře, ta pronajme prostor k inzerci na padesáti webovkách a dál nic neřeší, maximálně zkontroluje, zdali se zobrazuje, nebo ne, což se jim bez addonů na blokování reklamy zobrazovat bude.
-
odkial sa beru furt tito inteligenti fakt nechapem....
-
v čem spočívá ta edice?
-
Trailer moc nápadu nepobral, ale ta hra vypadá celkem slušně.
-
Tož to asi ne :D Vod tý doby (jo to bude už nějakej pátek) se v mechanice vystřídalo spousta věcí. Převážně Scorečka, ME 3, BF 3 a všechno šlo v pohodě. Tenkrát sem věci kolem PC moc nechápal, ale těd bych to spíš viděl, to jak si Cenega hrála s instalátorem, tak tam něco pos*ala, a hold někomu to nešlo, co sem se díval na internet nebyl sem jedinej :). Štve mě to do dnes, ale zase už mam na steamu koupenou GOTY edici, tak to už tak neřešim. :)
-
no klady...zajimava grafika (ikdyz nekomu se libit nemusi) jinak FPS s prvky RPG ve stylu diabla = mas tam rozvoj postavy a lvly, plnis questy, sbiras tuny vybavy, ktera se nahodne - podle lvlu generuje, hra je celkem dlouha a pomerne originalni, kooperativni multiplayer je taky fajn
zapory...nekomu se nemusi libit grafika, me osobne prisla hra po case trochu stereotypni, zbrane a vubec vybava mohla byt ruznorodejsi a nepratele se taky okoukaji
jinak rozhodne zabavna a nadprumerna hra, tak za sebe bych dal asi 8/10 -
video šlo plynule
-
Džungle? liána na začátku a pak nic. Nadpis jako z Blesku pane Smutný :-)
-
Tak, dam ti radu hned do začátku, pokud si chceš užít hru víc, tak ukecej co nejvíc kámošů, aby hrály s tebou. Čim víc tim líp. Další rada, kdyby ste měly problémy s připojením na sebe, doporučuju program Tunngle (nejlepší),Wippien,gameranger a myslím, že i Garena má podporu Borderlands.
Tak hlavní klady -Pěkná a originální grafika :) (ale nemusí sednout každýmu) -Spousta lokací a jejich rozhlehlost -Spousty zbraní :D, každej si vybere svou -RPG prvky a kvalitní levling -Spousta vedlejších misí -Pokud tě hra chytne, nezahraješ si ji jen jednou to mi věř :D -A na závěr pokud budeš mít všechny DLC, tak vydrží na 30-40 hodin zábavy.
No a i nějaký ty zápory -Mise se občas opakujou, najdi a přines, najdi a zabij atd... -Časem přijde stereotyp -No a občasný glitch či bug :D
Snad jsem ti pomoch :) -
video se trhalo, protože máte stránky přesraný flashovými reklamami
-
Podle toho tvýho popisu to vypadá na vadnou mechaniku.
-
Já si to taky nebudu kupovat a stáhnu si to, ale z důvodu abych zase nebyl okraden o peníze jako u prvním dílu, kdy sem hru z originálního DVD ani nenainstaloval. Cenega nic neřešila, na podpoře mi na email nikdo neodpověděl a telefony mi nikdo nezvedal a výslednou reklamaci mi taky neuznaly, že prej je problém u mě *16*, tak když sem to pak stahnul a fungovalo to v poho tak to muj problém asi nebyl, že? Takže, je mi líto vývojářů, že Cenega zku*vý všechno na co sáhne. Ze zahraničí nemam zájem objednávat, tak jestli se to objeví na Steamu jako 1 díl, du hned do toho. Jen škoda toho premium klubu *13* .
-
Můžete mi někdo prosím říci ve stručnosti klady a zápory Borderlands 1, protože po zhlédnutí tohoto traileru bych si chtěl zahrát první díl *4*
-
dobree to bolo!!!
-
Objednáno i s trickem :) tenhle mix stilecky a lootavani ala Diablo je proste neodolatelny uz se tesim na split screen ale i verim ze hra nebude tak stereotypni Gearboxu duveruju protoze jako jedni z mala drzi slovo a neschovavaji se PR kecy priste to bude lepsi
-
Luxusní trailer jak sviňa vypasená